Son 4 haftadýr takým deðil 3 puan almayý bir gol bile atamýyor... takýmda bir sistem yok .. yöneticiler pasif baþkan ne dediðini bilmiyor.. taraftar bir yandan bu sorunlarý yaþarken eskiþehir maçýna kadar kale arkalarýnýn 10 ytl olmasýndan yakýnýyor... pfdk.dan anlamsýz yere ceza üstüne ceza geliyor.. hakemler özellikle de yan hakemler maçlarýmýzý katlediyor.. bir oyuncumuz kültürümüze yakýþmayacak hareketler yapýyor.. kaptan taraftarlarla atýþýyor... kime sorarsanýz takýmdan hiç bir þekilde memnun deðil.. ziya hoca tartýþýlýyor ama o trabzonspor camiasýnýn yüzde 90nýnýn istemediði bir oyuncu için ondan vazgeçmem diyor.. kulüp iyi yönetilmiyor hatta profesyoneller iþlerinden çýkarýlýyor ama aylardan beri yerlerine yenileri alýnmýyor.. bizimle bir milyon dolarlýk anlaþma yapmasýna raðmen 3 ezik takýma milyon dolarlar yaðdýran bir sponsorla anlaþma yapýyoruz yeniden ama bu anlaþmanýn tutarý geçen yýllarý aratmýyor ve yöneticilerimiz yine suskun...
bütün bunlara raðmen ben bu takýmý her yerde her zaman her koþulda desteklerim ...
ama en acýmasýz eleþtiriyi de yaparým.. niye? siz sevdiðinize bazen aðzýnýza geleni söylemez misiniz? neden? çok sevdiðiniz içindir.. onun her zaman iyi olmasýný istediðiniz içindir.. çünkü ondan kopamadýðýnýz içindir...
biz de taraftarlar olarak yapýcý bir þekilde aðzýmýza geleni söyleriz.. ama konu baþlýðýnda olduðu gibi yine " sevdim seni bir kere baþkasýný sevemem deli diyorlar bana desinler deðiþemem" derim...
bu takýma sahip çýkmak yerine sivasada yenilsin fb.yede yenilsin ziya hoca gitsin yönetim gitsin demek çok acý bir þeydir..
bu takým iyi bir takým bu takýma sonuna kadar destek vermemiz gerekiyor..
bir aþk sevmeden yaþar mý?