Teknik Direktör Giderse Kim Gelmeli vol2 buyrun.Hemi de anketli manketli.
Teknik Direktör Giderse Kim Gelmeli vol2 buyrun.Hemi de anketli manketli.
keyif adamı ..
dogru dürüst becerip bulabilirlerse yabancı hoca
ah bi luce gelse. yabancı gelmeli ama kaliteli olmalı.öyle lamlum tanınmamış adam olmamalı.
ESKİ FIRTINA ARTIK DÖN GERİ !!!
İsim de vereyim... hala samet veya giray diyorum ziya gelmeden önce dediğim gibi...
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
türkiyede ersun yanal dan başkası yalan
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Ersun Yanal
şu an hiç bir isim gelmiyo aklıma ama bana göre ne samet ne giray bizi düze çıkarır hepsi ziyanın aklındandır ziyanın gelmesinide çok istedik ama sonuç....
ersun yanal olabilir ama bn o adamı sevmiyorum fakat olursa da hayır demem
Ersun Yanal gelmeli olmadı Hamiyi getiririm ya yönetim bu adamdan jübileyi bile esirgedi...
Şampiyonluk için bekliyoruz..
bu sene bittiği için yabancı hoca diyorum bize her yönüyle yakışacak bi hoca gidip bi lazaroni daha bulmasınlar
Hami Mandıralı.
Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
trabzonsporun büyüklüğünü bilen ve buna uygun yapısı olan,
eski teknik adama laf etmeyip işine bakan,
takıma kollektif(ne demekse)futbol oynatan,
isme değil performansa göre oyuncu oynatan,
en iyi savunma saldırıdır diyen,
en önemlisi herşyeden önce takıma ve taraftara saygısı olan bir hoca
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
ben % 85 le gelen ziya dogan hazretlerine oy veren sevgili taraftarlarımızı arıyorum ...... eyyyyyyyyyyyyyyyy sevgili ziya dogan hazretleri hayranları hani nerdesiniz ? çıkın savunun hocayı .... öle kaçmak yok ...... bagırıyordunuz yok adam gibi adam yok süper hoca nerdesiniz ........................... durun ben tahmin edeyim yönetime saldırmakla meşgulsunuz orada da % 85 i yakalayın bari .... bu ziya dogan hazretlerinin takımın başına gelmesinde yönetim kadar en az onun kadar taraftarında suçu vardır :.. hiç kimse kaçmasın ..... bu % 85 ciler ziya dogan cılar bu işlerde sizin de günahınız var .. yok öle kenardan kaçıp sessiz seyretmek ....
geçen gene böyle bir yazı yazdım sayın yönetim uygun bulmamış silmiş ....niye silmiş anlamadım .... acaba sayın yönetim içinden de ziya dogancı çok onun için mi ? suçluluk duygusuna mı girdiler?
şimdi giray cılar çıkar...![]()
hucum giraycılar sizin % 90 yapmanız lazım .....yerlinin yerlisi hem .... kafaya bak kafaya 2006 da
goldeki tek hata fatih akyelinmiydi stepanov tiyatro izler gibi gelen adamı izledi gidip önüne yatsaydı adam şut çekebilirmiydi gökdenizi niye gönderiyosnuz anlamadım
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
YERLİ TEKNİK ADAM TRABZONSPORA DAYANAMIYOR.ZİYA HOCA HEP STRESİNİN KURBANI OLDU...YERLİ GELİRSE: RIZA ÇALIMBAY,ERSUN YANAL(ODA FENER DURURKEN BİZİ GELMEZ)YABANCI :LUCESKU
AMA BENİM GÖRÜŞÜM TRABZONSPORA YABANCI AMA ÖYLE KÖŞEDE KIYIDA KALMIŞ DEĞİL BU İŞİ YAPAN BİRİNİN GELMESİ.
YERLİ HOCA TRABZONSPORA DA-YA-NA-MI-YOR
ziyaaaaaaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=MHzzPDzKB8s
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yabanci gelirse cok kral birisi gelmesi lagzim, yoksa olmazzz.... Yerli : Ertugrul saglam , ersun yanal gelmez....
Katılıyorum aynen. Eklemek istediğim tek şey sistemi olan, kulaklarını herkese tıkayabilecek ve takıma gol atmayı öğretebilecek biri, mümkünse yabancı olsun. Breams geldi takım kontra çıkmayı öğrendi, Leekens hücumu öğretti. İkisi de elindeki kadroya göre bir sistem belirledi.
Bazı yazılar görüyorum sitede Trabzonsporumuzun oyun düzeni hücumdur diye, hücum bu iki hoca ile girmiştir literatürümüze. Araştırmak isteyenler www.trabzonspor.org.tr adresinden de arayıp bulabilirler. Kaç gol atıp şampiyon olmuşuz.
A R H A V İ L İ
bu takımı bence aykut kocaman toplar baska kımseden hayır yook bıze..ben daha oncede dedeım zıya dogan gelmemlıyıd ıst esımdı onunda suyu kaynadı bence bu adamı ne dıye tekrar getırdıler yaa.sınırlerımaltust edıoyr yaaa...aykut kocaman gelecek o kadar sorun gıdecekk..bana goree
arkadaşlar anketin kalitesi ve iyiliği için gerçekci yorumlar yapmanızı rica ederim .... ersun yanal ın gelme ihtimalı yok o tren zaten sezon başında kaçtı .... bu saatten sonrayı düşünelim ....
giraycılar uyumayınız ... bakın başınızda serdar bali de var ... hucum girraycılar ... bu takım bir de 2. defa giray bulak faciasını çeker en çok ...![]()
şu gelsin bu gelsinden önce
profesyonellik gelsin
akıl gelsin
ilim gelsin
istatistik gelsin
performans ölçümü gelsin
insan kaynakları politikası gelsin
profesyonel bir kulüp müdürü gelsin
dünyanın en başarılı pazarlama müdürü gelsin-m.united inki mesela (orda aldığından daha fazla para versinler)
finans koordinatörü gelsin
marka danışmanlığı hizmeti alınsın
iyi bir huku danışman gurubu gelsin
bi de
bi de
formadan da reklam kalksın
şampiyonluk mu
o da bunların ardından gelir
#10 Fietra tarafından yazılan
Aralık'daki seçimde "Gökdeniz'i ve Fatih Akyel'i göndereceğim" diyen MAKARYOS bile olsa oyumu veririm!
Katılanlar:
#10 Fietra
ts_fan
sino
istikrarı uygun bi td ile yakalamak lazım,bu ne vahid için geçerliydi ne ziya doğan için.
ziyayı da gönderdik yani..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Önce kafalar değişsin sonra td değiştiririz...
Bu kafayla olmaz...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)