Arkadaslar cok zamandan beri dusundugum ve sonunda yapma karari verdigim firtina61 sitesini yaptim ve lance etdim amacimin ne oldugunu sizlerle paylasmak istedim.
1977 'den beri hollandada yasiyorum ve seneler geciyor ama Trabzonsporun avrupadaki sesin'in cikmamasi ve duzenli bir sekilde bir sey'ler organisasyon yapilmamasi beni az cok uzuyor ve ne yapip yapip bunu degistirme zamanin geldigini ve gec kalindiginin kanitindayim tek basina bu cesit seyleri gerceklestirmek cok zor bunuda biliyorum.
Hollandada kurulan (avrupada) taraftar dernekleri daga dogrusu karadeniz derneklerinin bu cesit organizelerinin olmadigi ve her ne kadar her seferinde gorusmelerin yapilmasi ama sonuc olarak bir sey cikmamasi ve heb lafda kalmasi beni dahada cok uzuyor .
Trabzonsporun avrupadaki her hangi macina veyatda kamplarina organize hal'de katilmak her hangi bir konuda avrupali tarabzonsporlular olarak katilim yapmak basta gelen amaclardan biri'dir, avrupadan turkiyeye organize sekilde gelmek ve maclarda takimimiza destek olmak ve buna benzer cok seyi gerceklestirmek niyetiyle basladim bu ise sizlerden bekledigim bir tek sey var.
bana fikir ve akil vermeniz, kisa olsun oz olsun derler ya evet arkadaslar bu konuda sizlerin fikrini bekliyorum ne nasil yaparimda az cok bu amacalari gerceklestire bilrim cok zaman alacagini hesapladim ama ben bikmam yeterki insanlarimiz bikmasin.
Her Sey Trabzonspor Icin .