Ilk actigim topic, umarim hayirli olur.......
Ilk actigim topic, umarim hayirli olur.......
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Konu mevcutmus, ozur dilerim. Adminlerden topigin silinmesini talep ediyorum.....
Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
ikinci yarıdaki trabzon antalyayı yener
antalya bizi evire cevire yener arkadaşlar!!sıkıntı yapmayın rahat olun...
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
eskişehir maçında yedek kulübesinde gördüğümüz gökdeniz ve stephanov oynarsa ve defans 4 lü olursa alırız maçı
ortasahada musampa marce hasan ve gökdeniz forvette umut ve ersen defansta ise step fatih akyel ferudun ve keçeli
bu kadroya çıkalım maç bizim
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
ziya hoca eğer düzgün bir kadro çıkarırsa alırız maçı bi maçtada gol yemesek nasıl olur acaba merak ediyorum
-1461 TRABZON-
gökdeniz ağırlığını koyarsa alırız
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
İnşallah yeneceğiz 3-1
bu maci rahat kazanacaz goreceksiniz
eskisehiri yendik hemen havaya girmeyelim derim benim hala umudum yok insallah yaniltirlar beni!
İnsan ol evlat!
cordoba kaleci mi ya her hafta antalyayi yakio son macta da almak icin cirpindigimiz cordi yi gorduk bjk ye 3 hediye etti jeff kat kat ii ondan adam gibi toplaa vurursak cok gol atariz anak defansta hata yapmamiz gerekio riske girmeye gerek yok zorlaninca taca atsan yetr illa kaleciyeye yada gerie oynucan die bisey yok ki
ayrica umut ve ersen yan yana oynarsa cok ii olur 2-1 aliriz diom
"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
jefferson
f.akyel stepanov cagdas murat ocak
gokdeniz huseyin marcelinho kiki musampa
ersen martin umut bulut
"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
inşallah alırız maçı, inşallah bu hafta bizi iyi futbol ve gol yemeyerek şaşırtırlar
bu hafta da yeniliirsek kadroda revizyon yapılmalı oynamayan adamı gönderin
Bu hafta korktuğum bir maç olacak..Yılmaz vural sıkıntılı bişr insan ve azimlide... Bu maçı alacaklarını iddia etti fakat yinede ziya hoca beyin fırtınası!! ile bu maçı zorlayacaktır..
hiç ümidim yok
beşiktaş öondeki antalya bizi yener beşki ziya gider lecescu gelir hazır takımından da kovulmak üzere
Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
eskişehir maçındakı trabzon antalya onunde kesınlıkle zorlanır antalya yabana atılacak bı takım deyıl yılmaz vuralda kucumsenecek bı hoca deyil
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Tolga
Feridun Stepanov Çağdaş Murat O.
Gökdeniz Hasan Musampa
Marcelinho
Ersen Umut
Çağdaş olmasın be ya...
Başka kim var?Fatih formsuz.Mecbur Çağdaş
zor bir maç antalya dişli bir takım bjk ye kök söktürdü başında yılmaz vural bey way
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)