Turkcell Süper Ligde 4 Kasım Cumartesi saat 19:00 da oynanacak Sakaryaspor-Trabzonspor mücadelesi ile ilgili yorumlarınız buraya.........
Bu seferde ben açmış olayım. İnşallah iyi oyun ve mücadele sonucunda maç lehimize neticelenir.
Turkcell Süper Ligde 4 Kasım Cumartesi saat 19:00 da oynanacak Sakaryaspor-Trabzonspor mücadelesi ile ilgili yorumlarınız buraya.........
Bu seferde ben açmış olayım. İnşallah iyi oyun ve mücadele sonucunda maç lehimize neticelenir.
Konu Mesut AKYILDIZ tarafından (30.10.2006 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.
BMN olarak Sakarya'da olcaz insallah.Zor mac olacak.
yok yaw ne zoru, her mac mac gibi cok kolay mac olacak, en az 3 atariz.
Ersen Gökdeniz isi bitirir.
Artık hiç bi maçı kaybetsek şaşırmicam. Tam tersine artık maç kazanırsak şaşırırım.
merak ediyorum bizim futboLcuLar bu macda nasıL oynayacak ??????????????
yok abi ya rize macına kadar umdum vardı ama artık oda kaLmadı
Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.
ben bu maça gidicektim ama bu akşamki saçmalıktan sonra vaktimi boşa harcayamam marcelinho,jefferson,hüseyin go home.....
iyi futbol oynayın yemin ediyorum yenilin sesimi çıkartmıcam... iyi futbo yeter nede olsa şampionluk gitti...
VERENA (KIRANKAŞ)
rize maçından farklı olacağını zannetmiyorum
SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61
COK ZOR hic umudum yok!
Haciosmanoglu ISTIFA
haftaya sakaryada cangele yok, okan yok, tek santrofor olarak bizim ergin oynayacak.. sakaryanın bizim maçta oynayacağı tek adamı var oda kalecileri martinez... biz bu maçı da alamazsak TRABZON tarihinde böyle hüsran yaşamamış olur...
VERENA (KIRANKAŞ)
Trabzonspor bu maci alip cikisa gececektir, almazsada cani saolsun.... herzaman en buyuk Trabzonspor!
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
rize maçından sonra ne diyebilirizki
tabiki yenilicez
ama ziya hocayanın çıkaracağı kadroya bağlı
ziya hoca isterse bu takıma fark atacak bir kadroda çıkartır yenilecek kadroda çıkartır
ama 2, şık daha kuvvetli fark atacak bir takım çıkartacağına inanmıyorum
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Sakarya iyi defans yapıyor, kalecileride çok iyi.Zor maç ama kazanırız.Yenilsekte iyi oynayalım yeter.
Bu sinir ortamında gelecek haftanın maçını nasıl düşünüyorsunuz çok tuhaf yazı yazmaya ne kadar meraklı insanlar var burda
her zaman sonuna kadar destek olcagız bu takıma bu takım guseyınlerın marcelelınyoların zıyaların nurilerın deyıl bu takım bızım tek sahıbı bızız ve her sartta bu akıma destek olmalıyız ve bunuda sakarya maçında gostermelıyız ıyı gunde zaten herkes trabzonlu
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Ersen'in burnunda çatlak varmış umarız oynar..
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
bu ne bee..ben bu baslikta yorum yaptim neden silindi??
1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
2-1 yenilriz bence sakarya i takım bak ın da fark yemiyelim
"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)