Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Haftanýn Konuðu | Mert Oðuzlu61

Hüdai Pervaneli - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Standart Haftanýn Konuðu | Mert Oðuzlu61

Her hafta bir üyemizi burada konuk ederek onunla bir nevi ropörtaj yapacaðýz. Herkes çok fazla özele inmeden konuðumuza merak ettiklerini sorabilir.

Bu haftaki konuðumuz : Mert Oðuzlu61
    Klasikleþmiþ baþlangýç sorularý ;

Doðum tarihiniz?
    Nerelisiniz?
    Nerede oturuyorsunuz?
    Okuduðunuz ve okumakta olduðunuz eðitim kurumlarý ?
    Mesleginiz ?
    Hobileriniz?
    Ýliþkiniz var mý ?
    Hayattaki en büyük hayaliniz?
    Hayatýnýzda örnek aldýðýnýz kiþi kimdir?
    En büyük takýntýnýz nedir?
    Yaptýðýnýz en büyük çýlgýnlýk nedir?
    Neden Trabzonspor?
    Neden BMN?
    En beðendiðiniz filmler?
    En beðendiðiniz sanatçýlar?
    En sevdiðiniz renk?
    En sevdiðin þiir?
    En sevdiðin þarký?
    Hangi ilde Yasamak isterdin? Neden ?
    Avrupaya gitme yerlesme Sansin olsaydi Nereyi Secerdin ?
    Daha Önce Avrupada Bulundun mu ?
    Kendini yazarak mý yoksa konuþarak mý daha iyi ifade edersin ?
    Biriyle konuþurken en dikkat ettiðin þey ?
    Yanýnda rahat edebileceðin kiþi nasýl olmalýdýr ?
    Seni þu ana kadar etkileyen 3 güzel ve kötü þey ?

Gitme demek cok da Zor olmamali

Nereden
    Almanya

Beyler Bayanlar Fazla Yüklenmeyin Mert Kardesime Üyeler Görüp Korkuyor ve Konuk Olmak Istemiyor

Isteyen Olursa Isimde veririm

Ülke Disinda( Trabzon Disinda ) Yasamak Sorun Olmuyor mu ?

Adem Akyüz' - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    31

- En sevdiðin kýz ve erkek ismi nedir?
    - Nasýl bir karakterin vardýr? (Duygusal, sert, takýntýlý vs.)
    - Kalabalýk içinde olmayý mý seversin yoksa yalnýz kalmayý mý?
    - Takýmdan bir oyuncuyla tanýþma fýrsatýn olsa bu kim olurdu?
    - Canlý olarak hangi maçý, nerede izlemek isterdin? (Ör; Dormunt-Trabzonspor maçý, Nou Camp'ta)
    - Trabzonspor'un 10 yýllýk geleceðini nasýl görüyorsun?
    - Camia olarak en büyük sorunumuz nedir?

Ve BMN'den ne gibi beklentilerin var?

Hüseyin Baþoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

sanma ki bu baþlýðý görmedim.

Mahvoldun olm sen.

ibrahim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    35

Habercilik nasý gidiy?
    Milli Takýmým TRABZONSPOR
    Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adý kaldý, onu gören yok.
    Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

BMN Yönetim Kurulu Burak DERELÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    31

BMN de þu olsa güzel olur diyeceðin birþey varmý?
    Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Mert Oðuzlu61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Alýntý Hüdai Pervaneli Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Doðum tarihiniz? 11 nisan 1993
    Nerelisiniz? Beþikdüzü/Trabzon
    Nerede oturuyorsunuz? Ýstanbul
    Okuduðunuz ve okumakta olduðunuz eðitim kurumlarý ? ÝAÜ Gazetecilik son sýnýf öðrencisiyim
    Mesleginiz ? seneye netleþir (fiko) )
    Hobileriniz? spor, gezi, halý saha, yazmak.. klasik yani, ekstra bir þey yok
    Ýliþkiniz var mý ? yok
    Hayattaki en büyük hayaliniz? hiçbir zaman büyük hayaller peþinde koþmadým, sadece bir þeyi çok istedim ama olmadý. bunun dýþýnda ne istediysem elde ettim yada baþardým. hayal kurmanýn saçmalýk olduðunu anladýðýmdan beri de hayal kurmuyorum
    Hayatýnýzda örnek aldýðýnýz kiþi kimdir? hiç düþünmedim, sanýrým yok.
    En büyük takýntýnýz nedir? daðda bayýrda önüme ayý, kurt felan çýksýn korkmam ama ufacýk böcekten korkarým. korkmak deðilde aslýnda, tiksinti diyeyim. uður böcüðü ve þirin kelebekler dýþýnda geri kalan hiçbir böceði sevmem, bana uzak olsunlar. bu sýkýntýyý yaylaya köye gittiðimde bazen çekiyorum, ezme bile ezemiyorum baþkasý ezse bile tüylerim diken diken oluyor yazarken bile tiksinti geldi. ufak bir iki takýntým daha var mesela kýz kulesi. sevmiyorum, yýkýlsýn su altýnda kalsýn. sevmiyorum iþte...
    Yaptýðýnýz en büyük çýlgýnlýk nedir? 2 sene önce x partisinin vekili, belediye baþkaný bilmem ne baþkaný vs.. korumalarla, arkalarýnda bir yýðýn insanla tam kadro evimin önünden geçerken uzatýlan eli sýkmayý reddetmem ve sonrasýnda geliþen olaylar. nedense aklýma bu geldi þimdi.
    Neden Trabzonspor? özel bir sebebi yok, ailem TS li, babam TS li. bende TS li oldum, bu yani.
    Neden BMN? TS nin internet ortamýnda kalesi olarak nitelediðim ve kendimi rahat hissettiðim, kulübümle ilgili sevincimi üzüntümü paylaþabildiðim, insanlarýn neler düþündüklerini öðrenebildiðim bir yer burasý. her görüþten insan var, sonuçta forum burasý... internete girdiðimde zamanýmýn büyük kýsmýný burada harcýyorum, kendimi bordo mavi renklere ve memleketime yakýn hissediyorum. genel sebepler bunlar yani.
    En beðendiðiniz filmler? yüzüklerin efendisi serisi, alien serisi, cesur yürek.. bilimkurguya, korku-gerilime bayýlýrým, dramadan mesela nefret ederim ama tom hanks e hayraným ve bu adam beni aðlatmayý hep baþarmýþtýr, mesela forrest gump, yeþil yol.. salya sümük aðlamýþlýðým vardýr. beðendiðim birçok film var ama aklýma ilk gelenler bunlar..
    En beðendiðiniz sanatçýlar? kazým koyuncu nun bende yeri ayrýdýr.
    En sevdiðiniz renk? mavi
    En sevdiðin þiir? eskiden arada ilham gelir, yazardým. severdim þiir yazmayý, mesela ilkokulda ve lisede okul hep benim þiirlerimi yarýþmaya gönderirdi. üniversiteye geçtim, býraktým þiiri felan... okumayý da severdim mesela, onuda býraktým. üniversitenin ilk senesi benden þiiri, kitabý, okuma sevgisini aldý. özel bir sebepten ötürü bunlardan soðudum, takýntýlarýma yazmadým ama kitap okumak mesela takýntý oldu diyebilirim. yanýmda kitap okumayýn, gidin nerede okursanýz okuyun bana yaklaþmayýn.
    En sevdiðin þarký? it s my life / bon jovi
    Hangi ilde Yasamak isterdin? Neden ? her yaz kutsal topraklara geliyorum, ohh bee dünya varmýþ, goymuþum moklu istanbul a diyorum ama aradan 1 ay geçiyor, yaw döneyim ben artýk diyorum. Trabzon da yaþamak isterdim ama istanbul çok farklý bir þehir, burada doðup büyüdüysen baþka yerde yaþaman gerçekten zor. yinede bu soruya Trabzon demek isterim.
    Avrupaya gitme yerlesme Sansin olsaydi Nereyi Secerdin ? avrupa deðil ama sydney... buraya gitmek isterdim, sydney i gezmeyi görmeyi çok istiyorum. neden bilmiyorum, avustralya yý çok merak ediyorum.
    Daha Önce Avrupada Bulundun mu ? hayýr.
    Kendini yazarak mý yoksa konuþarak mý daha iyi ifade edersin ? her iki türlüde ifade edebilirim ama yazarken ortaya çýkan anlam bazen farklý olabilir, konuþmak ve diyalog en doðru yöntemdir.
    Biriyle konuþurken en dikkat ettiðin þey ? dil, kullandýðý üslup, hal hareket tavýrlarý. karþýmdakinin ne olduðunu anlamam için istisnalar hariç 5 dakka yeter. çok seçici bir insaným, herkesle dostluk kuramam. dostum saðlamdýr, çýt kýrýldým iliþki bana göre deðil. karþýmdakinin önce insanlýðýna bakarým adamlýðýna bakarým. erkek yada bayan fark etmez, bana yanlýþ yapma potansiyelini sezdiðim an yol veririm. benimlen herkes iyi geçinebilir, ben en doðrusuyum demiyorum bir hatam olur özür dilemesini de bilirim ama katý kurallarým vardýr, bazý sýnýrlar vardýr ve o sýnýrý aþan kiþiyi direk silerim.
    Yanýnda rahat edebileceðin kiþi nasýl olmalýdýr ? samimi olsun, sýcakkanlý olsun, dürüst olsun, rahat olsun.
    Seni þu ana kadar etkileyen 3 güzel ve kötü þey ? 22 en sevdiðim rakamdýr, 22 mayýs 2011 akþamý yaþadýklarýmý unutamam. ''bir ara sende mi be 22?'' demiþtim ama sorun rakamda deðilmiþ, sonradan özür diledim bebiþimden. bir diðer kötü olay üniversitede ilk senemde baþýma geldi, özel bir durum. kitaplar, hepsini yak, cayýr cayýr yansýnlar.. bir diðer kötü olay, çok yakýn bir aile dostumuzun kalp krizinden evde ölmesi.. 7. sýnýfa gidiyordum, babamýn en yakýn arkadaþýydý amcamdan farksýzdý. beni hep gs li yapmaya çalýþýrdý. gözümüzün önünde gitti, o gece ölümün nasýl bir þey olduðunu anladým... iyi bir þey aklýma gelmedi...
    Beyler Bayanlar Fazla Yüklenmeyin Mert Kardesime Üyeler Görüp Korkuyor ve Konuk Olmak Istemiyor

Isteyen Olursa Isimde veririm

Ülke Disinda( Trabzon Disinda ) Yasamak Sorun Olmuyor mu ?

üstte yazdým aslýnda, her yaz giderim. insan gerçekten özlüyor, gurbette yaþamak böyle bir þey iþte ama yapacak bir þey yok. belki ileride Trabzon a gelirim, orada bir yuva kurarým hiç belli olmaz ama istanbul öyle bir þehir ki, burada doðup büyüyen sövse de saysa da biraz uzak kaldý mý geri dönesi geliyor, ayrýlmak çok zor geliyor.
    Konu Mert Oðuzlu61 tarafýndan (06.04.2015 Saat 20:36 ) deðiþtirilmiþtir.
    "Daðlardan yaðmur gibi geçtiler, çayýrlardan yel gibi estiler. Günler batýdan battý bile, tepelerin ardýndan gölgeler içine. Nasýl bu hale geldik?"

Nereden
    Trabzon

Sence agresif biri misin?
    Kalbini kýrdým diye bin piþman olduðun biri var mý?
    Hayatýnda deðiþtirmek istediðin tek þey ne olurdu?
    Sana çekici gelen bir gezegen var mý?
    Her durumda iyi insan olmayý mi tercih edersin yoksa bazen canýn cehenneme der misin?
    Tarafsýz gazeteci olacaðýný düþünüyor musun?
    Dünyadan silmek istediðin renk ne olurdu?
    Mürettebatý yönetmek mi istersin mekiðinde yoksa orda olsan yeter mi?
    Geri dönmemek üzere uzaya yolculuða çýkar mýydýn?
    Erkekleri ve kadýnlarý 3 özellikleri ile anlat bize.
    Bir bitki olsan hangisi olurdun niye?
    Dünyaya bir daha gelmek ister miydin?
    Seni her dinlediðinde etkileyen bir þarký ya da müzik var mý?
    Forumda en sýcak ve en soðuk bulduðun isimler?
    Neyi keþfetmek isterdin?
    Konu Sibel tarafýndan (06.04.2015 Saat 20:52 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Alýntý Adem Akyüz' Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    - En sevdiðin kýz ve erkek ismi nedir? bayanlarda Naz ve Buse isimlerini severim. erkeklerde Efe ve Mert i severim. ))
    - Nasýl bir karakterin vardýr? (Duygusal, sert, takýntýlý vs.) (fm dili; deðiþken ruh hali) olaya baðlý olarak deðiþir diyebilirim, iki yüzüm var. bir tarafým melek, diðer tarafým açýk konuþmak gerekirse þeytan.. ama kolay kolay sinirlenmem, bir insaný kolay kolay asla üzmem.. karadenizli kaný var, sinirlendiðim zaman duvarý delerim o derece. hee genel anlamda söyleyecek olursam sakin bir insaným, kesinlikle sert biri deðilim yanlýþ anlama olmasýn, sert insanlardan zaten nefret ederim.
    - Kalabalýk içinde olmayý mý seversin yoksa yalnýz kalmayý mý? yalnýzlýðý sevmem ama kuru kalabalýðý da sevmem, kafa dengi iki arkadaþým olsun yeter benim için.
    - Takýmdan bir oyuncuyla tanýþma fýrsatýn olsa bu kim olurdu? onur.
    - Canlý olarak hangi maçý, nerede izlemek isterdin? (Ör; Dormunt-Trabzonspor maçý, Nou Camp'ta) el clasico yu barnebau stadýnda izlemek isterdim.
    - Trabzonspor'un 10 yýllýk geleceðini nasýl görüyorsun? çok zor bir soru.. pozitif bir insanýmdýr, aklýmdan geçeni yazsam hadi caným dersiniz, gönlümden geçen þeyi yazayým.. camiayý birleþtirecek bir baþkan ve güçlü yönetim oluþturduðumuz an istanbul a yeniden kafa tutarýz, þike yaptýrýrýz ama bu kaos ortamýyla bilinçsiz saçma sapan yatýrýmlarla bizden bir cacýk olmaz. mayýs ayýnda seçim olmayacak orasý kesin ama aralýk ta sürpriz bir isim bekliyorum, sadri þener de ara dönemde baþkan olmuþtu. yine bu etkiyi yaratacak bir isim gönlümden geçiyor, sezon sonu umarým iyi takviyeler yaparýz, eldekileri zarar etmeden çýkartýrýz. gelecek sezondan birazcýk umudum var.
    - Camia olarak en büyük sorunumuz nedir? birlik beraberlik yok, bunu saðlamadan hiçbir þekilde baþarý elde edemeyiz. en son sadri þener baþkan olduðunda bütün camia birleþmiþti ve sonrasýnda baþarý gelmiþti... ama sadri baþkaný çevresindekiler yaktý, çok hata yaptý. sonrasý malum.

Ve BMN'den ne gibi beklentilerin var? bi dal bildirim sistemi alabilirim onun dýþýnda isteðim arzum yok. yenilik peþinde bmn onu anladýk ama gözle görülür bir farklýlýk olmamasýný istiyorum, forumda þuan her þey güzel tek eksiðimiz bence bildirim sistemi.
    Alýntý Hüseyin Baþoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sanma ki bu baþlýðý görmedim.

Mahvoldun olm sen.
    c.tesi niye ceza yemedin sen ya... valiye mahmut a felan giydirirsin ceza yersin yýrtarým diye düþünmüþtüm.

Alýntý ibrahim Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Habercilik nasý gidiy?
    idare edeyruk. (: okul bitiyor fazla bir þey kalmadý, seneye nerede olacaðýz ne yapacaðýz bakalým.

Alýntý Burak DERELÝ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    BMN de þu olsa güzel olur diyeceðin birþey varmý?

adem e de yazdým bildirim sistemi dýþýnda üye olarak baþka bir beklentim, isteðim yok.
    "Daðlardan yaðmur gibi geçtiler, çayýrlardan yel gibi estiler. Günler batýdan battý bile, tepelerin ardýndan gölgeler içine. Nasýl bu hale geldik?"

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Alýntý Sibel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sence agresif biri misin? kesinlikle deðilim. gayet uysal bir þeyim ama damarýma basýlýrsa alien olurum, affetmem.
    Kalbini kýrdým diye bin piþman olduðun biri var mý? bir hatam olduðu zaman özür dilerim, þu hayatta en çok korktuðum þeylerden biri iyi bir insanýn kalbini kýrmaktýr. þuan için kalbini kýrdýðým biri yok.
    Hayatýnda deðiþtirmek istediðin tek þey ne olurdu? zamaný geri sarmak ve bir yanlýþýmý düzeltmek. çok klasik bir cevap ama sebebi özel..
    Sana çekici gelen bir gezegen var mý? hepsini seviyorum, hepsi ayný geliyor. uzay da yolculuk yapmayý çok isterdim, daha öncede yazmýþtým, alien filmini yaþamak isterdim.
    Her durumda iyi insan olmayý mi tercih edersin yoksa bazen canýn cehenneme der misin? karþýmdakine ve olaya baðlý olarak, kendimi bozmadan ''iyiyi'' sürdürürüm.. baktým çizgi aþýlýyor, cehenneme yollarým.
    Tarafsýz gazeteci olacaðýný düþünüyor musun? hayýr. bu soruya hiçbir gazetecilik öðrencisi yada medya çalýþaný evet diyemez, herkesin mutlaka bir tarafý vardýr. tarafsýzým diyen yalan söylüyordur yada ne olduðunu kendide bilmiyordur.
    Dünyadan silmek istediðin renk ne olurdu? fb ile alakasý yok ama gerçekten þu lacivert kadar saçma sapan bir renk yok. acayip gýcýk bir renk, ölsün gebersin yaw...
    Mürettebatý yönetmek mi istersin mekiðinde yoksa orda olsan yeter mi? koltuk sevdalýsý deðilim, orada olsam bile yeter. lider olma, hep zirvede olma, emir verme gibi bir derdim yok.
    Geri dönmemek üzere uzaya yolculuða çýkar mýydýn? hayýr, çok istediðim bir þey ama geri dönmemek olmaz. iki alien görüp dönmek isterim.
    Erkekleri ve kadýnlarý 3 özellikleri ile anlat bize. erkek: futbol, kadýnlar, halý saha. / kadýn: trip, ego, erkekler
    Bir bitki olsan hangisi olurdun niye? güldürdün sibel. papatya olmak isterdim, en sevdiðim çiçek papatya.
    Dünyaya bir daha gelmek ister miydin? yok yaw 2. kere çekilmez bu dünya. gerçi Türkiye dýþýnda bir ülke vatandaþý olacaksam, mesela sydney felan oralarda doðacaksak deðiþiklik olur kabul edebilirim ama yok kim gelecek 2. kere tembel adamým ben uðraþamam.
    Seni her dinlediðinde etkileyen bir þarký ya da müzik var mý? it s my life þarkýsýný çok severim, bon jovi nin her parçasýný severim.
    Forumda en sýcak ve en soðuk bulduðun isimler? haydaaa forumda sevdiðim birçok kiþi var, isim isim yazmaya kalksam þuan aklýma da gelmez birçoðu, bir iki kiþi sayayým mesela canberk i, berat akçay ý severim, gýcýk mýcýk ama hüseyin i de severim. bunlarý sýcak, samimi buluyorum, senide severim mesela. bazýlarýný reelde tanýmasam da iyi insan olduklarýný düþünüyorum. soðuk bulduðum bir isim yok.
    Neyi keþfetmek isterdin? pas.... hiç düþünmedim bilemiyorum.
    .
    Konu Mert Oðuzlu61 tarafýndan (06.04.2015 Saat 21:40 ) deðiþtirilmiþtir.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    Almanya
    Yaþ
    38

Mert kardesim bir daha forumda baslik acmama kararini nasil verdin :P
    Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþur. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zamanýný ayýrýr.
    Elazýð'lý.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Alýntý Anil Cevik Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Mert kardesim bir daha forumda baslik acmama kararini nasil verdin :P

transfer dönemlerinde kendimi zor tutuyorum.

bilmeyen varsa kýsa özet geçeyim; n doye den beri üzerimde lanet var, kimin baþlýðýný açsam transfer loading durumu %99 olsa bile tam orada error veriyor, yükleme duruyor bir þeyler oluyor. þaka deðil gerçekten açtýðým baþlýk sayýsýný unuttum, epey baþlýk açtým n doye den beri kimseyi getiremedim þu takýma. baktým olmuyor, kulübe faydamýz dokunsun dedik baþlýk açma sevdamýza son verdik.

ama yazýn belli olmaz, belki bir giriþimde bulunabiliriz.

Sefer A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa
    Yaþ
    34

Pandaci renkdasim, bu panda meragi nereden ? Gerçi sevilmeyecek gibi degiller, itiraf ediyorum beni de pandaci yaptin
    Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý

Öznur61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    27

Merhaba

Þimdi benim sorularým ;
    * Çocukluðuna dair özlediðin þeyler nedir ?
    * Þu ana kadar aldýðýn en hoþuna giden hediye ?

* En son ne için gerildin ?

* Gazetecilik baþýndan beri istediðin bi meslekmiydi yoksa farklý bi hedefin isteðin varmýydý?

* Sence önümüzdeki haftalar kimler konuk olmalý ?

Þimdilik bu kadar.

Nereden
    Almanya

Mert Sen Merak etme Hüseyinin Üstune oynicam

Ugursuz yada sansiz olduguna inanirmisin ?

Haftaya Yada ilerleyen haftalarda kimler Konuk Olmali?

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Alýntý Sefer Asan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Pandaci renkdasim, bu panda meragi nereden ? Gerçi sevilmeyecek gibi degiller, itiraf ediyorum beni de pandaci yaptin

özel bir sebebi yok sadece çok seviyorum tembel soytarýlarý

ayrýca bknz; http://mertkirarslan.blogspot.com.tr...-pandalar.html

geçen dönem bir ders için blog açmýþtýk, orada yazmýþtým. okuyan error veriyordu. (:

Alýntý Öznur61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba

Þimdi benim sorularým ;
    * Çocukluðuna dair özlediðin þeyler nedir ? harika bir çocukluk geçirdim, meþhur jenerasyonun son halkasýydý bizim kuþak. her þeyi yaþadým.. neyi unutamadýn dersen, akþam karanlýk çökene kadar okulun bahçesinde, mahallede top peþinde koþturduðumuz anlarý hiç unutamam. bunu günümüzde çocuklar yaþayamýyor.. tasolar, futbolcu kartlarý, en kral çizgi filmler, çocuðun gözünden rengarenk bir hayat.. en deðerli mal varlýðýmýz o tasolar, kartlardý yaw. dersleri iyiymiþ felan önemi yok, okulda çeteler kurardýk bizim sözümüz geçerdi, raconu biz koyardýk. yazýlacak anlatýlacak çok þey var ama aklýma ilk bunlar geldi.

* Þu ana kadar aldýðýn en hoþuna giden hediye ? yine çocukluðuma gideyim, çok hediye aldým ama hiçbiri bir çocuðu sevindirecek kadar güzel olamaz. benim bebe olduðum yýllar ps1 herkeste yoktu, pahalý da bir þeydi. ben tek çocuðum, hiçbir zaman aileme þunu istiyorum bunu istiyorum diye zýrlayan bir þey olmadým ama tek çocuk olmak hep avantaj oldu, ailem hiçbir þeyi esirgemez benden hala daha öyledir. neyse sünnet oldum, eve getirdiler beni yatýyorum. kapý çaldý, elinde kocaman poþetle içeri girdi babam ''al buda benden sana hediye'' dedi býraktý yere. poþeti açtýlar o efsane ps1 in kutuyu bir gördüm aðrý sýzý kalmadý yataktan fýrlayacaktým zor tuttular. hayatýmda hiçbir hediye bunun yerini tutamaz.

* En son ne için gerildin ? sýnýfýmýzýn face grubuna, sorumlu olduðu halde ödev duyurusunu yapmayýp beni durduk yere uðraþtýrdýðý için sýnýftan biriyle gerginlik yaþadým. en sinir olduðum þeydir, not saklamak yada insanlar bilmesinde eksik ödev versin, düþük puan alsýn vs.. bu tarz düþünceye sahip insanlardan nefret ederim. baktým kimsenin umurunda deðil, gruba kapaðý koydum çýktým, eleman millete rezil oldu. 5-10 dk sonra 4 yýllýk arkadaþ telefon ediyor, telefonu açýyorum alo der demez enteresan sözler iþitiyorum. sonra bende enteresan sözler söylüyorum, sen gel þu sözleri yüzüme söyle bak ne oluyor diyorum, ertesi gün adam yanýma geliyor ooo kanka nbr yaa muhabbetleri, þakalaþmalar felan... Allah böyle moron tiplerden uzak tutsun beni.

* Gazetecilik baþýndan beri istediðin bi meslekmiydi yoksa farklý bi hedefin isteðin varmýydý? liseye baþladýðýmda kafamda 2 meslek vardý, arkeolog yada gazeteci.. gazeteciliðe özel ilgim vardý, okumayý söktüðümde millet ali ata bak okurken, ben fanatik fotomaç aldýrýyordum eve. babam öðretmendi, okula birlikte gidip gelirken hergün spor gazetesini aldýrýrdým. eskiden bulmaca köþesi olurdu fanatikte felan bulmaca çözmeyi o sayfalarda öðrendim. çocukluðuma dair bak bu olayý da özlüyorum, basit gelebilir ama okuldan her geliþimde çantayý fýrlatýp o gazeteyi okumak, sonra bulmacasýný çözmek zevkti benim için.. yani genel olarak istediðim meslek buydu ama sektörde yer bulmak gerçekten çok zor, saðlam torpilin olmalý. seneye ne yapacaðýz bakalým, belli olmaz belki olcay çakýr ýn yanýna girerim. eðitimin zerre önemi yok, tamamen þans ve torpil geleceðini belirliyor...

* Sence önümüzdeki haftalar kimler konuk olmalý ? oð61 efsanesi silindi mi ne oldu bilmiyorum ama eðer ban yemediyse olabilir. gerçi istemeyecektir, troll olduðunu düþünüyorum forumdan biri olabilir.. yada the ciks olabilir. en çok onu merak ediyorum.

Þimdilik bu kadar.
    Mert Sen Merak etme Hüseyinin Üstune oynicam

Ugursuz yada sansiz olduguna inanirmisin ? bazen... bazen þanslý olduðumda oluyor, þanssýz olduðumda. olayýn akýþýna göre deðiþkenlik gösterir.

Haftaya Yada ilerleyen haftalarda kimler Konuk Olmali? öznur a da yazdým, en çok merak ettiðim kiþi the ciks yada oð61 efsanesi de olabilir ama sanýrým o ban yemiþti.
    Konu Mert Oðuzlu61 tarafýndan (07.04.2015 Saat 11:56 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

just wait for tonight

Nereden
    Afrika Diðer

Selamlar
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

Muhammet YILMAZ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazýð

Alýntý Sefer Asan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben soracaktým
    "Batmayacaðýna inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen deðil,inanabilmendir."

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Alýntý alper* Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selamlar
    aleyküm selam.

Alýntý Muhammet YILMAZ Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben soracaktým

Emre Ýskender - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41

Selam Mert...

Verdigin cevaplarla az cicok tanimaya calistim ve seni ve gercekten cok memnun oldum

Suan icinden bana su sorulsa da cevaplasam dedigin bir soruyu kendine sorar cevaplar misin? ( bu sorumu son gune de saklayabilirsin belki de biri sorar)
    Yok, öyle umutlarý yitirip, karanlýklara savrulmak;
    Unutma ayný gökyüzü altýnda,bir direniþtir yaþamak..
    Nazým Hikmet

Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Sence Dünya'nýn en güzel kadýný ?
    Hayatýndaki en büyük rezillik nedir ?
    En sevdiðin araba ?

Bunlar baþlangýç

Edit= medcezir izleyen erkekmiþsin doðrumu ?

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Eskiþehir
    Yaþ
    43

Halý sahada hangi mevkide oynuyorsun

Nereden
    Almanya

Medcezir mi Izliyosun Bulusup beraber mi izlesek

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    32

Alýntý Emre Ýskender Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selam Mert...

Verdigin cevaplarla az cicok tanimaya calistim ve seni ve gercekten cok memnun oldum

Suan icinden bana su sorulsa da cevaplasam dedigin bir soruyu kendine sorar cevaplar misin? ( bu sorumu son gune de saklayabilirsin belki de biri sorar)

aklýma hiçbir þey gelmiyor, baþta hüseyin olmak üzere isteyen istediði soruyu sorabilir, temiz Türk futbol paydaþlarýna veremeyeceðimiz hesap yok.

Alýntý Hüseyin Baþoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sence Dünya'nýn en güzel kadýný ? dünyanýn en güzeli senin sevdiðindir diyerek önce romantik bir cevap vereyim, sonra edebiyatý bir kenara býrakýp miranda kerr diyeyim. bizim ülkedeyse damla sönmez diyebilirim, aþýrý sevimli biþe böyle tarif edilecek gibi deðil, kedi gibi maþallah.
    Hayatýndaki en büyük rezillik nedir ? üniversite 1. sýnýfta arkadaþýn biri beni acayip trolledi. hayatým boyunca unutamayacaðým bir þakaya maruz kalmýþtým, hoþlandýðým bir kýz vardý eðer o gün sýnýfta olsaydý sanýrým harakiri yapardým. özel bir durum daha fazla anlatamam. )) kitaplar, aptal kitaplar.. atom fiziðine deee, profesörlüðe de lanet olsun..
    En sevdiðin araba ? jeep hastasýyým ama üstü açýk beyaz bir spor araba için ölürüm, marka modelin hiç önemi yok hacý nefes alsýn yeter

Bunlar baþlangýç

Edit= medcezir izleyen erkekmiþsin doðrumu ? yalan, kesinlikle yalan yok öyle bir þey. tv izlediðim yok sadece survivor izliyorum o kadar.
    Alýntý Fatih Öztürk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Halý sahada hangi mevkide oynuyorsun
    kanatlarda takýlýyorum. çok teknik, yýldýz bir isim deðilim ama iyi bir takým oyuncusuyum.

Medcezir mi Izliyosun Bulusup beraber mi izlesek

medcezir ile uzaktan yakýndan ilgim yoktur. bu millet paralelciye inanmaz, kandýramazsýnýz. ))

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)