bosi halen daha sakat mý?
ben bosinin sakatlýðýnýn ne olduðunu anlamadým
söylendi de ben mi kaçýrdým
geçen hafta antremanlara baþlayacaktý
sonra grip dendi diye biliyorum
sakatlarýn durumunun ne olduðunu kulüp açýkladý mý?
Yatabare takimla calismalara katildi galiba buyuk ihtimal Cardozo Yatabare cift forvet baslariz...
Waris ve Constant dinlendirilebilir...Bosi riske edilmez...
kocaelinde maç izleyecek yer bilen duyan ya da organizasyon var mý arkadaþlar?
Ýstediðiniz kadar kadro yapýn,kazanmamýz büyük þans olur. Kasýmpaþa gibi derli toplu bir takým karþýsýnda kazanmak demek sürprize imza atmak olur. Hocada bunun farkýnda ve büyük oranda ligin ilk yarýsýný mümkün mertebe beraberliklerle kurtarmayý planlýyor. 3 haftadýr 1 puan çok bile diyordum, yine 1 puana sevineceðim, 3 olursa da büyük iþ yapmýþ oluruz.
3 istanbul takýmýný tutmak vakayý adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, baþkaldýrýdýr, istisnadýr, kalitedir. Son dönemlerde ise sabýrdýr, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
..................onur............
..zeki...belkalem..avraam..ishak
............medjani..salih
...sefa..........ekici.......waris
................cardozo
gönül ister ki, ortasahmýz pas yapsýn, topu hiç vermeyelim ve maçý kazanalým ama hayat hiç öyle deðil.kasýmpaþa normal olarak bizden daha iyi pas yapýyor.bozarak, pres yaparak yüksek tempoda oynamamýz lazým. dönen toplarý almak için de tempoya ayak uyduracak, ikili mücadelelerde ayakta kalabilecek oyuncular oynar ortasahada. malesef durum bu.
kasmpaþa pas yapamayýnca oyundan düþüyor.o yüzden ortasahada bozup ani hücumlar yaparsak maçý çok rahat alýrýz. fenerbahçe maçý gibi çok geride deðil, biraz daha önde basarak oynarýz gibime geliyor.
Yine geçen haftaki gibi hiç kimsenin beklemediði, farklý bir 11'le karþýlaþacakmýþýz gibi hissediyorum..![]()
cardozoyu besleyemedikten sonra hiç bir anlamý yok maçlarýn. salih medjani gibi ortasahalarla da bu iþ olmaz. tek ön libero ve önünde ekici-soner gibi iki besleyiciye acil dönmek lazým. bu maç umarým salih-medjani ile baþlanmaz.
Salih ve Mediani oynayacaksa ileriye Cardozo Yatabare Waris ne varsa yigmak lazim mantiken
Yatabare indirir Cardozo Waris tamamlar![]()
Ne gunlere kaldik kasimpasayi biz bozmaya calisacagiz ve sampiyonluktan bahaedecegiz vah vah. Vahit hoca nin komplexleri yuzunden cezayirlilere kaldik. Onlar yerine ortasahaya bi adam gibi transfer yapamadik.
Bu kadro en fazla berabera kalir bence %70 yeniliriz. 2 onliboreyu topla bi adam etmiyor.
Konu B.Yiðit tarafýndan (27.09.2014 Saat 12:51 ) deðiþtirilmiþtir.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."
Salih - medjani ikilisiyle gol a-ta-ma-yizzz. Ben ikisinide oynatmam Ferhat ve sonere sans veririm en azindan pas yapmaya calisirlar topu gum diye dikmezler.
Konu B.Yiðit tarafýndan (27.09.2014 Saat 12:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Onur
Zek Pap Belk Ýshak
Med
Sefa Ferhat Soner Yusuf
Oscar
Sakat deðilse Yusuf yerine Waris.
Diðer alternatifler Salih dýþýnda sakat yada dinlendirilecek zaten.
Sol’un ihanet derecesine varan davranýþlarý karþýsýnda, Sað ile olan kavgamýzý erteledik.
Onur
Salih Papa Medjani Ýshak
Ferhat
Ekici Soner
Sefa Waris
Cardozo
bu medyani ne ara orta saha oldu bizim mi haberimiz yok adam defans ama sanki bir lucho gonzales, natcho yaratmaya calisiyor hoca heralde
ortasahada dayak yersin, top gelmez hücuma. soner hazýrsa, takýmý geriden yöetecekse oynasýn ama, oyle bir oyun oynamýyoruz. metalist maçýna benzer bir anlayýþla sahada oluruz büyük ihtimalle.
ben hocanýn futbol anlayýþýna, þu ana kadar yaptýklarýna göre yorum yapýyorum.çok da yanlýþ þeyler yapmadý bana göre.oraya soner ile ferhat ý koyunca iþlerin çözüleceðini sanmak çok iyimser bir bakýþ açýsý malesef.
Konu B.Yiðit tarafýndan (27.09.2014 Saat 13:10 ) deðiþtirilmiþtir.
Ferhat'ýn (gerçi tam bir ölçü olmaz ama) Baþakþehir maçýndaki mücadele gücünü beðendim. Sorumluluk almaya da özgüveni yerleþtikten sonra baþlayacaktýr ,bunun da yolu oynamaktan geçiyor.
Bence Medjani -Ferhat ikilisi yada Salih -Ferhat tercih edilmeli.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduðunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Maça ilgi baya bir az sanýrým tribünlerde.
Sol’un ihanet derecesine varan davranýþlarý karþýsýnda, Sað ile olan kavgamýzý erteledik.
belediye maçýnda hakemi geçersek halilodzic yuzunden puan kaybettik.
bu maçta da defansif kadro çýkarýrsa gene kaybederiz...
Biz bizim olan hiçbirþeyden vazgeçmeyiz. O kupayý alacaðýz...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)