Sence agresif biri misin?
kesinlikle deðilim. gayet uysal bir þeyim ama damarýma basýlýrsa alien olurum, affetmem.
Kalbini kýrdým diye bin piþman olduðun biri var mý?
bir hatam olduðu zaman özür dilerim, þu hayatta en çok korktuðum þeylerden biri iyi bir insanýn kalbini kýrmaktýr. þuan için kalbini kýrdýðým biri yok.
Hayatýnda deðiþtirmek istediðin tek þey ne olurdu?
zamaný geri sarmak ve bir yanlýþýmý düzeltmek. çok klasik bir cevap ama sebebi özel.. 
Sana çekici gelen bir gezegen var mý?
hepsini seviyorum, hepsi ayný geliyor.
uzay da yolculuk yapmayý çok isterdim, daha öncede yazmýþtým, alien filmini yaþamak isterdim. 
Her durumda iyi insan olmayý mi tercih edersin yoksa bazen canýn cehenneme der misin?
karþýmdakine ve olaya baðlý olarak, kendimi bozmadan ''iyiyi'' sürdürürüm.. baktým çizgi aþýlýyor, cehenneme yollarým.
Tarafsýz gazeteci olacaðýný düþünüyor musun?
hayýr. bu soruya hiçbir gazetecilik öðrencisi yada medya çalýþaný evet diyemez, herkesin mutlaka bir tarafý vardýr. tarafsýzým diyen yalan söylüyordur yada ne olduðunu kendide bilmiyordur.
Dünyadan silmek istediðin renk ne olurdu?
fb ile alakasý yok ama gerçekten þu lacivert kadar saçma sapan bir renk yok. acayip gýcýk bir renk, ölsün gebersin yaw...
Mürettebatý yönetmek mi istersin mekiðinde yoksa orda olsan yeter mi?
koltuk sevdalýsý deðilim, orada olsam bile yeter.
lider olma, hep zirvede olma, emir verme gibi bir derdim yok.
Geri dönmemek üzere uzaya yolculuða çýkar mýydýn?
hayýr, çok istediðim bir þey ama geri dönmemek olmaz. iki alien görüp dönmek isterim.
Erkekleri ve kadýnlarý 3 özellikleri ile anlat bize.
erkek: futbol, kadýnlar, halý saha. / kadýn: trip, ego, erkekler
Bir bitki olsan hangisi olurdun niye?
güldürdün sibel.
papatya olmak isterdim, en sevdiðim çiçek papatya.
Dünyaya bir daha gelmek ister miydin?
yok yaw 2. kere çekilmez bu dünya. gerçi Türkiye dýþýnda bir ülke vatandaþý olacaksam, mesela sydney felan oralarda doðacaksak deðiþiklik olur kabul edebilirim ama yok kim gelecek 2. kere tembel adamým ben uðraþamam.
Seni her dinlediðinde etkileyen bir þarký ya da müzik var mý?
it s my life þarkýsýný çok severim, bon jovi nin her parçasýný severim.
Forumda en sýcak ve en soðuk bulduðun isimler?
haydaaa
forumda sevdiðim birçok kiþi var, isim isim yazmaya kalksam þuan aklýma da gelmez birçoðu, bir iki kiþi sayayým mesela canberk i, berat akçay ý severim, gýcýk mýcýk ama hüseyin i de severim.
bunlarý sýcak, samimi buluyorum, senide severim mesela.
bazýlarýný reelde tanýmasam da iyi insan olduklarýný düþünüyorum. soðuk bulduðum bir isim yok.
Neyi keþfetmek isterdin?
pas....
hiç düþünmedim bilemiyorum.