menejer kardesinden de özür borcumuz var. Ederi 12-13 milyon € arasi diyordu ve o bile abartmis. 5-10 arasi verene satilmali.
Bunlar hep yönetim hatasý. At sahibine göre kiþner. Baþýboþ býrakýrsan en iyi adamýn böyle topa tutulur. Uðurcan’ýn bizi nasýl ayakta tuttuðunu, derbilerde dimdik durduðunu unutmayýn. Þimdiki þýmarýklýklar, olan biten hepsi yönetimin suçu. Uðurcan’ý hizada tutacak olan da yönetimdi, Onur olayýný yaþayalý çok olmadý.
menejer kardesinden de özür borcumuz var. Ederi 12-13 milyon € arasi diyordu ve o bile abartmis. 5-10 arasi verene satilmali.
TRABZONSPOR 1967
Defol git bu takimdan
Oyun bitince þah da piyon da ayný kutuya konur...
Sana de diyeyim, hali sahada zorlan kaleye konulmus gibi oynuyorsun.
Rencide edilerek derhal kovulmasý gerekiyor...Erotik yapma kaþýný da al defol git bu takýmdan...
Defol git, nefret ediyorum senden. Gecen seneden beri takimi satiyorsun !!
Dün kalede Onuralp veya Taha olsaydi maci kazanmisdik. Yine takimi yakti ve devam yakacak. Gecen sene Kopenhagen macinda baslamisdi.
Her Sut gol yemege devam ediyor. Ligin acik ara en kötü kalecisi.
Tek derdi takýmda en fazla maaþ alabilmek , takým yenmiþ yenilmiþ , takým içerisinde arkadaþlýk sorunu var mý çok umurunda deðil.
En büyük suç kaptan yapýlmasý.
Bazý insanlar motive edilerek baþarýlý olur bazýlarý motive ederek.
Uðurcan motive edilmeli ve gaza getirilmeli.
Daha kendi psikolojisi saðlam deðilken ve takýmda saygý duyulmayan bir adamken kaptan olmasý hem kendine hem takýma zarar.
Abdulkadir de ayný þekilde. Altyapýdan çýkanlara kaptanlýk verilmemeli, kaptanlýk kabiliyetleri yoksa.
Bunlar Fatih tekke, gökdeniz deðil. Liderlik vasfý olmayan adamlara liderlik verilsen takým kümese döner.
eskiden mac alirdi iki sezondur mac veriyor.tolga zengin ilk yillarinda boyle sacma sapan hatalar yapardi.o gunden bugune kadar boyle les kaleci performansi gormedim.sampiyonluk sezonunun kredisi bitti artik.uzunca bir sure forma verilmemeli.
5 yaþýndaki bir çocukkaleye þut atsa onu da alýrsýn içeri.Kovacan.Resmen takýmý sabote ediyorsun.Rize maçý ve bu maçýn için ettin.Bizi kahrettin.Eminim þeyinde deðildir bizim üzüntümüz..
Her gelen ilk sut gol olacak diye korkuyoruz. Kalecilik yapmak istemiyorsa yonetime söylesin kale boþ kalsin
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Açýkçasý geçen sezon hep konsantrasyon problemi yaþadýðýný düþünüyordum. Bu sezon artýk yeterince çalýþmadýðýný düþünüyorum. Ýstek konusunda problem yok ama artýk bazý kaleci özelliklerini yerine getiremiyor. O yetenekleri körelmiþ gibi.
571-1071-1299-1461-1923-1967
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Xgsuperlig hesabi milli arada karþýlaþýlan xg/yenilen gol istatistiði paylaþacak. Uðurcan zirvedeydi bakalým þimdi ilk 10a girebilecek mi?
( ゚д゚)
þu musleranýn çeyreði kadar profesyonel olamadýn yazýk
Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Forumdaki herangi birisini kaleye koysak ayni katkiyi aliriz. Seni oynatan o hocayida senide artik GÖRMEK ISTEMIYORUM !!
Kaptan seni en çok savunanlardan biriydim ama dinlenme vaktin geldi artýk bencede..,
THE NORTH REMEMBERS
cumartesi yedeðe
Yedek oturduðu dakika çok daha büyük sorunlar bizi bekliyor demektir. Alýcýsý var mý yurtdýþýndan bilmiyorum ama giderse en azýndan kendini toparlar
Rabbim sana binlerce þükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattýn...
utanman var mý!!
Ben ölünce bir elimi tabutumun dýþýna atýn. Ýnsanlar görsünler ki,padiþah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boþ gitmiþtir.
Birkac hafta yedege çekilmeli..gitsin 2-3 hafta futboldan uzak dursun...adamin. özgüveni sifir olmus...psikolojik tedavayi ihtiyaci var...
Sevinelim diye sevmedik.....
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)