Erkan ve Yusufla sampiyon olunmaz...Eger Schaub denilen kadar varsa kanatlar Marin ve Schaub olmali ki sampiyonluktan bahsedebilelim...
Papy de sart tabi, Remy de olursa cilek olur![]()
Erkan ve Yusufla sampiyon olunmaz...Eger Schaub denilen kadar varsa kanatlar Marin ve Schaub olmali ki sampiyonluktan bahsedebilelim...
Papy de sart tabi, Remy de olursa cilek olur![]()
Kevin de bruyne city de. Diğer takımların şansı yok bence [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Schaub yalan oldu sanırım
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Ciddi girişimler var dedikleri Schaub ilk onbirde maça çıkıyor. Öyle her duyumcuyum diyene inanmayacaksın işte. Yarın tribündeymiş.
Bakıyorumda herkes transfer için dua ediyor,kimin adı çıkarsa hemen gelsin istiyoruz. Adi çıkan herkes maşallah süper topçu. Acaba kaçınız izledi biliyor bu oyuncuları ve yorum yapıyor, Douglas,Papy kaç Kışı kaç dakikasını izledide beğeniyor. Geçen sene övgülerle aldığımız Oyuncuları bu sene nasıl yapıp göndersek diye düşünüyoruz. İnşallah seneye de aynisını yaşamayız. Bize Mbia Tarzı transferler lazım,adam resmen Level atlattı takıma,Marin çok çelimsiz inşallah beklenen katkıyı sağlar, sol bel sıkıntı değil,oraya Boss gelince Cavanda geçer gibime geliyor,inşallah stoperler dediğiniz gibi iyi çıkar. Orta saha iyi oldu, takım olursak iyi sonuçlar gelir inşallah
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Papy Remy ilk yarı sonuna 10 puan farkla girmek için fazlasıyla yeterli
https://youtu.be/Svb-vARDHs8
Schaub lorenz iyidirde su Joel Campbell i alsak ucariz ucar
SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yumlu anca fayda maliyet analizinde birinci olur.
Bence transferi kapattık. Papy'nin geleceğini de sanmıyorum bu saatten sonra. Schaub zaten yalan oldu. Kadroları kurarken Douglas'ın yanına koyacağımız stoperi ona göre yazalım. Ya Yumlu ya da Aykut olacaktır bu saatten sonra. Medjani'yi orta sahaya alternatif olarak görüyorum.
Papy gelirse sevinirim.
Papy+Schaub gelirse uçarım.
Papy+Schaub+Remy gelirse ise Sprite reklamindaki ferahlamaya çalışan esmer vatandaş gibi salak salak hareketler yapmam olası...![]()
Konu Ertan Artan tarafından (29.08.2015 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir.
HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yav. Niye sürekli batıya gidiyoruz? Doğu'daki potansiyelli oyuncuları düşünelim. Ayrıca Uzak doğu'daki mesela ülkenin en sevilen, yetenekli bir futbolcusunu alsak; o ülkede Trabzonspor sempatisi olmaz mı? Yav o taraflara ismini yayıp, bir de ts club aç sonra satışlarını gör.![]()
MCMLXVII
Bursanin capon oyuncusu kaliteIsiminden soz ettirir baya.
Louisi şampiyonluk için diil iyi bir yatırım için düşünmek daha mantıklı.. Zamanında fatih tekke zenite gidince klübe haber yollamış, burda muazzam bir adam var alın bunu diye tekkeyi dinleyen olmamıştı.. Ben aynı olayı louis'de de görüyorum.alıp kiralamalıyız hatta bonservisini alıp wiende 1-2 yıl daha devam etsin zira Türkiye genç oyuncuların aşama kat edebildiği bir lig diil.
Bayern Münih'in 2-3 sene sonraki kanatları Douglas Costa, Coman.
Gerçi Costa 11 oyuncusu halihazır altın top'un da en önemli adayları arasında.
Ama Robben ve Ribery'den sonra yaptıkları tercihler ile geçiş dönemini iyi atlatacaklar.
bursanın emre taşdemir i döktürüo bizim alper yerine bunu alsaydık sol bekte tmmdı
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Bu Bursa'daki Japon eleman kim? Hertha'dan kiralamışlar
http://www.transfermarkt.com.tr/haji.../spieler/79355
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)