Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 1 2 3 SonuncuSonuncu
Toplam 66 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Haftanýn Konuðu | Oðuz ZEYTÝN

Hüdai Pervaneli - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Standart Haftanýn Konuðu | Oðuz ZEYTÝN

Her hafta bir üyemizi burada konuk ederek onunla bir nevi ropörtaj yapacaðýz. Herkes çok fazla özele inmeden konuðumuza merak ettiklerini sorabilir.

Bu haftaki konuðumuz : Oðuz ZEYTÝN

Klasikleþmiþ baþlangýç sorularý ;

Doðum tarihiniz?
    Nerelisiniz?
    Nerede oturuyorsunuz?
    Okuduðunuz ve okumakta olduðunuz eðitim kurumlarý ?
    Hobileriniz?
    Ýliþkiniz var mý ?
    Hayattaki en büyük hayaliniz?
    Hayatýnýzda örnek aldýðýnýz kiþi kimdir?
    En büyük takýntýnýz nedir?
    Yaptýðýnýz en büyük çýlgýnlýk nedir?
    Neden Trabzonspor?
    Neden BMN?
    En beðendiðiniz filmler?
    En beðendiðiniz sanatçýlar?
    En sevdiðiniz renk?

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    Konu Hüdai Pervaneli tarafýndan (28.12.2014 Saat 16:19 ) deðiþtirilmiþtir.

Murat' - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Basketbolun piri...

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Öncelikle konuk ettiðin için teþekkür ederim Hüdai.

Doðum tarihiniz?

18 Haziran 1985

Nerelisiniz?

Beþikdüzü, TRABZON.

Nerede oturuyorsunuz?

Ýstanbul

Okuduðunuz ve okumakta olduðunuz eðitim kurumlarý ?

Ýlkokul: Cudibey Ýlkokulu
    Ortaokul - Lise: Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi, Trabzon Lisesi (Kýsa süreli)
    Lisans: YTÜ Mak. Fak. Endüstri Müh., Ýst. Üni. Ýþletme Fakültesi, Ýst. Üni. Siyasal Bilgiler Fakültesi
    Lisansüstü: Ýst. Üni. Sosyal Bilimler Enstitüsü

Hobileriniz?

Vaktim ve saðlýðým oldukça sýrt çantama kitaplarýmý atýp cennet vataný karýþ karýþ gezmek, Anadolu köylerinde amcalarýn dilinden yöreleri tanýmak, kilim desenlerinden tarihe ýþýk tutmak... Fotoðraf çekme alýþkanlýðým olmasa da uzun notlar tutarým. Belki bir gün yayýnlarým.

Uçaklar; rota çizelgelemesinden maket model koleksiyonuna kadar...

Sahaflarý dolaþýp okuma listemdeki eserlerin Birinci Baskýlarýný aramak...

Yetmiþlere o günden bakmak için fýrsat buldukça gazete ve dergi arþivlerini taramak (Dijital deðil, sayfaya dokunarak)...

Yaklaþýk bir buçuk senedir yol çalýþmasýndan dolayý yapamasam da Sirkeci-Florya arasýný banliyö treniyle geçmek...

Biraz da basketbol

Ýliþkiniz var mý ?

Evet.

Hayattaki en büyük hayaliniz?

Uðruna çalýþtýðým en büyük hayalim Türk Birliði.

Hayatýnýzda örnek aldýðýnýz kiþi kimdir?

Çoklar içinden yalnýz birini paylaþmam gerekirse Uluð Bey.

En büyük takýntýnýz nedir?

Birbiriyle baðlantýlý olduðuna inandýðým: Zaman - Disiplin - Düzen.
    Saniyelerle boðuþarak yaþarým. Boþa geçecek her saniye vicdanýmý acýtýr. Bu da (her konuda) düzenli hareket etmeyi beraberinde getiriyor. Dolayýsýyla iç disiplinimden kendime taviz veremem.

Yaptýðýnýz en büyük çýlgýnlýk nedir?

Lisede 100'lük sýnav kaðýdýma 70 veren Matematik öðretmenim hakkýndaki þikayetim dikkate alýnmayýnca, ÖSS'ye az bir süre kala okulumdan ayrýlma kararý alýþým.

Mesele not deðil, hak arama mücadelesi...

Neden Trabzonspor?

Trabzonspor... Çoðumuz babamýzý, aðabeyimizi vs. örnek alarak Trabzonspor'u tutmuþuzdur. Trabzonspor'a tutulmuþuzdur da diyebilirim. Ama benim sürecim biraz farklý. Babam sporsever ve fanatik bir Beþiktaþlý'dýr. Yine de Trabzonspor maçlarýný kaçýrmazdý. Çocukken her hafta Avni Aker'e, Yavuz Selim'e, 19 Mayýs'a giderdik. Tercüman Gazetesi'nin spor sayfalarýna bakarken ve radyodan maç dinlerken etkinlendiðimi de söyler büyüklerim.

Gersonlu, Müjdatlý Fener'i 3-2 yendiðimiz olaylý maç... Bulgaristan milli maçý... Ýlk gece maçýmýz yanlýþ hatýrlamýyorsam Beþiktaþ'a karþýydý... Bir Ramazan akþamý kupada Samsunspor'a kaybettiðimiz maç (Avni Aker'in en kalabalýk günüydü bence)... Yünden bir Bordo-Mavi forma... Petranovic gibi uzatmak istediðim saçlarým... Ankaragücü'nden 5 yiyen Aston Villa fatihi Victor'a Meydan'da çocukça hakaret ediþim, onunsa bana imzalayýp verdiði fotoðrafý (Hala saklarým)...

Kýsacasý Trabzonspor benim çocukluk kahramaným.

Neden BMN?

Ortak kaygýsý Trabzonspor olan nice insanýn buluþma noktasý. Üye olduðum günden itibaren birçok kýymetli renktaþýmýzý tanýdým. Önemli bilgiler edindim. Bu sayfalarda tanýþtýðýmýz büyüklerimizle ve kardeþlerimizle tribünde kol kola olduk. Takýmýn antrenmanlarýný ziyaret ettik. Ve daha fazlasý...

En beðendiðiniz filmler?

Akýl Oyunlarý
    Hababam Sýnýfý serisi
    Pardon
    Güneþ Ne Zaman Doðacak
    Petrol Krallarý
    Rezervuar Köpekleri
    Ýyi Kötü Çirkin

En beðendiðiniz sanatçýlar?

Müzik: Yesari Asým ARSOY
    Nevzat ATLIÐ
    Osman ÖZTUNÇ
    Kaya KUZUCU

Tiyatro: Ferhan ÞENSOY

Edebiyat: Emine IÞINSU, Ahmet Hikmet MÜFTÜOÐLU

Sinema: Kartal TÝBET, Ýzzet GÜNAY, Tanju GÜRSU, Gülþen BUBÝKOÐLU, Serdar GÖKHAN

En sevdiðiniz renk?

Gri ve mavi.
    Konu Oðuz ZEYTÝN tarafýndan (28.12.2014 Saat 20:21 ) deðiþtirilmiþtir.
    Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Murat' Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Basketbolun piri...
    Estaðfurullah Murat.

Randle'ýn bugün coþacaðýný herkes tahmin ederdi.
    Akýl, öfkeyi ve onunla kolayca birleþen bilgisizliði yener. Aklý kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Adem Akyüz' - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    31

Abi gezdiðin yerler arasýnda seni en çok etkileyen yer neresiydi?

Ve nasýl bütün dünya basketbolunu bu kadar iyi takip edebiliyorsun? Daha hiç basketbolla ilgili "bu konuda bilgim yok" dediðini görmedim

Ve ek olarak genellikle herkese sorduðum soru; en sevdiðin erkek ve kýz ismi nedir?
    Konu Adem Akyüz' tarafýndan (28.12.2014 Saat 20:40 ) deðiþtirilmiþtir.

Nereden
    Trabzon

Merhaba.
    En sevdiðiniz þiir?
    En sevdiðiniz þarký?
    En sevdiðiniz söz?

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Kaya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    42

Bilgi ve birikimine hayran olduðum birisin Oðuz...

Özellikle bilgi ve birikim saðlamak adýna gündelik hayatýnda en çok nelere zaman ayýrýyorsun?
    “Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Adem Akyüz' Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Abi gezdiðin yerler arasýnda seni en çok etkileyen yer neresiydi?

Ve nasýl bütün dünya basketbolunu bu kadar iyi takip edebiliyorsun? Daha hiç basketbolla ilgili "bu konuda bilgim yok" dediðini görmedim
    Adem, kesinlikle Erciyes. Ýhtiþamlý...

*

Aslýnda çok takip edemiyorum Adem. Ýþten güçten, gündemden fýrsat oldukça bakabiliyorum.

"Bu konuda bilgim yok dememek" büyük cesaret gerektirir. Ben o kadar cesur deðilim. Dolayýsýyla sýk sýk bilmediðimi paylaþýrým.

Örnek: http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=5142

http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=5207

"Fatih Terim ders almaz, ders verir" þiarý bana ters. Bilmediðimiz ve öðreneceðimiz çok þey var Adem. O yüzden basketbol sayfalarýndaki çoðu konuda renktaþlarýmýzýn katkýlarýný almak, fikirlerinden beslenmek, tartýþýp farklý bakýþ açýlarýný yakalamak için soru cümlesi kurmaya çalýþýyorum. Nihayetinde mutlak doðrunun olmadýðý bir alan...

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Sibel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba.
    En sevdiðiniz þiir?
    En sevdiðiniz þarký?
    En sevdiðiniz söz?
    Merhaba Sibel.

En Sevdiðim Þiir:

Diðerlerine haksýzlýk yapmýþ gibi olacaðým.

Geri Gelen Mektup (H. Nihal ATSIZ)

http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=1047

En Sevdiðim Þarký:

Karadenizli'yim ama Ege (Denizin iki yakasý) türkülerini çok severim.

Yörük Ali, Bir Fýrtýna Tuttu Bizi, Elif Dedim türküleri bir baþkadýr.

En Sevdiðim Söz:

Kimin sözü olduðunu bulamadým, anonim olabilir. Ben bir devlet adamýmýzdan duymuþtum:

"Sevgide serbestiyet, saygýda zaruret vardýr."

Müsaadeniz varsa, bir soru da benden size:

Ne olacak bu Trabzon'daki taraftarýn durumu?

Nereden
    Ankara

Müzik tutkundan bahsetmemiþsin Oðuz, bateri çaldýðýný biliyorum, nasýl baþladýn bateri iþine, Rock'n Roll konusunda da bolca mesajýn vardý.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Kaya - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    42

Diriliþ'i izliyor musun?
    Ýzliyorsan nasýl buldun?
    Ýzlemiyorsan, takip ettiðin devam eden ya da biten bir tarihi dizi var mý?
    “Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Faruk BERBER - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum
    Yaþ
    38

Okuma alýþkanlýðýný ne zaman/nasýl kazandýn ?
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Oðuz B. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diðer

Merhaba adaþ.

Oðuz abi,

Beþikdüzü ile baðýnýz devam ediyor mu yazlarý gelir misiniz?

Neden artýk "futbol" baþlýklarýna yorum yapmýyorsun.

Trabzonspor'da ne zaman elit bir oyun kurucu izleyeceðiz. Siz olsanýz kimi transfer ederdiniz bu bölgeye.
    Haksýzlýðýn envâýný gördük. Bu mu kanun? En gamlý sefâletlere düþtük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artýk yeter olsun; Artýk yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAÝHTÝLALEFSANE
    we the north

Adem Akyüz' - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    31

Alýntý Oðuz ZEYTÝN Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Adem, kesinlikle Erciyes. Ýhtiþamlý...

*

Aslýnda çok takip edemiyorum Adem. Ýþten güçten, gündemden fýrsat oldukça bakabiliyorum.

"Bu konuda bilgim yok dememek" büyük cesaret gerektirir. Ben o kadar cesur deðilim. Dolayýsýyla sýk sýk bilmediðimi paylaþýrým.

Örnek: http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=5142

http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=5207

"Fatih Terim ders almaz, ders verir" þiarý bana ters. Bilmediðimiz ve öðreneceðimiz çok þey var Adem. O yüzden basketbol sayfalarýndaki çoðu konuda renktaþlarýmýzýn katkýlarýný almak, fikirlerinden beslenmek, tartýþýp farklý bakýþ açýlarýný yakalamak için soru cümlesi kurmaya çalýþýyorum. Nihayetinde mutlak doðrunun olmadýðý bir alan...
    Abi tabii ki her insan gibi senin de bilmediðin þeyler olur. Genel itibariyle basketbolla ilgili her konuda bir kaç sözün oluyor genelde, o anlamda söyledim. Yoksa her þeyi bilmek tabiki mümkün deðil

Ek olarak eklediðim soru kaynamýþ, tekrar sorayým. En sevdiðin kýz ve erkek ismi nedir?

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Kaya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bilgi ve birikimine hayran olduðum birisin Oðuz...

Özellikle bilgi ve birikim saðlamak adýna gündelik hayatýnda en çok nelere zaman ayýrýyorsun?
    Estaðfurullah Kaya Hocam...

Orhun Yazýtlarý'nda "Zamaný Tanrý yaþar, insanoðlu ölmek için türemiþ" diye öðütlemiþ Bilge Kaðan. Bu bilinçle, ölüm anýna kadar ne öðrenebilirsem iyidir diye düþünüyorum. Ziya Gökalp Bey de "kültürü öðrenme aracý olarak gazeteyi, medeniyeti öðrenme aracý olaraksa kitaplarý göstermiþti.

Lise 1'e baþladýðýmdan beri günlük gazetemi kendim alýrým. Hemen hemen her fikre yakýn gazeteleri ve dergileri takip ederim. En karþý durduðum yazarlarý dahi okurum.

Kýsa ve uzun vadeli okuma programýmý hazýrlarým. Þöyle ki, önümüzdeki 12 ay boyunca okuyacaðým kitap listesini hazýrlarým (Bir eski kitap, bir güncel kitap þeklinde olmasýna özen gösteririm). Acil, gündemi ilgilendiren çalýþmalarý araya sýkýþtýrýrým veya listemdeyse öne alýrým. Bunlar genellikle DR en çok satanlar rafýnda olmayan eserlerdir.

Süreli yayýnlarý takip etmeye gayret gösteriyorum. Teknolojinin yaygýnlaþmasýna raðmen benim pek aram yok. Ýnterneti sadece makale bulmak ve yurt dýþý kaynaklarý taramak için kullanabiliyorum.

Okumak bir yere kadar; asýl kaynak tarihe tanýklýk etmiþ önemli þahsiyetler, münevverler. Onlarý da çeþitli sohbet programlarýnda buluyorum. Genellikle Beyazýt, Çemberlitaþ, Caðaloðlu, Sultanahmet'teki ocak, vakýf, yayýnevi ve derneklerin sohbetlerinde devlet adamlarý, yazarlar, þairler, bilim insanlarýnýn anlattýklarýný öðrenmeye çalýþýyorum. Bir saatlik söyleþide bazen birkaç cilde bedel ders çýkýyor.

Çeþitli dergilere müstear isimlerle makaleler yazýyorum. Bir sayfa makale için onlarca yeni kaynak elden geçirmek gerekiyor. Bu sayede farklý konularla tanýþýyorum.

Kýsacasý klasik zaman araþtýrmacýlarýnýn meþakkatli yolundayým.

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Murat' Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Müzik tutkundan bahsetmemiþsin Oðuz, bateri çaldýðýný biliyorum, nasýl baþladýn bateri iþine, Rock'n Roll konusunda da bolca mesajýn vardý.

Metal dinlemeye devam ediyorum. Davul çalmaya 1999 veya 2000 yýlýnda baþladým. Altý üstü amatör icracýyým, çok iddialý konuþmak istemem. Müziði matematik gibi görüyorum. Ritm ve ahenk...

Lise yýllýðýnda arkadaþlarým þöyle yazmýþtý: "Kalemle test kitabý üzerinde ritm tutarak geometri çözüyor."

Üniversitede þenlik zamaný Rock Günü'nde Murder King'in geleceðini söylediðim bir arkadaþým: "Dýþarýdan bakýnca efendi birine benziyorsun, nasýl metalcisin abi sen?" diye sormuþtu.

Megadeth dinlerim. Yerli gruplardan þimdi aktif olmasa da Crossfire iyiydi.

Çalmaktan keyif aldýðým iki þarký: Seasons in the Abyss ve Secret Missile.

Alýntý Kaya Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Diriliþ'i izliyor musun?
    Ýzliyorsan nasýl buldun?
    Ýzlemiyorsan, takip ettiðin devam eden ya da biten bir tarihi dizi var mý?

Hayýr, seyretmedim. Hakkýndaki yorumlarý okudum, epey beðenilmiþ galiba...

Pek dizi bilmiyorum, hele tarihi dizileri hiç...

Bizimkiler ve Kaygýsýzlar dýþýnda Ekmek Teknesi'ni takip etmiþtim.

Alýntý Faruk BERBER Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Okuma alýþkanlýðýný ne zaman/nasýl kazandýn ?
    Lisede sadece gazete ve roman okurken periyodik okuma alýþkanlýðýný, YTÜ'de Prof. Dr. Oktay SÝNANOÐLU Hoca'nýn tavsiyesi ve eserleri sayesinde kazandým Faruk. Tavsiye derken, emir gibiydi: "Þu kitaplar okunacak..."

Alýntý baki Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Merhaba adaþ.

Oðuz abi,

Beþikdüzü ile baðýnýz devam ediyor mu yazlarý gelir misiniz?

Neden artýk "futbol" baþlýklarýna yorum yapmýyorsun.

Trabzonspor'da ne zaman elit bir oyun kurucu izleyeceðiz. Siz olsanýz kimi transfer ederdiniz bu bölgeye.
    Merhaba adaþ,

Beþikdüzü ile baðým devam ediyor. Yaz-kýþ ne zaman Trabzon'a gitsem, Beþikdüzü'ne kesinlikle uðrarým. En uzun kaldýðým süre belki iki üç gecedir ama seviyorum Beþikdüzü'nü. Eskiden daha canlýydý sanki...

Bir arkadaþ, kendisiyle benzer þekilde düþünmediðim için futboldan anlamadýðýmý söyledi, ona büyük saygý duyuyorum. Kendince haklýydý. Keþke bilmediðimiz konularda yazýp çizmesek...

Trabzonspor gerçekleri doðrultusunda bir isim olacaksa Aaron Miles. Bu kadar tanýnmazken, eski koçumuz D. Sakota'ya önermiþtik, o da "sokak basketbolcusu" diyip geri çevirmiþti. Bugün Eurocup'ýn en iddialý takýmý Lok. Kuban'ýn gardý o "sokak basketbolcusu"

Alýntý Adem Akyüz' Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Abi tabii ki her insan gibi senin de bilmediðin þeyler olur. Genel itibariyle basketbolla ilgili her konuda bir kaç sözün oluyor genelde, o anlamda söyledim. Yoksa her þeyi bilmek tabiki mümkün deðil

Ek olarak eklediðim soru kaynamýþ, tekrar sorayým. En sevdiðin kýz ve erkek ismi nedir?
    Görmedim sorunu kusura bakma Adem.

Erkek: Uluð

Kýz: Ýlay (Emine Iþýnsu Hanýmefendi'nin "Çiçekler Büyür" kitabýndaki kýzýn adýdýr. Anlamý, "ülkenin en güzel kýzý"dýr.)

Oðuz B. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Asya Diðer

Yanýtlarýnýz için teþekkür ederim.

Beþikdüzü candýr.

Bizleri "futbol" hakkýndaki yorumlarýnýzdan da mahrum etmemeniz dileðiyle. O arkadaþ kim bilmiyorum ama "futboldan anlamak/anlamamak nedir"? Neyse.. Umarým kararýnýzý gözden geçirirsiniz.

Merhaba adaþ,

Beþikdüzü ile baðým devam ediyor. Yaz-kýþ ne zaman Trabzon'a gitsem, Beþikdüzü'ne kesinlikle uðrarým. En uzun kaldýðým süre belki iki üç gecedir ama seviyorum Beþikdüzü'nü. Eskiden daha canlýydý sanki...

Bir arkadaþ, kendisiyle benzer þekilde düþünmediðim için futboldan anlamadýðýmý söyledi, ona büyük saygý duyuyorum. Kendince haklýydý. Keþke bilmediðimiz konularda yazýp çizmesek...

Trabzonspor gerçekleri doðrultusunda bir isim olacaksa Aaron Miles. Bu kadar tanýnmazken, eski koçumuz D. Sakota'ya önermiþtik, o da "sokak basketbolcusu" diyip geri çevirmiþti. Bugün Eurocup'ýn en iddialý takýmý Lok. Kuban'ýn gardý o "sokak basketbolcusu"

Haksýzlýðýn envâýný gördük. Bu mu kanun? En gamlý sefâletlere düþtük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artýk yeter olsun; Artýk yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAÝHTÝLALEFSANE
    we the north

Nereden
    Trabzon

Merhaba Sibel.

En Sevdiðim Þiir:

Diðerlerine haksýzlýk yapmýþ gibi olacaðým.

Geri Gelen Mektup (H. Nihal ATSIZ)

http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=1047

En Sevdiðim Þarký:

Karadenizli'yim ama Ege (Denizin iki yakasý) türkülerini çok severim.

Yörük Ali, Bir Fýrtýna Tuttu Bizi, Elif Dedim türküleri bir baþkadýr.

En Sevdiðim Söz:

Kimin sözü olduðunu bulamadým, anonim olabilir. Ben bir devlet adamýmýzdan duymuþtum:

"Sevgide serbestiyet, saygýda zaruret vardýr."

Müsaadeniz varsa, bir soru da benden size:

Ne olacak bu Trabzon'daki taraftarýn durumu?

Yeniden sevmek, yeniden heyecan duymak, yeniden güvenmek ve inanmak için ne olacak bilmiyorum, Allah kerim.
    Ama zor olacak.
    Zamana býrakalým

OÐUZHAN061 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gümüþhane
    Yaþ
    32

Aktif olarak basketbol oynadýnýz mý?

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý baki Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yanýtlarýnýz için teþekkür ederim.

Beþikdüzü candýr.

Bizleri "futbol" hakkýndaki yorumlarýnýzdan da mahrum etmemeniz dileðiyle. O arkadaþ kim bilmiyorum ama "futboldan anlamak/anlamamak nedir"? Neyse.. Umarým kararýnýzý gözden geçirirsiniz.
    Rica ederim, saðolun. Asýl siz beni mahçup ediyorsunuz.

Alýntý Sibel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Yeniden sevmek, yeniden heyecan duymak, yeniden güvenmek ve inanmak için ne olacak bilmiyorum, Allah kerim.
    Ama zor olacak.
    Zamana býrakalým
    Bu konuda Adem'le birlikte hassas olduðunuzu bildiðim için latife etmiþtim.

Alýntý OÐUZHAN061 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Aktif olarak basketbol oynadýnýz mý?
    Üst düzey olmasa da evet Oðuzhan. 1993'te Karayollarý yaz okuluyla baþladým. Sonra Ýdmanocaðý (Yýldýzlar Bölge Þampiyonasý) , KAL okul takýmý (1999 Þampiyonluk, 2000 Final), Ortaköy, YTÜ, ÝÜ Ýþletme Fak. Takýmý, KYK Yurtlar Þampiyonasý (Final)'nda oynadým.

Emperyal'de kýrmýzý sahalar vardý. Alçak potalý sahalarýnda bol bol smaç vururduk. Þimdi yol geçiyor oradan.

Yol demiþken... Ýlkokul'da beþ arkadaþ para toplayýp salon topu (Mikasa) almýþtýk (Uzun Sokak'ta Adidas maðazasý vardý, La Mode). Þimdi otopark olarak kullanýlan avluda bir (1) defa antrenman yaparken kullanmýþtýk o topu. Cudibey'in o tarihi binasý da yola (Tanjant) kurban gitti yanýndaki Zeytinlik Camisi'yle birlikte... Nasýl bir projeyse artýk tarihi bir okul ve tarihi bir camiyi yýkmýþlardý.

Basketboldan nerelere...

Forum Yöneticisi Yiðit SARI - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    31

Oðuz Abi nasýlsýn? Ben de þunu sorayým baskete olan ilgin nerden geliyor?

Yönetim Kurulu
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Yiðit SARI Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Oðuz Abi nasýlsýn? Ben de þunu sorayým baskete olan ilgin nerden geliyor?
    Saðol Yiðitçiðim,

Çok iyiyim, þu anda LeBronlu Cavs'i deplasmanda üçlük yaðmuruna tuttuk. Sen nasýlsýn?

Efes'in Ufuklu, Tamerli, Volkanlý kadrosuyla Pau Orthez maçlarýný hatýrlýyorum, 92 veya 93 olmasý lazým. Ufuk bir maç 6/6, bir maç 7/7 üçlük atardý, mesela Leverkusen maçý vardý meþhur. Erdoðan Aðabey (winner) daha iyi hatýrlar... O dönem maçlarý Show TV verirdi. Murat Mutahanoðlu "Ýyi akþamlar sevgili basketbolseverler. Ben Murat Murathanoðlu, Ýsmet Badem'le birlikte Abdi Ýpekçi Spor Salonu'ndan herkese iyi akþamlar" diye girerdi, "kim bu Murat Murathanoðlu, Rodrigez'e Radrigýz diyor" diye merak ederdik.

Asist programý vardý, cumartesi öðle saatinde. Arayýp 30 saniyede soru sorulurdu. Fast Break Dergisi koleksiyonumu hala saklýyorum. Sonraki yýllarda 6. Adam, OverTime gibi dergiler de çýkmýþtý.

*

Videosunu bulmak zor ama sizler internetin altýný üstüne getirip kesin bulursunuz, Efes'in bir Andorra maçýnda Murat Evliyaoðlu'nun asistiyle Conrad McRae'in (topraðý bol olsun) ters alley oop'u vardý.

O aný canlý seyredip de basketbola ilgi duymayacak birini tanýmýyorum Yiðit.
    Konu Oðuz ZEYTÝN tarafýndan (29.12.2014 Saat 19:12 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Ýmla

selcuk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Amasya

slm Oguz

neden pistons???
    "Þairin dediði gibi, ben artýk þarký dinlemek deðil, þarký söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Muhteva - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balýkesir
    Yaþ
    36

Merhaba

Sence bu yýl Nba'de kim þampiyon olacak ?
    Tek bir oyuncu seçme hakkýn olsaydý Basketbol takýmýmýza hangi oyuncuyu alýrdýn ?
    Seni en çok sinirlendiren þey nedir ?
    Adalet,Eþitlik,Özgürlük..
    Komünar..

Nereden
    Ankara

Oðuz selamlar, her bir mevki için basketbol takýmýmýzda oynamýþ en iyi isimler sence kim?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)