Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Trabzonspor'umuzun Milli Takım Sorunsalı

Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Standart Trabzonspor'umuzun Milli Takım Sorunsalı

Yıllardır dikkatimi çeken bir hadisedir. Hep art niyet olmadığını düşünerek yaklaşmıştım bu konuya ancak şimdi söyleyebilirim ki "Evet bu bir gerçek".

Şu an çok gencim daha önceki dönemleri pek bilemiyorum.Ancak son yıllarda aklımda kalan ise şunlar olmuştur:

Türkiye'de ciddi anlamda forvet sıkıntısı varken dönemin süper ikilisi Fatih Tekke ve Gökdeniz zorda kalmadıkça kadroya alınmadı. Burak ve Umut bizde oynadığı dönemlerde yine forvet bulamayan milli takıma en iyi dönemlerinde dahi zorla çağrıldılar.Alt kategoriler harici yüzüne bakılmayan Selçuk milli takımın değişmezi oldu. Egemen ve Giray'ın çok üst düzey performansları görmezden gelindi bir-iki maç yine ayıp olmasın diye çağrıldılar. Geçen sene takımı taşıyan Olcan yine gs ye transferine yakın bir dönemde çağırıldı. Hastaneden antrenmansız takıma çağrılan dev eldiven(!) Volkan varken Karabük'te yere göğe sığdırılamayan İshak yine görmezden gelindi. Onur berbat takımın oynadığı bir maçta talihsiz bir gol yemesini yüzünden basın ve diğer takım taraftarı tarafından linç edilmeye kalktı.Çek Cum. maçında Koller'e kafa atan, Macaristan maçında yan toptan gol yiyen, Romanya maçında amaçsızca 40 m kaleyi terk eden, Robben'in açtığı ortaya bakakalıp ağlarda gören ve daha önce nicelerini yaşatan Volkan'a ah bile denmedi denemedi. Macaristan maçında taçtan gol yediren, İsveç maçında ayağındaki topu rakibe teslim eden Semih'e gençtir olur öyle denildi denilmek zorunda kaldı. Tabi bunlar yalnızca bir kaç örnek.Sadece yakın dönemde bile bu kadarı varken gerisini bir düşünmek lazım.
    Ancak ben ve hepimiz hep " Belki yeterince iyi değillerdir. Biz taraftarız objektif olamıyoruzdur."dedik.

Ancak bu sene gördüm ki:

Ersan Gülüm, Ümit Kurt , Güray, şikeci Volkan kardeşler ve yine Hamzaoğlu'ndan sonra Akhisar'ın bazı torpilli arkadaşlar bu kadroda varken.Saatli bomba Semih Kaya bu takımdayken. Yusuf ve Sefa gibi en azından kulübeden katkı verecek. Futbolunu 2-3 gömlek yukarıya çeken Mustafa Yumlu gibi oyuncularımız yine görmezden geliniyor. Böylece takımımızdaki oyuncu kıyımının bir halkası daha konuşup yeri yerinden oynatacaklar(!) tarafından başarıyla bu zincire eklenmiş oluyor.

Konu başlığındaki hata dolayısıyla yönetimden özür dilerim. Açtığım ilk konu olduğu için heyecanıma verin lütfen.
    Konu Fatih Çelik tarafından (04.10.2014 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    İlker Yazıcıoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

BU ulkeye aidiyet bagim olmadigindan cok da umrumda degil milli takim acikcasi
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

kalavara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

iyi bayramlar. bu sorunsal lafını sevmedim ben. ülkede doğru düzgün işleyen bir şey yok ki ahlaksızlık dışında. böyle bir ülkenin futbol milli takımında temsil edilmemek bir sorunsal değil, ödüldür bence.
    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
    my name is onur....
    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Furkan Dündar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İngiltere

Oyuncu vermememiz daha iyi yorulmasınlar dinlensinler , kendi takımları için çalışsınlar
    bizler ki milli duyguları en üst düzeyde yaşayan bir kesimdik
    ama bu duygularımızı sömürdüler kullandılar ve tüketmek üzereler hala cok az olan milli takım sevinç duygularım bunlar gördükçe daha da azalıyor.

üzülmedim aksine oyuncu vermediğimize sevindim.

Onuru verdik ne olduğu ortada adamı istanbul basını yok etme işine girdi ..

Adem Akyüz' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Standart Ynt: Trabzonspor'umuzn Milli Takım Sorunsalı

Millİstanbul takımına oyuncu vermememiz bizim için daha iyi. Artık kendi oyuncumuz da üzülecek çekincesi olmadan rakip takımları destekleyebiliriz.

Sercan Keleş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Milli takımı hakeden bir futbolcumuz olduğunu düşünmüyorum. Seçilen futbolcuların ne kadar hak ettiği tartışılabilir ancak bizim takımdan milli takıma girebilecek bir oyuncu göremiyorum. Onur ve Yumlu'nun sakat olması haricinde.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Sercan Keleş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Milli takımı hakeden bir futbolcumuz olduğunu düşünmüyorum. Seçilen futbolcuların ne kadar hak ettiği tartışılabilir ancak bizim takımdan milli takıma girebilecek bir oyuncu göremiyorum. Onur ve Yumlu'nun sakat olması haricinde.

Olcan yerine Sefa ?

Mert' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Tüpçünün milli takımına gitmesinler iyi olur.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    Kocaeli

Ya zaten fatih terim?istanbul takimina kimi istiyosa onu milli takima cagriyo yani bir?nevi millitransferler hepsi orda....
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

alone_6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Tespitler çok çok doğru. Milli takımın kadro seçiminde menajerlerin de çok etkin olduğunu düşünmekteyim. Yakın zamana kadar Sabri, Gökhan Zan istisnasız çağrılıyordu. Doğru düzgün sağbek bile oynayamayan Sabri'yi solbek bile oynattılar milli takımda. Irkçı emre, volkan d. sakat olsun olmasın, her maç çağrıldılar ve çağrılmaya devam ediyorlar.

Burada Anadolu takımlarındaki ve Trabzonspor'umuzdaki futbolculara verilmek istenen mesaj şu. Siz insan üstü performans gösterseniz bile, sizi en fazla bir maç çağırır, bir maç çağırmayız, ama İstanbul takımlarına gelirseniz milli takımda yeriniz garanti....Ben Onur'un en formda zamanında milli takıma çağrılmadığını, yerine de beşiktaşın yedek kalecisi Cenk ile fenerin yedek kalecisi Mert'in çağrıldığını bilirim.....

Zaten milli takım da umurumda değil. İnşallah çekler de bizi yener de tarator fatihin triplerini görürüm.....
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

fanatikdevri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Standart Trabzonspor'umuzun Milli Takım Sorunsalı

Ft denen suratsız futbolculuğu döneminde Trabzonspor efsanesine denk gelip,şampiyonluk görmeden futbolu bırakmak zorunda kaldığı için zaten düşmandı bir de adama seni para verip susturdular diye açıklama yaparsan kudurmuştur,ayrıca o ortamda Türkiye'nin en karaktersiz,en kolpa adamları toplanıyor giden her Trabzonspor'lu futbolcu ortamı gerer.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Hakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olcan yerine Sefa ?

ama şimdi şöyle düşünmek lazım, olcan her ne kadar yedekte kalsa potansiyeli belli bir oyuncu ve az çok kendisini kanıtladı. belli bir seviyede ve şuan için aday kadroda olması çoğu kişi için sürpriz olmaz. olcay mesela çok formda, gökhan töre mesela hücumda ekstra varyasyonlar yapabilecek isimler bunlar.

sefa ise henüz o kıvama gelemedi, bu yıl sefa ve yusuf un belli bir seviyeye ulaşmaları lazım. sefa Trabzon da henüz olcay ın bjk de 1 maçta girdiği pozisyona ligde 4 maçtır giremedi. gol noktalarında daha aktif rolde olması ve hücumda ekstra işler yapması lazım. potansiyeli olmasa çöp der geçeriz fatih atik gibi ama sefa öyle değil, sefa dan da yusuf tan da beklentim büyük. millet önümde cardozo olsa da servis yapsa bana der bizimkilerin önünde cardozo gibi bir nimet var ama 4 maçtır kullanamıyorlar çok yalnız bırakıyorlar uzun adamı.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Standart AW: Trabzonspor'umuzun Milli Takım Sorunsalı

Bence bizim onlarla değil, onların bizle bir sorunu var.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Emirhan Makul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Vallahi T.C.'ye ait bir şey olduğu için pek umursamıyorum, umarım bir daha asla futbolcu alınmaz. T.C. Milli takımının başarısızlığı keyif veriyor, beter olsunlar, futbolcumuzun o takımda oynamasından rahatsız oluyorum.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Tuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

95-96 yılında milli takımın.

3'de 1'ini Trabzonspor futbolcuları oluşturuyormuş.

Teknik direktör de Fatih Terim'di.

Dolayısı ile bir art niyet aramamak lazım.

İlla birisine fatura çıkarılacaksa 2002 DK'sına TS'dan oyuncu çağırmayan Şenol hoca'yı topa tutmamız gerekir.

Milli takımın oluşmasında bireysel, uluslararası tecrübe gibi faktörlerin yanında.

Takımın genel durumu da etkili.

bahadır2561 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Milli takim umrumda degil ama şuan da Milli takimda oynayacak bi oyuncumuz oldugunu dusunmuyorum
    Onur haric

OĞUZHAN061 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gümüşhane

Milli takımda oynayacak potansiyelde oyuncularımız var lakin formda değiller.O formayı giyebilecek Onur vardı o da sakatlandı.Bu sorunsal sadece Trabzonspor değil İSTANBUL UNİTED dışındakiler için geçerli.Örneğin; takip ettiyseniz Mersin İY'nun kalecisi Nihat Şahin 5 haftadır harika maçlar çıkardı lakin milli takıma çağrılmadı..

memmedaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

boşver böyle iyi kanka

devran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Milli takımlara yeterince futbolcu gönderdiğimizi düşünüyorum. Türk Milli Takımını Allah kurtarsın zaten.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Hamdi Karamahmutoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Ortada bir sorun varsa Milli Takımı yönetenlerden kaynaklanıyor.
    Hayat felsefesi önce Trabzonsporlu sonra Türk olan benim için zerre kıymeti yok zaten.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Mert Oğuzlu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama şimdi şöyle düşünmek lazım, olcan her ne kadar yedekte kalsa potansiyeli belli bir oyuncu ve az çok kendisini kanıtladı. belli bir seviyede ve şuan için aday kadroda olması çoğu kişi için sürpriz olmaz. olcay mesela çok formda, gökhan töre mesela hücumda ekstra varyasyonlar yapabilecek isimler bunlar.

sefa ise henüz o kıvama gelemedi, bu yıl sefa ve yusuf un belli bir seviyeye ulaşmaları lazım. sefa Trabzon da henüz olcay ın bjk de 1 maçta girdiği pozisyona ligde 4 maçtır giremedi. gol noktalarında daha aktif rolde olması ve hücumda ekstra işler yapması lazım. potansiyeli olmasa çöp der geçeriz fatih atik gibi ama sefa öyle değil, sefa dan da yusuf tan da beklentim büyük. millet önümde cardozo olsa da servis yapsa bana der bizimkilerin önünde cardozo gibi bir nimet var ama 4 maçtır kullanamıyorlar çok yalnız bırakıyorlar uzun adamı.
    sefa kayserideyken o kıvamdaydı da bize gelince mi kıvamı düştü. yada olcan bizdeyken kıvamı yoktu da galatasarayda mı kıvamı tuttu. Art niyetten başka şey değil.

Alıntı Tuğrul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    95-96 yılında milli takımın.

3'de 1'ini Trabzonspor futbotlcuları oluşturuyormuş.

Teknik direktör de Fatih Terim'di.

Dolayısı ile bir art niyet aramamak lazım.

İlla birisine fatura çıkarılacaksa 2002 DK'sına TS'dan oyuncu çağırmayan Şenol hoca'yı topa tutmamız gerekir.

Milli takımın oluşmasında bireysel, uluslararası tecrübe gibi faktörlerin yanında.

Takımın genel durumu da etkili.
    ünal, hami, ogün, abdullah, iskender, tolunay ligin altını üstüne getiren isimlermiş o zaman. Nasıl son sezonunda mecburen çağırdı burakı selçuku o zamanda mecburiyetten çağırdı demekki. Zaten şu şike süreci olmayıp şampiyonluğumuzu alsaydık hoca terim mi olurdu bilemem ama kimse trabzonspor ağırlıklı bi kadro kurmak zorunda kalırdı.

bakıyorum kadroya volkan babacan kimde milli takıma çağırılıyor. Anadolu takımlarından biri formunu ödüllendirmek için çağrılacaksa Mersin'in kalecisi çok formda onu çağır 3. kaleci. Besiktasta oynamayan İsmaili çağırmanın ne lüzumu var. Hamza hocada Gürayı da çağıralım ayıp olmasın demiş ne güzel.

Mert Oğuzlu61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sefa kayserideyken o kıvamdaydı da bize gelince mi kıvamı düştü. yada olcan bizdeyken kıvamı yoktu da galatasarayda mı kıvamı tuttu. Art niyetten başka şey değil.

kompleks haline getirmeyin durumu, olcan bizdeyken iyi durumdaydı ve çağırıyordu, çağırmasa eyvallah ama çağırıyordu. adamın seviyesi belli oynadığı oyun, verebileceği katkı ve geçen sezon ki istatistikleri belli.

senin sefa ise kayseri de 2. dönem top oynamadı, haberin var mı geçirdiği sakatlıktan ? peki bu sezon ne yaptı da olcay, töre, olcan hatta arda gibi isimler varken sefa yı çağıracak, söyler misin ? o bölgede zaten oyuncu sıkıntısı yok, sefa ekstra işler yapmalı ve kendisini geliştirmeli ki olcan gibi milli formayı kapsın. adam daha bizde ilk 11 i kapamadı kendisini tam olarak kanıtlayamadı, hücumda beklenen performansı gösteremedi birde milli takım diyorsunuz. bende olsam bende çağırmam, anormal bir durum yok ortada.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Elazığ

Böyle milli takıma çöpümü göndermem, bırakın çağırmasınlar.

Timur Mikhail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bizans milli takımı için kafanızı yormayın.
    Bu memleketin katakülle memleketi olduğunu hepimiz biliyoruz.
    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
    Бургундия синий
    61

cyberentalpi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı Mert Oğuzlu61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kompleks haline getirmeyin durumu, olcan bizdeyken iyi durumdaydı ve çağırıyordu, çağırmasa eyvallah ama çağırıyordu. adamın seviyesi belli oynadığı oyun, verebileceği katkı ve geçen sezon ki istatistikleri belli.

senin sefa ise kayseri de 2. dönem top oynamadı, haberin var mı geçirdiği sakatlıktan ? peki bu sezon ne yaptı da olcay, töre, olcan hatta arda gibi isimler varken sefa yı çağıracak, söyler misin ? o bölgede zaten oyuncu sıkıntısı yok, sefa ekstra işler yapmalı ve kendisini geliştirmeli ki olcan gibi milli formayı kapsın. adam daha bizde ilk 11 i kapamadı kendisini tam olarak kanıtlayamadı, hücumda beklenen performansı gösteremedi birde milli takım diyorsunuz. bende olsam bende çağırmam, anormal bir durum yok ortada.
    FT nin kastı hatta sadece Fato da değil, abdullah avcı, oğuz, ve bizim efsanemiz Şenol un bile vardır.

fatih tekke ve gokdeniz in kaç kez milli oldugunu biliyor musunuz. selcuk inan in bizde ki en formda hali ile milli takım goremedigini,.

ama su an için milli düzeyde 3 oyuncumuz var.
    birincisi Onur
    ikincisi O bekirli semihli sapsal defansa M.Yumlu
    üçüncüsü kesinlikle Yusuf. Yusuf alınabilir.

musa,ishak,sefa, mehmet ekici, salih daha çok ispatlamalı kendini
    13 Vitor Hugo

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)