Duman61 Nickli Üyeden Alıntı
Her seyden önce, en basta Ziya hoca ile devam etmenin gerektigini düsünenlerden birioldugumu belirteyim.
Ancak Ziya Dogan yaklasik 1 yildir Trabzonsporun basinda olmasina ve yillardir gerek futbolcu olarak, gerek antrenör olarak futbol dünyasinin içinde olmasina ragmen(eger bu topigin basindaki açiklamalar ona aitse),Trabzonsporu hiç tanimadigini biraz kizarak biraz da üzülerek ögrenmis oldugumuzu görüyorum.
Sayin Ziya Hocam,4-5 kisi ortaligi karistiriyor 400 000 kisi etkileniyor demissin,kaç 400 000 hocam,yillardir Istanbul'da yasadin,benim bildigim sadece Istanbul'da 1 milyonun üzerinde Trabzon'lu yasiyor.Diger 80 ilide bir zahmet sen arastir ögren,bir zahmet diyorum çünkü biraz zahmet edip, her defasinda bizim için çok önemli oldugunu bildigini söyledigin fb maçi için arastirma yapsaydin,feneri yenmenin tek yolunun üzerine gitmek oldugunu ögrenirdin(M. United,Lyon,Besiktas ve berabere kalmasina ragmen Rize).Sevimsiz Hincal Uluç bile, bunu 90 dakikada bas bas bagirarak söylüyordu.
Maçtan sonra futbolcular fenerin adindan korktudiye konusmaninyerine,kendimi bir an Malatya'da sandim o yüzden Yattara ve Mehmet Yilmaz'i gol yedikten sonra oyuna aldim,seklinde konusmançok daha dogru olurdu diye düsünüyorum.
Sözlerim yanlis anlasilmasin Ziya Hocayi çok seviyor ve de çokça da saygi duyuyorum.Yalniz Trabzonspor camiasini küçük göstermeye çalisanlarla her türlü mücadele etmeye çalisirken,Ziya hocama bu sözleri yakistiramadim.
Saygilar.