Sayfa 1286 Toplam 4112 Sayfadan BirinciBirinci ... 286 786 1186 1236 1276 1284 1285 1286 1287 1288 1296 1336 1386 1786 2286 ... SonuncuSonuncu
Toplam 102791 adet sonuctan sayfa basi 32,126 ile 32,150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Transfer Dosyası -10-

yattarahayranı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Murathan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, abiler..
    Kaleciniz Onur, sağbekiniz Bosingwa, ortasahanız Ekici+Mbia, Santraforunuz Cardozo
    neyin makası ya
    Öyle yazınca banada güzel geldi de Bosi ikinci yarı gelcek Cardozo'da takım Trabzon'a dönünce katılcak o yüzden sıkıntı

S.Seymen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir

Alıntı Can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsim biliyor musun abi . İyi isimler mi ?
    yok yok aman ha duyum falan almadım sormamda

8 inde şike davası ile ilgili bir mahkeme var bizimkiler hukuk kurulu istifa ettiği iöin katılamayacakmış gibi bir durum var

o zaman musluklar açılabilir diye

tahmin yaptım

çünkü yalandan da olsa bir şekilde onu örtmek adına biraz toz kaldırma dez enformasyonda yapabilirler para durumuna bağlı

yanlış anlaşılma oldu ise affola.. duyumla vs işim olmaz duysamda demem buralar da
    Konu S.Seymen tarafından (05.07.2015 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

arifberkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Arkadaslar sağolsun ççok iyi isim önerileri geldi direk takıma girebilecekleri liste yapıp geçen hafta önerdik arada yine isimler geliyor onları da iletiyoruz havuzda toplanıyor...Klup gerçekten bu isimleri aldı hatta başkan bile gördü kendi listeleri ile harmanlıyorlar...Klubun listesi yok mu diyenlere cevap evet var ama bizim listede var.Bu arada özelden benle dalga geçenleri kafa yapanları eğer ki o listeden 1 kişi transfer edilirse o zaman göreceğim...O zaman devekuşu taklidi yapmak yok anlaştık mı?
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Lantis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir

Sezon sonu: Şampiyonluk için takıma 7-8 üst düzey futbolcu alınması gerekir.
    Transfer dönemi: Yönetimden ''2-3 nokta atışı transfer yapacağız, fazla transfere gerek yok'' açıklaması gelir.
    Lig başlarken: Elimizde ZEKİ,AYKUT,YUMLU,İSHAK defans hattı kalır.

Nereden
    Malatya

Alıntı arifberkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar sağolsun ççok iyi isim önerileri geldi direk takıma girebilecekleri liste yapıp geçen hafta önerdik arada yine isimler geliyor onları da iletiyoruz havuzda toplanıyor...Klup gerçekten bu isimleri aldı hatta başkan bile gördü kendi listeleri ile harmanlıyorlar...Klubun listesi yok mu diyenlere cevap evet var ama bizim listede var.Bu arada özelden benle dalga geçenleri kafa yapanları eğer ki o listeden 1 kişi transfer edilirse o zaman göreceğim...O zaman devekuşu taklidi yapmak yok anlaştık mı?
    Arif bey, bir soru sormuştum cevap gelmedi, o Macar kanat oyuncusu ile ciddi bir şekilde ilgileniyor muyuz?

Nereden
    İstanbul

Alıntı rhaegarr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arif abi gözünü seveyim yönetime söyle eğer bir stoper alacaklarsa yanına şu Egemen'i bedavaya koysunlar. Medjani'nin attığı gollere eyvallah ama yeterli bir stoper kesinlikle değil.
    Egemene gelene kadar daha iyi daha genç daha verimli arkadaşlar var emin ol
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Faruk BERBER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum

Alıntı Lantis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sezon sonu: Şampiyonluk için takıma 7-8 üst düzey futbolcu alınması gerekir.
    Transfer dönemi: Yönetimden ''2-3 nokta atışı transfer yapacağız, fazla transfere gerek yok'' açıklaması gelir.
    Lig başlarken: Elimizde ZEKİ,AYKUT,YUMLU,İSHAK defans hattı kalır.
    Şu defans hattını gördüm, uykum kaçtı.

Sahura kadar ayaktayım mecbur.
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Nereden
    İstanbul

Alıntı DURAS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arif bey, bir soru sormuştum cevap gelmedi, o Macar kanat oyuncusu ile ciddi bir şekilde ilgileniyor muyuz?
    Macarı biz ilettik ama zaten klubun listesinde varmış ilgileniyorlarmış ama ne boyutta bilmiyorum şu an

Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Maxi pereira, Dzsudzsak , Douglas, Denisov .. 4 gelsin işte ozman derimki takım olduk.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Egemene gelene kadar daha iyi daha genç daha verimli arkadaşlar var emin ol
    İnşallah abi ben zaten bir tane alırlarsa ve başka stopere para harcamak istemezlerse diye söyledim. Bu arada boş konuşanları takma, illa çıkar bir kaç arıza tip.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Nereden
    Erzurum

Douglas için Dinamo 2 M Euro istiyormuş, Sporting Lisbon 500 bin Euro önermiş diye bir haber okudum bugün bir yerde, ne kadar güvenilir habere orası muamma ama Aykut Demir'e fln 3 M Euro verdiğimizi de göz önüne alırsak Douglas müthiş bir defans oyuncusu.

Neyi bekliyoruz acaba ?

Eldeki futbol katillerini tekrar denemeye alarak zaman kaybediyoruz, başka hiçbir şey değil.

Medjani kampa katılmış bu arada.
    Konu Faruk BERBER tarafından (05.07.2015 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.

Nereden
    İstanbul

Hala kimseyi göndermedik, ya da satamadık diyeyim.

Nereden
    Malatya

Macarı biz ilettik ama zaten klubun listesinde varmış ilgileniyorlarmış ama ne boyutta bilmiyorum şu an
    Teşekkürler

kyodou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Ğs o futbolla şampiyon olduya, şimdi yapacağımız en ufak bir rütuş bile sezon sonu çok şeyi değiştirebilir. "Gadromuz yederli" yada 4. oluruz muhabbetlerini bırakalım artık. Ğs nin şampiyon 11' inde Sabri, Hakan, Hamit, Yasin ve Umut vardı.

Türkiyede gündem çok çabuk değişir. Geçen sezon ilk 10 hafta sonunda acınası futbolla, eksi averajla lider olan Ğs ilk 4' e zor girer dedik. Adamlar son 6 hafta 1 gol yiyerek şampiyon oldular.

Yani lig uzun maraton. Elimizdeki tüm imkanları kullanmalıyız. Öyle Constant yatmaktan sıkılırsa, Sefa saçmalamayı bırakırsa, Yusuf topa bakmadan koşmayı denerse, Waris saha ölçülerini hesaplayabilirse gibi mucizelerle yola çıkılmaz. Bize amorti bile düşmez. Anca en iyi topçularımız sezonu kapatır.

Demem o ki; transfer şart. Takımın ekonomik durumu yüzünden transfere karşı çıkanlar var. Sanki eldeki topçuların maaşı ödenmişte boşa gitmesin kafasındayız. Constant' ın 1 sezonluk maaşı ile Belfodil getirilir. %95 ihtimalle de kar ederek satılır. Bu işin matematiğinden girince transfer hiç mantıksız gelmez.

Mesela yedek bekleyecek Özer' i almayıp 1.5 M € bedelle kiralayacağımız 3-4 adam bize şampiyonluğu getirir.

Hurma biraz akıllı davransa kar ederek bile kadroyu mükemmelleştirebilir.

iPhone iPhone5C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Konu kyodou tarafından (05.07.2015 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Nereden
    Ankara

Şu transferi iyi kötü bir şekilde netleştirsek herkesin kafası rahat eder. En azından isimler netleşsede birazcıkta olsa önümüzü görebilsek.
    #TRABZONSPOR#

Bedri Sertkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Kamp bitmeden transfer biter mi sizce ya da böyle bir duyum geliyor mu?

Giallorossi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda

Alıntı Faruk BERBER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Douglas için Dinamo 2 M Euro istiyormuş, Sporting Lisbon 500 bin Euro önermiş diye bir haber okudum bugün bir yerde, ne kadar güvenilir habere orası muamma ama Aykut Demir'e fln 3 M Euro verdiğimizi de göz önüne alırsak Douglas müthiş bir defans oyuncusu.

Neyi bekliyoruz acaba ?

Eldeki futbol katillerini tekrar denemeye alarak zaman kaybediyoruz, başka hiçbir şey değil.

Medjani kampa katılmış bu arada.
    http://abola.pt/clubes/ver.aspx?t=4&id=558359

Bizimkiler böyle oyuncunun yerine bizim ligte 40 kirmizi kart yiyen oyuncunun (Mexes) pesinde kosar. Hemde Douglas'a verecegin paranin iki katti. Birde Douglas'tan 6 yas büyük
    .

Francesco
    Totti

Nereden
    İstanbul

Alıntı Bedri Sertkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kamp bitmeden transfer biter mi sizce ya da böyle bir duyum geliyor mu?
    Şota geldikten sonra görüşmedim bilmiyorum

Giallorossi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda

Bu kulübün listesi olsa ne yazar menajerin teki gelir oyuncu teklif eder 10 gün o oyuncunun kapisinda köle olurlar. Amatör yönetimden birsey beklemem
    .

Francesco
    Totti

Nereden
    İstanbul

Maxi pereira, Dzsudzsak , Douglas, Denisov .. 4 gelsin işte ozman derimki takım olduk.
    Müthiş 4 lü gerçekten

Kazım Bostan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

böyle bi şey olduğuna şaşırıyorum. helal olsun seviniyorum, çünkü hep düşüncem vardı, forumdan isim gidebilse yönetime diye bikaç defa da yazmıştım...

inşallah önerilen bikaç kişi alınır. bi de böyle görelim bakalım... tutarsa bu iş devam eder bence daha sonra da...
    #

Lantis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir

Takımın defans hattını sağlam kurabilirsek bu takım ilk 4 e girer çünkü geçen sene gol sıkıntısı çekmedik birçok olumsuzluğa rağmen, sıkıntımız çok gol yememizdi, velhasılıkelam sağlam defans ve hocanın doğru taktiğiyle başarılı olabiliriz tabi şans faktörü de önemli, bu seneki GS nin balı gibi.

Murathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

hocam budur.
    nokta yani.

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Nereden
    Erzurum

Alıntı kyodou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ğs o futbolla şampiyon olduya, şimdi yapacağımız en ufak bir rütuş bile sezon sonu çok şeyi değiştirebilir. "Gadromuz yederli" yada 4. oluruz muhabbetlerini bırakalım artık. Ğs nin şampiyon 11' inde Sabri, Hakan, Hamit, Yasin ve Umut vardı.

Türkiyede gündem çok çabuk değişir. Geçen sezon ilk 10 hafta sonunda acınası futbolla, eksi averajla lider olan Ğs ilk 4' e zor girer dedik. Adamlar son 6 hafta 1 gol yiyerek şampiyon oldular.

Yani lig uzun maraton. Elimizdeki tüm imkanları kullanmalıyız. Öyle Constant yatmaktan sıkılırsa, Sefa saçmalamayı bırakırsa, Yusuf topa bakmadan koşmayı denerse, Waris saha ölçülerini hesaplayabilirse gibi mucizelerle yola çıkılmaz. Bize amorti bile düşmez. Anca en iyi topçularımız sezonu kapatır.

Demem o ki; transfer şart. Takımın ekonomik durumu yüzünden transfere karşı çıkanlar var. Sanki eldeki topçuların maaşı ödenmişte boşa gitmesin kafasındayız. Constant' ın 2 sezonluk maaşı ile Belfodil getirilir. %95 ihtimalle de kar ederek satılır. Bu işin matematiğinden girince transfer hiç mantıksız gelmez.

Mesela yedek bekleyecek Özer' i almayıp 1.5 M € bedelle kiralayacağımız 3-4 adam bize şampiyonluğu getirir.

Hurma biraz akıllı davransa kar ederek bile kadroyu mükemmelleştirebilir.

iPhone iPhone5C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sabri Zeki+Salih'ten kalite olarak da tecrübe olarak da çok önde bunu kabul edelim. Gs'nin lobisinin de 1/5'i bizde yok. O oyunla onlar şampiyon olabilir, bize çok daha fazlası lazım o oyun bizler için kıstas olamaz. Deliler gibi performans gösterdiğimiz 2010/11'in sonucu malum. Adamlar ilk 10 hafta şöyleydi demişsin, başlarında Prandelli vardı. Gider gitmez etkisini gösterdi.

Geri kalan yazdıklarına katılıyorum, bu takımın çok net transferlere ihtiyacı var, havada kalacak isimler değil, gelir gelmez herkesin çekinmeden ilk 11'ine koyduğu isimler.

Onur, Medjani, M'Bia, Ekici, Bource (Okay,Aytaç), Cardozo

Geri kalan kısım dolmalı bir şekilde, bazıları takım içinden evrim geçirenler olabilir. Potansiyeller : Waris, Sefa, Constant

Transferden ziyade gitmesi gerekenler derhal gönderilmeli, önümüze bakalım.
    Konu Faruk BERBER tarafından (05.07.2015 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.

asilhamsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce

-------------onur-------------
    pereira----medjani----douglas----denisov

-----ekici-------mbia------constant-------

yusuf---------cardozo----------Dzsudzsak

gayet iyi oldu.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Sayfa 1286 Toplam 4112 Sayfadan BirinciBirinci ... 286 786 1186 1236 1276 1284 1285 1286 1287 1288 1296 1336 1386 1786 2286 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)