buna ne yazacagimi bilemiyorum hayirlisi olsun
buna ne yazacagimi bilemiyorum hayirlisi olsun
Korkak...kendine güvenemedi...yaptigi hatalari gördü...
hatalarini düzeltecek halde kacip gidiyor....
Haydi Yönetim seninde ense tirasini görelim
ciddimi ????
kaos basladi....!!!!!!!!!!
[img]smileys/smiley19.gif[/img]
helal olsun. adam gibi geldi adam gibi gitti. tesekkür hoca
Eger dogruysa büyük adamlik yapmis.Helal Ziyaya
CESS neresi büyük hata. sampiyonlar ligi kaçtiginda hem yönetim hem hoca istifa etmeliydi. olmadi kismet bugüneymis.
Arkadaslar önemli olan bundan sonrasi....
Besiktas herzaman Del bosque ye güvendigini söyledi..
Ziya Dogan simdi Besiktasa giderse takimi bilerek bu duruma getridi......
gençler bu hoca bize sampiyonluk heyecanini yillar sonra tattirmis ender hocalardan biri. Bukadar nefret niye??? Bu hocayla maçi alirken hersey hos güzel de simdi mi böyle oldu. Yaziklar olsun.
Bu haber nereden çikti ya? Dogru mu?
Bu dogru mu ?? eger dogruysa helal olsun . Kendinden beklenmiyecek cesareti gösterdi.
sweetrose Nickli Üyeden Alıntı
febe maçina kadar arkasaindaydik ama artik heyecani kalmadi oyuna müdahele edemez duruma geldi
NTV de alt yaziyla geçiyor... [img]smileys/smiley5.gif[/img]
evet ArkadasLar Haberi bende Duydum Ziya HocanIn yerine Gitmesi gereken biri varsa atay aktug Dur !!!!!!
SampiyonLAr Ligine KaLaLIm Oyuncu aLcakmIs adi herif.!!!!
aLmazsan boyLe oLur iste bunun hesabinbi Kim verecek bizE?
''Küçük havuzda büyük balik olmak, büyük havuzda küçük balik olmaktan iyidir''
lig tv de basin toplantasini izledim trabzonspora artik bu sattdan sonra faydali olamiyacigini söyledi ve istifa ettigini acikladi
Üzüldüm.Yillar sonra bize "umut" veren tek hocaydi bana göre.Bu kadar basit olmamali hersey...[img]smileys/smiley5.gif[/img] Edited by: Magnolia
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
Yönetim degil ama Ziya hoca'ya güveniyordum. kendisine verilen malzemeyle en iyisini yapmaya çalisti. Bugünkü maçta Ziya hoca'nin ne sucu futbolculardan daha az. Takimdaki ruhsuzlugu hep beraber seyretmedikmi ? Ziya Hoca sampiyonluga herkesten cok daha fazla inanmis durumdaydi. Fakat geçen hafta futbolcular bunu beyinlerinden silmis durumda ciktilar maça.
Istifasi Trabzonsporumuzu iyiye götürmeyecektir.
Istifanin kabul edilmemesini istiyorum...
Yeni kan bazen iyidir.Nasil ki kendisi Sametin yerine gelmisti.
Insallah hayirlisi olur bizim için
BENCE EN iyisini yapti. zaten kendi agziyla söyledi faydali olacagimi düsünmüyorum diye. kafasinda zaten olayi bitirmis. bu dakikadan sonra kalsa nolurki.
kimse bosu bosuna üzüldüm hoca kalsin demesin. artik faydali olamayacagini biz biliyorduk. kendiside farketmis bunu.
EVet bunlarin hepsi gerçek.Bizi yillar sonra heyecanlandiran hoca gitti.Senol Günes gelmeli
27Kasim2004 18:32
www.ajansspor.com
Trabzon'da sok istifa !..
Fenerbahçe yenilgisinin ardindan Konyaspor ile berabere kalarak zirve yarisinda büyük yara alan Trabzonspor'da beklenmedik bir gelisme yasandi.. Teknik Direktör Ziya Dogan görevini birakti..
Magnolia Nickli Üyeden Alıntı
bu sekilde düsünen tüm arkadaslari resmi sitede yönetime istifanin kabul edilmemesi yönünde msg göndermeye davet ediyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)