Yıllardır dikkatimi çeken bir hadisedir. Hep art niyet olmadığını düşünerek yaklaşmıştım bu konuya ancak şimdi söyleyebilirim ki "Evet bu bir gerçek".
Şu an çok gencim daha önceki dönemleri pek bilemiyorum.Ancak son yıllarda aklımda kalan ise şunlar olmuştur:
Türkiye'de ciddi anlamda forvet sıkıntısı varken dönemin süper ikilisi Fatih Tekke ve Gökdeniz zorda kalmadıkça kadroya alınmadı. Burak ve Umut bizde oynadığı dönemlerde yine forvet bulamayan milli takıma en iyi dönemlerinde dahi zorla çağrıldılar.Alt kategoriler harici yüzüne bakılmayan Selçuk milli takımın değişmezi oldu. Egemen ve Giray'ın çok üst düzey performansları görmezden gelindi bir-iki maç yine ayıp olmasın diye çağrıldılar. Geçen sene takımı taşıyan Olcan yine gs ye transferine yakın bir dönemde çağırıldı. Hastaneden antrenmansız takıma çağrılan dev eldiven(!) Volkan varken Karabük'te yere göğe sığdırılamayan İshak yine görmezden gelindi. Onur berbat takımın oynadığı bir maçta talihsiz bir gol yemesini yüzünden basın ve diğer takım taraftarı tarafından linç edilmeye kalktı.Çek Cum. maçında Koller'e kafa atan, Macaristan maçında yan toptan gol yiyen, Romanya maçında amaçsızca 40 m kaleyi terk eden, Robben'in açtığı ortaya bakakalıp ağlarda gören ve daha önce nicelerini yaşatan Volkan'a ah bile denmedi denemedi. Macaristan maçında taçtan gol yediren, İsveç maçında ayağındaki topu rakibe teslim eden Semih'e gençtir olur öyle denildi denilmek zorunda kaldı. Tabi bunlar yalnızca bir kaç örnek.Sadece yakın dönemde bile bu kadarı varken gerisini bir düşünmek lazım.
Ancak ben ve hepimiz hep " Belki yeterince iyi değillerdir. Biz taraftarız objektif olamıyoruzdur."dedik.
Ancak bu sene gördüm ki:
Ersan Gülüm, Ümit Kurt , Güray, şikeci Volkan kardeşler ve yine Hamzaoğlu'ndan sonra Akhisar'ın bazı torpilli arkadaşlar bu kadroda varken.Saatli bomba Semih Kaya bu takımdayken. Yusuf ve Sefa gibi en azından kulübeden katkı verecek. Futbolunu 2-3 gömlek yukarıya çeken Mustafa Yumlu gibi oyuncularımız yine görmezden geliniyor. Böylece takımımızdaki oyuncu kıyımının bir halkası daha konuşup yeri yerinden oynatacaklar(!) tarafından başarıyla bu zincire eklenmiş oluyor.
Konu başlığındaki hata dolayısıyla yönetimden özür dilerim. Açtığım ilk konu olduğu için heyecanıma verin lütfen.