Hayırlı olsun...
Edit: Vitinho gelecek dertler bitecek...
Buradan devam ediyoruz.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Hayırlı olsun...
Edit: Vitinho gelecek dertler bitecek...
Konu yatmaztara tarafından (30.08.2015 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir.
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Bu Başlığın ilk transferi de papy olsun o zaman
Gesendet von iPad mit Tapatalk
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Vay (10-)11 başlıkları hayırlı olsun
Vira Bismillah
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diger basligi kapatalim ltf.. Insallah ugurlu gelir baslik
BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
İbrahima Yattara
İnşallah onun gibi bi adam almak nasip olur bu başlıkta)
papy,remy,schaup
ondan sonra şike.
Bundan sonra sadece hakem transfer edelim futbolcuya gerek yok
.
FrancescoTotti
Trabzonspor taraftarına bir soru: Bugün ligin son haftası ve şu anki puan durumu olsaydı yine N'Doye o penaltıyı atmasın der miydiniz?
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Hayırlı olsun. Nerde kalmıştık he hakem diyordukLig erken kokmaya başladı.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
hayırlı olsun.
Şb'nin bu sezonki en büyük transferi BY'den başkası değil.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Bazılarından kurtulmamız dileğiyle...
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Abicim ne bu sinir bana niye giydiriyosunuz Ben gerekli sinirimi Akhisar başlığında boşalttım ve deşarj oldum fenerin maçlarını sonucu bile bile izlemeyin boşverin ne diye kahrediyosunuz kendinizi kendi takımınız için kahredin bunlar yıllardır aynı senaryolar ilk defamı görüyosunuz fenerin 90+sonsuzda gol attığını veya olmayan faulu aldığını
ben demezdim.bugunde demedim zaten..keske atsaydik ve istanbulun yavsak basini bir hafta bu penaltiyi konussaydi...bu ulkede dogrucu davut olmak enayilikten baska bir sey degil..insallah bundan sonra ki haftalarda hakemler hep lehimize hata yapar.bu ulkede kanciklar,kahpeler el ustunde tutuldugu surece bizim durust olmamizin bir anlami yok..
taraftara maç gelmiyor haklı bu ortamda nasıl gitsin. arkadaş bu şikeci aziz hala dışarıda şikeye devam ediyor. Kimseyi almasınlar şampiyonu tayin etmiş fenerasyon.
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
@asilhamsi abi eğer şampiyon olmak istiyorsan böyle ikramları geri çevirmeyeceksin. Atıyorum sezon sonu 1 puan farkla şampiyonluğu kaçırırsak Allah korusun o zamanda iyiki kaçmış diyecek miyiz?![]()
#TRABZONSPOR#
papy,schaub,remynin gelişini konuşabileceğimiz bir sayfa olur inşallah.hayırlı olsun
ben hala anlamıyorum bizim takımın iki tane saçma sapan stoper eksikliği var saçma sapan kontradan gol yiyoruz hala fener hakem diyenler var evet hakemler feneri tutuyor ama biz kendimize bakalım önce acaba iki tane süper a kalite stoperimiz olsa aksihar bize bu kadar kolay gol atabilecek miydi?
tabi ki hayır bu maçı farklı alacaktık hala gözden şunu kaçırıyorsunuz: stoperlerin bir an önce yenilenmesi lazım dandik goller yiyoruz bu kadar basit işte
bu sorunu çözersek hakemler de fener de bizi durduramaz bir yere kadar durdururlar ama sen dandik stoperlerle oynarsan gol yersen bunlar yüzünden şike için cesaretlendirirsin adamları
2011 senesinde de alınmayan stoperler kritik bölgeler yüzünden cesaretlendirdk adamları transfer transfer!
"Annuit cœptis"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)