Sonuç: Osmanlıspor - Trabzonspor Maçı Nasıl Biter ?

Katılımcı sayısı
284. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Osmanlıspor Kazanır

56 19.72%
  • Berabere Biter

32 11.27%
  • Trabzonspor Kazanır

196 69.01%
Sayfa 20 Toplam 109 Sayfadan BirinciBirinci ... 10 18 19 20 21 22 30 70 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2722 adet sonuctan sayfa basi 476 ile 500 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: STSL 6.Hafta | Osmanlıspor 3 - 1 TRABZONSPOR | Maç Sonucu

DarkBlooD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Furkan S. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur,Cavanda,Medjani,Douglas,Alper,M'Bia,Okay,Ekic i,Marin,Cardozo.

Özevlatsız tertemiz ilk 11
    11. oyuncu olarak kendinizi mi yazdınız

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Barış: 7.4 (Yetersiz hakem - 1 ay dinlendirilmesi isteniyor)
    Cüneyt: 7.9 (Bariz hata - 15 gün dinlendirilmesi isteniyor)

Barış penaltıyı vermedi yetersiz hakem oldu, Cüneyt daha mı iyi yönetti yani ? Barış ı Trabzonlu hakem diye daha maç başlamadan doğradılar, iyi ki fb aleyhine (tartışılır) bir pozisyon oldu, adamın ipini çektiler.

Cüneyt için bizim başkan ile o adalet yoksununun tasmasını tutanlar arasında ne gibi konuşmalar geçti bilmiyorum ama en ağır sözler söylenip, şimdiden kılıçlar çekilmiştir diye umut ediyorum. Yoksa bizi çok yakarlar, maçlarımıza bu paralı düdüğü vermeye devam ederler.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Trabzonspor Kongre Üyesi
    ilyskm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ

Akhisar'ı ve leş olmuş GS yi yenemeyen takım Osmanlı'yı biraz zor yener gibi geliyor...
    Takımın en büyük sıkıntısı golcü

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Emirhan Uludüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Akhisar ve galatasarayı rahat yenerdik. Yenebileceğimiz bir oyun oynadık. Kayseriyi, Bursayı, Beşiktaşı zor yenen desen neyse de Akhisar ve gs maçlarında iyi oynadık. Akhisar maçında penaltı ve sonrası boş kale şanssızlıktı. Gs maçında ise yine şanssızlık artı hakemin yönetimi engelledi maçı almamızı. Osmanlıspor'u rahat yeneceğiz.

Nazim Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Akhisari ve gs yi yenemeyen... ile başlayan hakli cümlelere toplu bir cevap vermek istiyorum, Osmanliyi da yenemiyorsak zaten son 2 yilda harcanan o kadar para ve verilen emeke yazik, bizede yazik o kadar destek verdik, Osmanliyi yenemeyen takim bir zahmet sampiyonluga degil 4. falana oynasin.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    U.Sadıkoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Osmanlıspor'un geçmiş maçlarına göz ucuyla baktım da MRA fena bir sistem aşılamamış Osmanlı'ya ancak bize direnemeyeceklerdir. GS maçında oynadığımız futbolun aynısını Cumartesi 16:00'da Osmanlı'ya karşı oynarsak bize direnme şansları olmaz.
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Kazım Bostan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

gs maçı farka bile giderdi. çok gol kaçırdık. son vuruş anlamında becerimizi biraz yükselttiğimiz an rahat yenebileceğimiz takım sayısı artar.
    #

Doğan Keskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu

Umutsuzluğa hiç gerek yok ben çok güveniyorum takıma acayip rahatım bu maç için..3-0 diyorum..güvenin arkadaşlar bu takım Osmanlı'yı falan dağıtır.
    Trabzonspor, tutkum.​

kyodou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı bkandil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu maçta lehimize penaltı verileceğini düşünüyorum, geçen haftanın diyeti olarak.

Takıma çağrı yapalım, eğer böyle bir durum olursa atmasınlar penaltıyı...
    Alıntı alone_6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı fikirdeyim....Böyle bir eyyam yapılırsa o penaltı dışarı atılmalı...
    İroni mi bu. Yani öteki türlü hiç komik değil çünkü.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Alıntı kyodou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İroni mi bu. Yani öteki türlü hiç komik değil çünkü.
    hee ironi denmiş bende ronin anladım

Enes Ünal Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

GS maçının özeti öyküsü herşeyi tekrar tekrar izledim.

O Gün cok sinirliydim pek bişey demedim ama Takım olarak bu sezonun en iyi futbolunu oynamışız.

Eğer futbol seviyemiz bu olursa yenemicemiz takım yok.

Marin'i Ekran'ı Cavanda'yı Mbia yı izlemek büyük zevk
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Kemal Öztel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

şb maçına kadar 7de 7 yapacağız,şb maçı ne olur bilemem..
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Nereden
    İstanbul

Standart gs mükemmel analiz.

bedavadan ceza aldığım için gs maçında öncesinde sonrasında yorum yapamadım evet gs maçında gördüklerim.

el bombası en büyük sorun ve şotanın elini kolunu bağlıyan adam CONSTANT.yok adam yok alper ondanda beter constan sarı gördü yolgeçen hanı oldu ama şota mecburen elikolu bağlı yapacak bişeyi yok.devre arası mutlaka kurutlmalıyız bundan.hee maç maçtan 2-3 gün öne bu constanta sarmıştım ve haklı çıktım onun yüzünden de ceza aldım ona .....demiştim ve yüzde bin haklıyım.

ERKAN=çok iyi gidiyor ama golvuruşunda çok peşin hükümlü davrandı topa bakıp konsantre olmalıydı ve top sekti ayak bileğine geldi topa bakmadığı için yüzde bir milyon gol kaçtı.erkanı şu yönden uyarıyım bak erkan marine anormal bağırdın adamın moralini bozdun oyundan düşürdün artisliğe gerek yok o dünyaca ünlü futbolcu marin sen topu çektin önüne geldi vurdu kaleyi tutmadı ama öyle esip güreledin ki marini bitirdin yapma yedek kulübesine uçarsın sonra.

EKİCİ VE YUSUF=bakın sizi çok önceden uyardım ekici egoist olma hep kendine çalışıyorsun şota seni keserdedim sonra yusuf deligibi koşuyorsun ama bir olumlu pasın ortan yok kesin kesiliceksin dedim ikiside yedek kulübesini boyladı.takım için oynayın kendiniz için değil.

ONUR=artık kesilme zamanın gelidide geçiyor bile 1 değil 2 değil 3 değil 4 oldu.napıyorsun arkadaş sen .her maç hatalı gol yiyip yakıyorsun takımı kaleciliğimi unuttun anlamadımki.hangi maçını sayayım hepsinde yaktın takımı rabatuocni-akhisar -gs -bjk (bjk maçında takımın üstün kalitesi sayesinde kurtardık) kesilmen şart .çok formsuzsun senin bu halinle şampiyon olmamız imkansız.direk kulübe acil.unuttum onuda yazıyım ya onur lokum gibi top geliyor karşıdan sertte değil kavislide değil sadece kucağına alıcaksın o yumruklma işi ne iş yaa şovmu yapıyosun napıyorsun yumrukladın mbiaya çartı gol oldu saçma sapan hareketler yapıyorsun .

YUSUF=hayırdır yusuf hoca seni sonradan oyuna aldı sahada yoktun bu hocaya bir diklenme mi mesajmı yarışmı .yanlış yaptın bu gidişle sonradan da alınmayacaksın.

CAVANDA=süpersinde gerek yok fantazilere sevgili roketimiz.

NDOYE=?

CARDOZO=kral dönmeli şotanın işiçok zor ndoye ile bir formül bulunmalı .

ŞOTA=sevgili efsanemiz şota seni çok seviyoruz ama sahamızdaki maçlarda baskılı başlamalıyız ama sen ilk yarı çok kötü başladın sonradan açıldık ilk yarı sonradan açıldığımız gibi başlasaydık ilk yarı 3 lerdik gs yi ve iş biterdi.sahamızda baskılı başlamalıyız hocam eski yıllardaki gibi.rakibi cesaretlendirmemeliyiz.
    Konu 61ronin61 tarafından (23.09.2015 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: onura ekleme.

Manava61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Kazım Bostan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gs maçı farka bile giderdi. çok gol kaçırdık. son vuruş anlamında becerimizi biraz yükselttiğimiz an rahat yenebileceğimiz takım sayısı artar.
    Takım topluca hamama gitsin o sorun çözülür

Nereden
    İstanbul

Alıntı Mehmet Bilgin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takım topluca hamama gitsin o sorun çözülür

valla renkdaşım ne zaman yapıldı bilmiyorum ama bu stada çok çok çok güçlü bir büyü yapıldı 1996 dan önce .gs maçında direkler onurun açlılıp vurması ve mbia ya çarpıp gol olması şaka dicem şaka değil bu çok güçlü bir büyü.

hep avni akerde takım takılıyor .bu bir tesadüf değil seyirci filan demeyin oda değil kesin çok güçlü bir büyü var bu stadta.

Kazım Bostan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

https://www.facebook.com/Divaneyiz/v...type=2&theater

rüştü güzel analiz etmiş yediğimiz golü.
    #

Ozan Kara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Tempolu başlayıp erken bitirmeliyiz maçı.

yorumsuz6117 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Guidetti çaktı Celta 4 - 1 Barca..
    I am not in danger , I am the danger..

Nereden
    İstanbul

ne diyo bu onur yaa ne sanıyor kendini aslanlar gibi savaştık benim yüzümden yenildik bide açmış gözleri sonuna kadar ne olucak onur sayende maçı kaybettik bu onur raydan çıktı güç zehirlenmesi yaşıyor kendini trabzonspordan üstün görmeye başladı HURMA başganı tebrik ediyorum en doğrusunu yapmıştı.

bu onur kontrolden çıktı arkadaş.hem anormal formsuz hem taraftara laf yetiştiriyor .

onur bu taraftar 30 yıldır şampiyonluk sevinci kutlaması yapamıyor farkındamısın acaba öyle senin dediğin gibi basit değil bu işler benim yüzümden yenildik bişey oldumu diyor tövbe estağfurullah maç gitti 6 puanlık maç bu oldu senin herzaman ki saçma sapan hatan yüzünden.

Nereden
    İstanbul

osmanlı maçına baskılı başlamalıyız .kontrollü değil kontrollü başlarsan rahat gelirler birde gol attılarmı sonra çıkar o golü çıkarabilirsen kesinlikle ilk golü biz bulmalıyız buda baskılı büyük takım futboluyla olur.

aman şota hocam sakın ilk yarı rakibi tartıyım filan deme .

Nereden
    Ankara

Alıntı 61ronin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hee ironi denmiş bende ronin anladım
    Nerelerdesin ne zamandır , gözüm aramadi desem yalan olur

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Nereden
    İstanbul

Alıntı DarkBlooD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerelerdesin ne zamandır , gözüm aramadi desem yalan olur

valla renkdaşım bedavadan ceza yedim gs maçından 1-2 gün önce constanta sarmıştım ve haklıda çıktım.aslında o gece m.berke gayretli adminim nöbetçiydi onlada biraz konuştuk ceza alıcak birşeyim yoktu olsa m.berke gayretli verirdi cezayı ama sabah bi baktım adem admin bir hafta bedavadan ceza vermiş .

demek bazı adminler kafasına göre ceza veriyor uyuz olduğuna basıyor cezayı ben bunu anlıyorum artık .bmn den üyeyi soğutmak için süper yöntem ne diyim.

Nereden
    Ankara

Alıntı 61ronin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne diyo bu onur yaa ne sanıyor kendini aslanlar gibi savaştık benim yüzümden yenildik bide açmış gözleri sonuna kadar ne olucak onur sayende maçı kaybettik bu onur raydan çıktı güç zehirlenmesi yaşıyor kendini trabzonspordan üstün görmeye başladı HURMA başganı tebrik ediyorum en doğrusunu yapmıştı.

bu onur kontrolden çıktı arkadaş.hem anormal formsuz hem taraftara laf yetiştiriyor .

onur bu taraftar 30 yıldır şampiyonluk sevinci kutlaması yapamıyor farkındamısın acaba öyle senin dediğin gibi basit değil bu işler benim yüzümden yenildik bişey oldumu diyor tövbe estağfurullah maç gitti 6 puanlık maç bu oldu senin herzaman ki saçma sapan hatan yüzünden.
    ayrıca Onur hakkında çok yanlış yoldasin, olmuyor böyle .

1. Si Onur dan başka takımı bilen , takımla süre alan kalecin yok .
    2. Si gol yedin diye maç kaybedilmez, gol atamadigimiz için maçı kaybettik .
    3. olarak da biz mükemmel bir takım değiliz henüz takım olmaya çalışıyoruz , tabi bu durumdan da en çok etkilenecek olan Onur dur , 1-2 hata yapması da gayet doğal , rakiplerdeki müthiş kaleciler bu süreçte çok daha fazla hata yaptılar ve hala tartışmasız yerlerinde duruyorlar , 11 imiz mukemmelestikce Onur da eski günlerinden daha iyi bir duruma gelecektir .

Diğer oyuncuları herzaman degiztirebilirsin ama kale istikrar ister ve takımla süre alan kaleci en iyi kalecidir, ki Onur ne kadar hatalı gol yesede tartışmak hatadir.

Nietzsche

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)