Arkadaþlar her ne kadar kýzsakta bazý davranýþlarýný tasvip etmesekte makamlarýndan dolayý Baþkanýmýzýa ve Yönetimimze saygý duyuyoruz.
Birlik beraberliðe en çok muhtaç olduðumuz bu günlerde futbolcu-seyirci ve yönetim üçgenindeki birliktelik oldukça önem kazanmýþ durumda. Bu birlikteliðin saðlanmasý açýsýndan yaklaþýk Fb maçý çok önemli bizim için....
Yönetimden ricam bilet fiyatlarýný makul bir seviyede tutmasý makul derken 3-5 milyon demiyorum. mesela 10-20-40 olabilir. Þu günlerde belki üç beþ kuruþu baþka yollardan temin edebiliriz ama seyirci desteði çok önemli durumda.
Yönetim gereken fedakarlýðý yaparsa bizde seyirci olarak stadý doldurarak vetezahürat ederek gereken fedakarlýðý yaparýz.
Þimdi bazý arkadaþlar sigaradan çaydan kessin filan muhabbetleri yapacaklar biliyorum ama bu söylenenlerin ne kadar geçersiz olduðu Gs maçýnda görüldü maalesef... 10 bin biletli seyirci bizim gibi büyük bir takýma yakýþmaz. Maraton için 40 ytl gibi bilet fiyatlarý ise ilimizin sosyo ekonomik durumuna uymuyor maalesef...
Yönetim görevini yapsýn....
Bizde görevimizi yaparýz........