yd subak adayı arkadaşlar varmı????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
313. Dönem Askere gidecek (Aralık 2006 dönemi)
Daraltma
X
-
evet arkadaşlar bende 287.dönem yedek subaydım bugun tekrar askere gitsem kesinlikle yedek subay olarak yapmak ısterdım askerlığimi
arkadaşlar kendi fikrim bir an önce gidin vatani görevinizi yapıp gelinsorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerhat bitermi olum o askerlik"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak bahadiroglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki ben bir soru sorayım o zaman.
Yedek subay adayı olan bir üniversite mezunu 30 ekime kadar bir askerlik şubesine gidip tecil ettirmek istese ne zamana kadar tecil ettirebilir?"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Rabbim TÜRKÜ korusun!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak srmnl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiter abi bi şekilde...HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON
- Alıntı
Yorum
-
ben sana git konus derim. valla kacak durumuna dusersin bisey misey olur.inzibatlar yakaladimi gorursun kardes durumun vahimligini. sen konus subenle"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Rabbim TÜRKÜ korusun!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçak duruma düşünce sıra beklemeden askerlik işlerini halledebilirsin.
valla siyah kamuflajji giydiriyorlar kelepce ile"Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Rabbim TÜRKÜ korusun!
- Alıntı
Yorum
Yorum