`Suanda hami mandirali lig tv de.... Cizgi disi programinda![]()
`Suanda hami mandirali lig tv de.... Cizgi disi programinda![]()
Olanlar izlesin ne diyor efsane![]()
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Müthiş, müthiş![]()
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yaa izleyenler anlatsın daa...Ne diyo ??
konuyu görünce programı kaçırdığım için çok üzüldüm. Hemen ligtv yayın akışına baktım. Şansım varmış 15 dk sonra tekrarı var.Hem izlerim hem kaydederim. Tam da yatacaktım, program da yayın akışında 1.5 saat gözüküyor. 05:00-07:00 nöbetteyiz
![]()
Proğramın sonunu izledim biraz... özlemişim Hami yi be!! Güler yüzü hiç solmaz inşallah.
Bu arada kendisi bağdat caddesinde oturuyor ve oralarda geziyormuş...
'96 da Trabzondayım üniv. okuyorum o sene takım fırtına gibi. Antalyalı ve ıspartalı 2 arkadaşımla tesislere gittik. Futbolcularla fotoğraf çektireceğiz. Eskiden içeriye kadar girip kulübün kapısına kadar girmek serbest. Soyunma odasında çıkana yapışıyoruz tabi..Ogün..abdullah..soner..nihat...ünal..hami..şota..
Ünal istemedi fotoğraf çektirmeyi, ülkücü bıyıklarıyla sert bi bakış atıyordu ısrar edenlere, bırrr çok gıcık bi hali vardı.. diğerleri de eh işte. Ama Hami nin o içten sıcakkanlı yaklaşımını hiç unutmam. O gün demiştim Hami den gerisi yalan.. öyle de oldu zaten.
Hami ile ilgili ilginç bi anım daha var.Kadıköy de fener-Trabzon maçındayım. maç 1-1 oynanıyor. bizim golü ünal fenerin golünü mecnur atmış.. Orhan çıkrıkcı aldı topu gidiyor çalım çalım derken düşürün şunu diye bağırmışım
gayri ihtiyari -orhan biraz kazmaydı götürür götürür dışarı atar- frikik kazanmak penaltı atmak gibi hami varken... Kendimce daha avantajlı gördüğüm bi durum yani. Ama yanımdaki izbandut gibi sevgili hemşerim yakama yapışmasın mı... sen fenerli misin? diye . Adama ne desem boş anlamıyor. Silkeliyor dut gibi...Yahu dedim be adam fenerli olsam ne işim var burda avniaker değil ki burası gider fenerlilerin içinde izlerim deyip karşı trübünü gösterince ikna olmuştu
![]()
çok üzüldüm şimdi bunun haberını yenı duydum arkadaşlar kaydeden arkadaş varsa goruntulerı ekleyebılırmı ulan nasıl kaçırdım hami abimi yokmudur bunun tekrarı
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Bizim antenler elbette kaçırmadı bu hadiseyi.
ilk bölüm:
http://rapidshare.com/files/1824823/hami-I.wmv.html (~35 MB)
ikinci bölüm
http://rapidshare.com/files/1829419/hami-II.wmv.html (~25 MB)
Hayırlı seyirler![]()
Konu Tunga tarafından (03.11.2006 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.
Trabzonsporlu olmak...
sagolben de iiiyi izleyemedim (sovmek istiyorum ama kendimi tutuyorum ) abim in yuzunden bakamadim.. Anlemlen beraber film izliyorlardi ben bilgisayarin arkasindaydim annem koltukta uyuya kaldi.. Ben de firsat bu firsat bi bakayim lig tv de nevar dedim actim lig tvii (reklam arasi) .... Film basladi pislik yapti abim... Annemi uyandirdi diziye devam
bogacaktim abimi zor zabtetim kendimi... Yarisini izleyebildim... Freekik anilari cok superdi gul gul oldurdu beni
.
Videolar yukarıdaki mesajın içine eklenmiştir.
Hayırlı seyirler![]()
Trabzonsporlu olmak...
Şimal Yıldızı çalışıyor...Ellerine sağlık abi![]()
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
eline sağlık Tunga abi
-1461 TRABZON-
ELİNE sağlık tunga abi... Bir markasın artık![]()
Özkan Hoca İskender'e bağırmış bir gün: "-Topu rakibe ver". Hekes bakmş tabi hocaya,
Hoca : "-Biz onlardan alırız, senden alamıyoruz ki topu."
Çok iyiydi bu.
Tunga abi teşekkürler...
Hami abimiz Trabzonspor tarihinin en basarili futbolcusudur neler vermediki bu takim icin ama adami resmen unuttular reziller...
bu adama oyle bi jubile yapilmaliki unutulmayacak cinsten olmali gerisini kabul etmem!
İnsan ol evlat!
özledik frikiklerini.![]()
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Saolasın Tunga abi, emeğine sağlık..
Şampiyonluk için bekliyoruz..
Evet be Hami seni özledik.Tek dileğim muhteşem bir jubile yapılması sana. Ama bizim yönetime bu konuda zerre kadar güvenmiyorum.
Hamiye bak , çok seviyorum bu adamı yaa..
Şampiyonluk için bekliyoruz..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)