Vayy be dayanýþmaya bak
Türk kýzlarýnýn kaprislerinden sende býktýysan geri çekildiðimizi anlatan siyah þemsiyeye katýl, onlar haksýz olsun, nikinin baþýna siyah bir þemsiye koy ( parantez um parantez ) ve bunu listendeki bütün erkeklere yolla dayanýþma nasýl olur görsünler...
Arkadaþlar erkekler arasý msn protestosu..tavsiye ediyorum
Konu Uðurtan tarafýndan (07.11.2006 Saat 21:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Bir Gün Mutlaka Aslýna Döneceksin. Dönmek Zorundasýn. Bu Senin Genlerinde var...
Vayy be dayanýþmaya bak
Ýnsanlarý iþaret ederek suçlarken, diðer 3 parmaðýnýzýn sizi gösterdiðini unutmayýn.
bu ne beee puhahahaha baþka iþiniz kalmadý mý sizin yahu
Trabzonspor'un kötü gitmesi forumlara yansýyor galiba
son günlerde ne çok baþlýk açýldý
Konu A.Hilal Çakýroðlu tarafýndan (07.11.2006 Saat 22:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Fanatik Pacci
Ne çabuk yayýldý yahu.
keyif adamý ..
ahanda bu bana yeni geldi bi arkadaþtan..madem öle bizde böle diorum..ürk erkeklerinin dandikliinden sýkýldýysanýz nikinizin baþýna sonuna herhangi bi yerine güneþ iþareti koyun
listenizdeki btn kýzlara kopyalayýn
ama baþlýða kilit vurulacak eminim ki haklý olacaklar
One laa savaþ mý çýktý da haberimiz yok nickmiþ güneþmiþ þemsiyeymiþ Koyacan nickinin baþýna kýzýlcýk sopasý resmi bakbakalým biþe oluyomu bidaha
Ýnsanlarý iþaret ederek suçlarken, diðer 3 parmaðýnýzýn sizi gösterdiðini unutmayýn.
bende yaptýmda semsýye sonra ýlgýnc seyler duydum o semsýyeler hakkýnda hemen kaldýrdým
Gurbetçi Gençler.
yav acmýým ayýp olur
Gurbetçi Gençler.
sakýn ama sakýn yapmayýn o hareketi bir çok yerde bu yazýldý ve sonrasýnda þok bir anlam ortaya atýldý. burda yazamam yoksa ceza alýrým özelden ancak
Ben Kuzeyin Oðlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanýn Baþkenti! Ben TRABZONUM, BÝZ TRABZONSPORUZ!!!
bakýn golasalýyýmde beným gýbý dusunuo
tuzaga dustuk kaldýrýn semsýyelerýýý
Gurbetçi Gençler.
yaw ortalýk bu olayla çalkalanýyor. kesinlikle kýzlarýn bir tuzaðý. sakýn!!!
Ben Kuzeyin Oðlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanýn Baþkenti! Ben TRABZONUM, BÝZ TRABZONSPORUZ!!!
hala semsýye kullananlar varmý acaba
Gurbetçi Gençler.
"Noturkishgirls" com ile ilk adýmý atmýþlar... Ýþte son nokta!!!
Kýz arkadaþýmý kandýrýp bu siteye yönlendirdim ve son bir haftadýr konuþmuyor...
Gerçekten harika bir site
Sonuna kadar.........Pazintys.com........... yaþasýn litvanya güzelliði
þemsiye güneþ meselesini baþka yerden duymuþtum ben .Ama sebebini net olarak anlayamamýþtýk.Bi bilgisi olan varsa yazsýn.
Özkan SÜMER
bende baþlýðý görünce biþey zannettim
meðersem komediymiþ
@sweetrose
Kardeþ bunlar gerçek mi
Her Asker Kýsa Dönem olamaz :)
dünya yýkýlsa haberimiz olmayacak way beeeeeeeeeeeee
medicina humaniem veterineria humatitem
Ahada buyur burdan yak. La ne þemsiyesi ne güneþi. Neler oluyor yahu. 2-3 saat ayrýlmaya gelmiyor. Ya yaðmur yaðýyor ya güneþ açýyor
ODTÜ'lü bir hocanýn Trabzonspor atkýsýyla dolaþan Trabzonsporlular hakkýndaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onlarýn sevgisi, derdi bir baþka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kýzamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman þehirlerine küsmüþ, þehirlerinden utanmýþ olurlar''
"NoTurkishGirls" .... Burda ki kýzlarýn nazýný çekeceðine," yedekte oynayacaðýna" Litvanya'da "as oynamak" daha iyidir....
Sitede olaylar kopmaya baþladý... Bizim kýzlar çirkefliklerini göstermeye baþladý
yaþasýn "NoTurkishGirls"...
yaþasýn pazintys....
"YesTurkishGirls" sitesi hizmete girmiþ... büyük savaþ var....
Konu sweetrose tarafýndan (21.11.2006 Saat 20:56 ) deðiþtirilmiþtir.
ayrým ayrým diye diye,
ayýrdýlar insanlarý kýz erkek diye.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)