Bende bir Baskan olmak istiyorum özellikle Trabzonspor baskani, su takimin basina adam gibi bi baskan olarak gelecem ve sampiyon yapacagim bu takimi, yani meslek hayalim bu
okuyup ne olmak istiyorsunuz? Yada suandakii mesleginiz ne??
Ben cook cok okuyup serefli trabzonlu trabzonsporlu bir isadami /politikaci olmak istiyorum. Zengin olursam Trabzonspor baskani olmak.
Bende bir Baskan olmak istiyorum özellikle Trabzonspor baskani, su takimin basina adam gibi bi baskan olarak gelecem ve sampiyon yapacagim bu takimi, yani meslek hayalim bu
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
yanılmıyorsan böyle bir konu vardı orda yazmıştım yine yazayım.
maalesef akşama kadar boş boş oturuyorum adınada muhasebe diyorlar
çok para kazanayım Trabzonspor'a başkan olayım gibi ideallerim yok , hiç olmadı, belkide ondan boş boş oturuyorum hedefim bir gün evimde oturup sabah kuşağı programlarını seyrettikten sonra herhangi bir yemek programından aldığım yemek tarifiyle yemek yaptıktan sonra Türk Filmi seyretmek.Bu kadar
Vlala okuduğum bölüm itibariyle büyükelçiliklerde çalışmak isityorum..yurtdışında özellikle ispanyada.....
Unumuzu eledik eleğimizide astık yaaaw. Şaka tabi Mesleğimizi elimize almış olmak ,evlenmek ve çoluk çocuk sahibi olmak hayattan beklentileri bitirmemeli.
Polis memuruyum,halen yüksek öğretime devam ediyorum.Bitrmeyi başarabilirsem amir kademesine geçiş yapabilirim.Tabii yurdışı görevi benimde hayellerimi süslüyor.
valla okuduğum bölümden hiç memnun deilim.bu okulu nasıl bitirecem onu düşünüyorum şu anda.ondan sonrası Allah kerim..
Özkan SÜMER
6 sene en az geçsin ondan sonra buraya yazayım ben
medicina humaniem veterineria humatitem
ege amerikan kültür edebiyattayım
ing. okuyorum ayrıca seçmeli olarak italyancada alacağım basit almancam war onuda en az inglizce kadar ilerletmek istiyorum mümkün olursa arapça ve protekizcde ogrenmek istiyorum.özel sektörde çalışmakta hedefim
...anti-klişe timi...
bende daha okul var inşallah üni . kazancam . radyo-siema-tv bölümü istiyorum . ordanda reklamcılık yapmak istiyorum . inşallah hepimizin istekleri olur ...
nasıl boş mu oturuyosun hem de muhasebe neyseee.. iyi bakalım
evet ben burada... olmak istemediğim ama olduğum mesleği yazayım bari
Muhasebe Öğretmeni...
ne mi olmak isterdim...
İlber Ortaylıya bakın sonra yanına şöyle kariyerli bir tarihçi daha düşünün
ahanda o düşündüğünüz adam olmak isterim
özel bir şirketin muhasebesini tutuyorum.
ayrıca hala üni öğrencisiyim.
__________________SÜRMENE'Lİ______________________
STIHL TRABZON ANA BAYİİ VE YETKİLİ SERVİS
işyeri sahibiyiz (baba oğul)
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
5 yıldızlı bi otelde cost controll olarak görev yapıyorum
Önce ülkeye hizmet için asker olcam
sonrada işadamı falan herhalde
Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...
Walla sanırım okulu bitirirsem bir finans kuruluşunda çalışmak isterim ya da Tıbbi mümessil olabilirim bakalım hayırlısı bu arada ilerde iyi para kazanırsam Trabzonsporda yönetici olmak tabi ki isterim
kayanın dibinde örümcek; yuvasında yılan olmak istiyorum...
Stihl Trabzon Anaa Bayİİ
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
İşte hayallerim
Okulu bitirdikten sonra Trabzonspor'a takım doktoru olarak gireceğim Sonra üstün taktik dehamı burada gösterip Trabzonspor'a teknik direktör olacağım...
O olmazsa gitarı ilerletip Ferhat Göçer gibi hem doktor hem de şarkıcı olacağım
Ne dersiniz hoş olmaz mı?
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
2 siniftayim en gec 3 sene sonra allah izin verirse kimya muhendisi olacam kismetse yuksek lisansta dusunuyom ama ilk asamada su okulu bitirmem lazim yoksa uazadikca uzuyor meret
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)