Evet bir ara hatırlarsanız Trabzonlu olupta memleketi dıışında bizans takımlarına destek veren trabzonlular diye bahsetmiştik aranızda kızanlar tepki gösterenlerde oldu.Ve 2 gün önce Hürriyet gazetesindeki köşesinde E.gürsoyun yazısında yine trabzonspor ve gökdeniz üzerine oynanan bir oyunu okuduk ve izledik ve bu politika uzun zamandır devam etmektedir.Bordomavi.net yönetimi ve arkadaşlardan hiçbir yazı görmedim bu yüzden bu konuyu açtım ve yönetimimiz açıklamasıda altta vermiş oluyorum..Ve yorumlarınızı bekliyorum hem ergün gürsoy hemde trabzonspor üzerindeki çeşitli bizans oyunları hakkındaki fikirlerinizi...
Gökdeniz öfkesi
Trabzonspor'un Asbaşkanı Sayitoğlu, "Galatasaray üç sezondur bu futbolcumuz üzerinde oyunlar oynuyor. Bundan vazgeçsinler" dedi
ÖMÜR AVCI/DHA
Galatasaray eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy'un, Gökdeniz Karadeniz konusunda yönetim ile anlaştıklarını ancak Başkan Özhan Canaydın ve Adnan Polat'ın kararlı tutum sergilemedikleri için bu transferin gerçekleşmediği şeklindeki yazısı Trabzonspor'u kızdırdı.
Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Gökdeniz'in üzerinden Trabzonspor'un yıpratılmaya çalışıldığını ifade ederek, "Galatasaray son 3 sezondur Gökdeniz Karadeniz üzerinde oyunlar oynuyor. Bundan vazgeçsinler" dedi.
"Bıktık artık"
Galatasaray'la sezon sonunda Gökdeniz konusunda anlaşıldığı iddialarının gerçeklerle bağdaşmadığını ifade eden Sayitoğlu, "Daha önce aynısı Fatih Tekke için de yapılıyordu. Takımımızın her çıkışa geçtiği dönemde bu tür iddialarla önü kesilmeye çalışılıyor. Bıktık bu tür söylemlerden" diye konuştu.
Trabzon'a ilaç gibi geldi
Milli maç nedeniyle liglere verilen ara bordo-mavili takıma yaradı. Yoğun maç trafiği nedeniyle kondisyon antrenmanlarına yeterince zaman ayıramamaktan şikayetçi olan Teknik Direktör Ziya Doğan, 15 günlük aradaki çalışmalardan memnun kaldı.
Tecrübeli hocanın, futbolcuların test sonuçlarının iyileşmesinden de memnuniyet duyduğu ifade edildi.
Doğan'ın özellikle formsuz görüntü veren Szymkowiak, Musampa ve Marcelinho'nun performansını beğendiği, Kongo asıllı Hollandalı oyuncuya Erciyes karşısında bir devre şans vermeyi düşündüğü öğrenildi.