Arkadaslar Aldigim habere gore Stepanov Inter'e gidiyor.. Yerine yine Sirbistan Milli Takimindan yanilmiyorsam Partizan'dan takim arkadasi geliyormus Kaynak : CNN TURK
GELMELI:
Altan, Lazarov, Ceyhun (bu tip oyuncumuz eksik oyun kurucu olarak ve direk kaleye giden)
GÖNDERILMELI:
Ömer Riza, Ahmet Sahin, Ferhat, Musampa
ya aklima gelen bunlar suan
Arkadaslar Aldigim habere gore Stepanov Inter'e gidiyor.. Yerine yine Sirbistan Milli Takimindan yanilmiyorsam Partizan'dan takim arkadasi geliyormus Kaynak : CNN TURK
önemli olan ne kadara gittiði
kayseriden mehmet topuz ve gokhan unali mutlaka almalýyýz..
genclerden mehmet cakýr..
sakaryadan musa aydýn..
vestelden hakan balta,nýzamettýn,sezer ozturk..
stepanovda gýtsýn,yonetým Trabzonspor'dan iyi kar elde etti,iþ hayatlarýnda baþarilar...!!
Efsaneler asla ölmez,sadece þekil deðiþtirir...Fýrtýna döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.þampiyonluða...
bu topic gerçi sanýrým kapanýr ama olsun yazayým ...
güle güle olacaklar veya olmalýlar
yönetimden .....:::::: Baþkanlýga artýk ayan beyan oynayan HAÞÝM SAYÝtOGLU VE EKÝBÝ gitmeli aslýnda bu aday çok arkadaþýn iþine gelir kulube 5 kuruþ vermez ne 5 kuruþu 1 kuruþ vermez almazsa iyi hatta ...
teknik direktörden ....korkak kiþiliksiz futbol oynatan futbol cahili olan sadece agzýna kondisyon diye bir þey almýþ olan kiiiiiiiiii ben takýmýn kondisyonun öle çok kötü olduguna inanmýyorum ...hucum oynarsa aklý dengesini kaybedecek olan ziya dogan ýn gitmesi .. gerçi galiba gidiyor zaten ...öyle hava var .. ama ayýp sezonda 3 hoca aferin yönetime
futbolculardan ....
1)JEFF ... allahýný seven bunu gönderir
2)celalettin ..... sen topu artýk top seni býrakmýþ babacan ... sen gel ankarada kafeni iþlet ohhhhhhhh. ya da git bir takýmda oyna iþte kýnalý celo ...
3)hüseyin .....yorum yapmak gereksiz artýk sýkýldým ve yoruldum
4)hasan ... en yakýn uzakdogu sporu yapan merkezlere gönderilmeli ...kung fu hasan
5) þimek .... mazide hep yerin iyi olacak ama artýk kredin bitti .. hoþçakal .. bu taraftar seni unutmaz ama ilk halini ....
6) ferhat .... gençsin ama senin gibi adam çok yavuz selim de
7)ahmet þahin .... yolun açýk olsun
8)ömer rýza ... önce bir marangozhaneye git ayagýnýn ve kafanýn ayarýný düzelt ...
aklýma gelmedi daha ama yani kiralýklarýn da bu kapýdan yani takýmdan içeri girmemesi gerek ... ne erdinçi emrahý vs vs ya ... def olsun gitsinler onlar topçu mu kaç mak yaktýlar bizi ayýp ya ayýp yolladýgýmýz adamý geri alýyoruz rezillige bak ....
alýnacaklar ...
çok detay yazmak istemiyorum ama ilk baþta kaleci ve ön libero ....sonra forvet ve sag bek .. ama ben kaleci ve ön liberoya razýyým .. öle yusuf ceyhun tarzý adamlar biz de olmaz burasý patagonya spor deðil
hahhhhhhhhhhhhhhhhh tamam bir de aradan hüseyini ruslara varsa öle bi þi satsýnlar .... bu yönetim iyi adam satýyor fatih i rekor ücretle sattýlar 7.4 milyon euro bu stephanovu 4 milyon euro ye chalse ye vermediler hatta 5 6 da vereceklermiþ demek ki intere 8 9 milyon euro ya sattýlar .. vay be paralar yagýyor ama çar çur oluyor yazýk günah ççok yazýk
GELECEKLER
KALECÝerkan Kýrýntýlý(ankaragücü),
DEFANS:Hakan Balta(vestel manisa),wederson(ankaraspor),erdinç(sakarya)
ORTA SAHA:Ceyhun Eriþ(Ankaragücü),Lucas Zelenka(vestel manisa),Mehmet Nas(gençlerbirliði),adem kocak(ankaraspor),
FORVET:Zdravko Lazarov(k.erciyes),mehmet çakýr(gençlerbirliði),ali güzeldal(istanbul b.bld)
GÝDECEKLER
Ahmet Sahin,Ömer Riza,Musa Büyük,Mustafa Keçeli,Kiki Musampa,Miroslaw Szymkowiak,Feridun Sungur(oynýyamýo bir yere kiralýyalým yakýoz çocuðu)
"Hayatta Yegane Üstünlüðüm Türk Doðmaktýr" K.Atatürk
Geleceklerden erdinç hariç hepsine katýlýyorum.
Bir Gün Mutlaka!!
partizanlý Nenad Djordjevic diye bi adam var bumudur acaba
stepanova karþýlýk olarak kimi alsak acaba adriano falan hazýr oynamazken interden para alsak zaten biþey yapamýyolar yok bilmem ne borcu falan kapatýrlar parayý
eger satýlacaksa stepanov 7-8 milyon euro ya en az satýlmalý bence 10 milyon euro yu getiren alýr dielim
ayrýca
hüseyin ve jeff kalsýn sezon sonu düþünürüz
stepanov=adriano+stankovic+crespo+zlatan ibrahimovic+20 milyon paund
Zenit'ten Fatih Tekke gelsin
Yattara ve Gökdeniz hariç diðerleri gitsin bu takým ilk 3'e girer
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
champions tam ustune bastin Nenad Djordjevic 'i alacaklar
baslamisiz gine sacmalamaya bu yönetim lazarov la anlasmisti sezon öncesi burda yönetime sövmeyen kalmadi lazorov futbolcumu diye.simdide bakiyorum herkes lazorov u istiyor.
amaç stephanov ve hüseyin i satmak zaten
gökdniz efendi yi de tabiiki
20 trilyon açýk nasýl kapanacak yoksa
emin olun
bu yönetimin þampiyonluk diye bir derdi yok
tesadüfen olursa olsun diye bakýyorlar
önemli olan denk bütçe ve borçsuz kulüple seçime gitmektir
nasýl oluyor muþ sayýn albayrak. baþkalarýnýn parasý ile baþkalarýnýn þirketlerini yönetmeye benzemiyor di mi?
Ceyhun veya Yusuf, Abdurrahman Dereli, Ankaragücünden stoper Emre, Adem Koçak, Mehmet Çakýr, saðlam bir kaleci almalýyýz Erginle Ali geri çaðrýlmalý.Celaleddin, Szymek, Ahmet Þahin gidebilir.Katardan teklif gelirse Marceyide ve Hüseyinide Zenite verebiliriz.
Konu Emre B. tarafýndan (05.11.2006 Saat 14:40 ) deðiþtirilmiþtir.
ya bu takýmdan gýtmesý gereken omer rýza hasan huseyýn ferhat musa ersen martýn gýtsýnler evlerýne bunlara trabzonspor formasý yakýsmýyo gelenlere ýse ben bý ayman ýsterdým ortasahaya formete alý guzledal ya kýsmetse hepsý olur
Musampa bence kesinlikle kalmasi gereken bir oyuncu.
Gönderilmeli:
Ahmet Sahin, Celaleddin, Hüseyin, Ömer Riza, Cem Demir ve Ersen Martin
Gelmeli:
Gökhan Ünal ve Ali Güzeldal
Szymkowiak veya Ferhat Hüseyinin yerinde de oynar. Yattara, Gökdeniz, Marcelinho, Szymkowiak ve Musampa ile kurulu bir orta saha türkiyede hicbir takimda yok ve ispanyada ilk 5 e bile girer.
gönderilecek: ahmet sahin,symek,celo ve taraftarin istemedigi hüseyin.kiralik jefferson,tolga,feridun,ferhat,ufukhan bunlar gitsin baska takimlarda tecrübe kazansinlar sonra ne olacaklari düsünülür.
gelecek:iki tane kaleci,iki tane ön libero,bir tane sagbek.
Arkadaþlar musampa yý niye gönderiyosunuz? Adamý hiç tek yarý oynarken gördükmü?? Elbet onu oynatacak bir antrenör çýkar...Ben idman eksiði olduðuna inanmýyorum...Adam kaç aydýr antreman yapýyo daha ne açýðý?Her zamanda son dakikalarda sahada kaldýðýnda olumlu iþler yapýyor.Son vuruþlarý kuvvetli gözüküyor.Kötü bir hareketini görmedim sahada..Sadece ona sahada þans veren bir teknik adam lazým...Musampa aylardýr antreman yapýp hazýr hale gelemiyorsa yattara bu seneyi kapattý demektir ziya doðanýn gözünde...
Lafýn özü Musampa kesinlikle kalmalý,marcede iyi futbolcu zaman tanýnmalý
Jefferson kesin gitmeli yerine martinez...
Szymek kazanýlamýyosa gitmeli yerine top daðýtýcý bir orta saha...
Forvete gökhan ünal...
gidecekler:yine milyonalrýmýz çöpe atmýþ olacaðýz
gelecekler:çok futbolcu çok para çok borç
diðer kadroda hani bizim topraðýmýz dediðimiz oyunculardan kurarýz yani ayný tas ayný hamam
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)