Kale kendisine teslim edilmeli büyük potansiyele sahip.
Ne kaybederiz ki ?
5 Nisan 1996 Antalya doðumlu kalecimiz.
Tam Adý:Uðurcan Çakýr
Mevki: Kaleci
Forma No: #96
Doðumtarihi(Yaþ): 5 Nisan1996 (20)
Doðum Yeri: Antalya
Ülke/Uyruk: Türk
ÖdenilenBonservis Bedeli: -
Maaþ(Maç Baþý): ?
TransferEdildiði Kulüp: Alt Yapý
TakýmaKatýlma Tarihi:Aðustos 2014
SözleþmeBitiþ Tarihi: 31 Mayýs 2019
Konu Fatih Çelik tarafýndan (06.09.2016 Saat 16:24 ) deðiþtirilmiþtir.
Kale kendisine teslim edilmeli büyük potansiyele sahip.
Ne kaybederiz ki ?
Sýradaki gelsin.![]()
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Antalya'nin gururu!!
Bazý insanlar, seninle sadece boþ zamanlarýnda konuþurlar. Bazý insanlar ise seninle konuþmak için zaman ayýrýrlar.
Hayatta hiçbir zaman kaybetmedim. Ya kazandým ya da öðrendim
Toplara çok iyi vuruyor kaleden kaleye gol atacak neredeyse.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Rogerio Ceni gibi kullansak mi acaba?![]()
Maþallah sýrýtmadý hiç kalede.
Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Ýyiydi bugün, daha çok baský yediðimiz maçlarda görmek lazým bir de.
Tek dikkat çeken özelliði ayaðýnýn çok iyi olmasýydý. Yolu açýk olsun...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Ýyiydi iyi, çok çalýþýr ve uzun yýllar bu formayý giyer inþallah.
Ayaklarina cok hakim,calismaya devam.Begendim bugün.
Takýmýn en iyisiydi, güven veriyor toplara çýkýþýyla da
Golde hatasý olsada öteki türlü bence iyiydi. denemek gerek
;yeni farketim hata biraz aðýr gelebilir ama yerine daha iyisini bulamadým.hatasý çok önce eðilmiþ olmasýydý. üzerine gelen top girdi kaleye. alaný kapatmak için eðilmek iyidir ama hýzlý kalkmayýda yapacaksýn. yoksa zaten defansýn öyle bi pozisyona düþmesi baþlý baþýna rezillkik zaten
Konu Ýsmail Sezgin tarafýndan (31.07.2015 Saat 01:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Geldik, Gidiyoruz...
Özgüveni var hem de Ýbrahim'den kat kat fazla..Ayaklarý iyi gerisi geliþir.. Ýyi kaleci olacaktýr. Ýlk maçýna göre ki Onur'un yerine oynadýðýný düþünürsek ayaklarý fazla titremedi..
Golde hatasý da yok..
Konu Sefa tarafýndan (31.07.2015 Saat 00:51 ) deðiþtirilmiþtir.
Keþke bu þartlarda kaleye geçmek zorunda kalmasaydý.
Benim umudum var Uðurcan'dan yana.
Haksýzlýðýn envâýný gördük. Bu mu kanun? En gamlý sefâletlere düþtük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artýk yeter olsun; Artýk yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ ÝHTÝLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Golde ne hatasý var ! Defansýn çizgi halinde yakalanmýþ,orta sahan basmýyor,ýsýrmýyor adamlar rahatça topu geçiriyor.
Bu maç çok fikir vermez,yanýltýcý olabilir.Ama bir Fatih Öztürk deðil mesela...
Beklemeyi bilen amacýna ulaþýr. JOSEPH DE VILLELE.
Aferin sana çocuk. Beni ve bir kaç kiþiyi öz evlat düþmaný ilan eden arkadaþlar bu çocuða bir mesaj dahi yazmamýþlar. Iyi mi oynadý , hayýr? Ama benden sonuna kadar destek görecek. Calismaya devam. Onur abinden çok þey öðreneceksin ve ondan sonra kaleyi sana emanet edeceðiz inþallah.
Yaþar abi, Antalyalý Uðurcan.Bizim geleceðimiz olacak inþallah ama öz evlat deðil.
![]()
Haksýzlýðýn envâýný gördük. Bu mu kanun? En gamlý sefâletlere düþtük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artýk yeter olsun; Artýk yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Aslan parçasý koçum benim.Ýnþallah çok iyi yerlere gelirsin.
Bu þartlarda kaleye geçmek tecrübeli kaleciler için bile zordur. Buna raðmen 18 yaþýnda bir kaleci için gayet iyiydi. Özgüveni yüksek görünüyor.
Þansýn ve bahtýn açýk olsun.
Seni ölüme de götürse doðruluktan sakýn ayrýlma.
Hz. Ömer.
Bu maca ozel sartlari bir kenara koyarsak diyecegim, fakat oyle sacma bir hal icindeyiz ki koyamiyorum, belki de en zor durumda olan kisi bu kardesimizdi. Cikardigi frikik, kendisine ust uste verilen gereksiz geri paslari sogukkanlilikla uzaklastirmasi, topu oyuna sokmasina herhalde cogumuz "Helal olsun" demisizdir.
Insallah bahti kendinden oncekilere, hele yakin gecmistekilere (Zeki ve Fatih) benzemez.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)