çok puan kayıpları yaptık ilk yarı artık kayıp şansımız çok az bu maçta tek hedef farklı galibiyet olmalı . Oscar Cardozodan hat trick bekliyorum.
Bu kayserililer çok kurnaz ha dünkü kayseri-fb maçında 61.dakikada trabzonspor diye bağırıyorlar neden şehirlerinin takımı kayseri erciyesin cuma trabzonla maçı var bize şirin gözükmek için maçı yenmememiz için kurnazlık yapıyorlar kusura bakmayın kayserili kardeşler cuma sizi yenicez
çok puan kayıpları yaptık ilk yarı artık kayıp şansımız çok az bu maçta tek hedef farklı galibiyet olmalı . Oscar Cardozodan hat trick bekliyorum.
beyler iddaa oynuyorum trabzon yendimi bütün rakiplerimizde yeniyor yada yendirtiliyor diyim o yüzden cuma yenersek bjk gs şikebahçeye korkmadan ne var ne yok basın hep aynısı oluyor
Serdar Gürlerin yıldızlaşacağı bi maç bekliyorum garanti golü var bize.
Ekici yoksa işmiiz zor.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
berabere bitecek gibi
Serdar gurler bize karsi oynarsa bu yonetim beceriksizligidir.neden cuma gunu satmadin derler adama.adam bnce kendini ispat icin varini yogunu koyar ortaya.
Yenmek zorundayız beraberlik bizi kesmez mağlubiyeti düşünemiyorum bile...transferler açıklanırsa taraftar farklı havayla girer maça
''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''
ŞENOL GÜNEŞ
Zor mac ne diyelim.. Ofans gücü iyi takim.. Necati, edinho, baris memis, serdar gürler, drenthe kolay olmayacak
Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Kolay,çantada keklik maç yok ki ! Planlarını yapıp sahada uygulayacaksın,haaaa bir de topun istemesi gerekiyor.
Canı var derler namussuz için.Her haliyle galip çıkacak güce sahibiz.İnşallah da kazanırız.
Hala burada puan kaybı muhabbeti yapanlar totem yapmıyorsa neyin peşindeler bir anlasam
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
4-0 Cardozo(2), Ekici, Yusuf
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Zor maç, hakemlerin bizi nasıl doğradığını görünce daha da zor maç. İnşallah kayıpsız atlatırız.
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Şu an bir sonraki haftayı düşünüyorum sadece. Bu sefer sanki...
dostum ne kadar biliyorsun bilmiyorum ama kayseri taraftarı ile aramızda bir yakınlık hep olmuştur özellikle şike sürecinde bize destek vermişlerdir bunu öğrenmeden komik yorumlar yapmayın şurda da.
bak biraz twitter sayfalarını incele biraz öğrenmiş olursun https://twitter.com/KayserisporFan
erciyes maçı zor olacak hücumda etkili oyuncuları var ve gol buluyorlar bir şekilde ama kazanacağımızı düşünüyorum 2-1 yada 3-1
sadece aşk bizimkisi
Medjani gelip orta sahada oynacaksa hiç gelmesin
deplasmanda olsa zorlanabilirdik ama evimizde rahat yeneriz
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)