Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Vuruş tekniği çok beğendim, çok iyi.. Firikikten çok gol atar..
İngiltere de olmasa bile Trabzondaki Liverpool maçına yetişmesi lazım..
Konu Mustafa Ayazoğlu tarafından (08.08.2010 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...0930spt-sunsba
İşte yeni transferimiz...
Yahu ne kadar benziyorlar şok oldum resmen
Fotoğraf Phoenix oyuncusu Leandro Barbosa'ya aittir...![]()
Konu Yiğit Gayretli tarafından (08.08.2010 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
shaktara 10 milyon € ya vermemisler
lucescu söylemişşmiş
Jaja Trabzon'a ulaştı!
08 Ağustos 2010 / 21:30
Jackson Avelino Coelho (Jaja) bugün akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.
THY'a ait tarifeli uçakla saat 19.30 Trabzon'a gelen Jaja'yı Kulüp İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu karşılarken, ayağının tozuyla basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Brezilyalı futbolcu Trabzonspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. "Menajerim bana teklifi ilk ilettiğinde çok heyecanlandım" diyen Jaja "Türk futbolu bir çıkış içerisinde ve Şeno Güneş ismi de benim için çok cezp ediciydi. Sonuçta buraya geldim ve takıma faydalı olmak istiyorum. Brezilya Milli Takımı'nda oynamak için Trabzonspor'un benim için bir basamak olacağına inanıyorum" dedi.
Bursaspor ile oynanan Süper Kupa finalini tribünden izlediğini ve deplasmanda takımlarını destekleyen Bordo-mavili taraftarları görünce çok heyecanlandığını kaydeden Jaja "Taraftar kitlesi hakkında Roberto Carlos daha önce bilgi vermişti. Dün de haklılığı ortaya çıktı. Bu taraftarın önünde forma giymek benim için büyük bir zevk olacak" diye konuştu.
Açıklamalarının ardından Jaja, havalimanından ayrılarak geceyi geçirmek üzere Novotel'e gitti.
Haber61
I am not in danger , I am the danger..
bu adami nasil aldik inanamiyorum ya
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
az önce haber61 deki yorumlara göz attım bizim taraftar gercekden çok cahil.. adam şunu yazmış iyi oyuncu olsa avrupaya giderdi.. mantığa bakarmısın bu yorumları okuyunca deli oluyorum.. arkadaş sen olsan kimi getirecen r.madrid in barcelonanın istediği adamlarımı trasfer edeceksin takıma..
Yönetim Gercekden Türkiyede Yılın Transferini yapmıştır.. gelecek vaadeden oyuncudur.. durduk durduk 12 den vurduk
Jajaaaaaaaaaaaaaaaaa
Umut bulut artık trabzonsporun 3. forvetidir.. son dakikalarda oyuna girmeye alıştırsın kendini oda yenik durumda olursak..
Konu B.Yiğit tarafından (08.08.2010 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.
MİRCEA LUCESCU: GOL KRALI OLABİLİR
Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran Lucescu, Trabzonspor'un süper transferi Jaja'yı Fotomaç'a değerlendirdi. Arkadaşımız Selçuk Manav'a konuşan Rumen hoca, Brezilyalı golcü için şunları söyledi: "Jaja'yı ben de çok istiyordum. 10 milyon dolara Shakhtar Donetsk'e vermediler. Hem de iki kulübün başkanları iyi dost olmalarına rağmen... Jaja'nın sol ayağı tabanca gibi... Bütün frikikleri o kullanıyordu. Trabzonspor'a gitmesine inanamadım. Çok büyük transfer. Türkiye yeni sezonda Jaja'nın gollerini konuşur. Uzun boylu ama merkezi santrfor değil. 10 numara oynuyor. Markajı sevmiyor... Son iki yılda çok büyük çıkış yaptı. Performansı hep iyiydi. Ama bu sezon takımdan ayrılmak istiyordu. Trabzonspor'da büyük işler yapar... Hatta gol kralı da olabilir. Bütün takım Jaja'ya oynarsa patlama yapar. Hem çok gol atar hem de çok gol attırır. Jaja'nın kısa sürede Türkiye'de çok özel bir seyirci topluluğu olur. Sadece onu izlemek için bile maçlara gidilir..."
Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Hayırlı uğurlu olsun
Sol ayaklı ve uzun boylu olması avantaj.
Takıma uyum sorunu yaşamaz inşallah. Keşke en azından 3-4 hafta önce alınsaydı.
http://www.youtube.com/watch?v=_WC_UbeNaEE adama bakin nasil gidiyor
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
link veriyorsunuz ama izleyemiyoruzki..bu youtube yasak diyoooo
volkannn KOYDUK MU ?
http://www.youtube.com/watch?v=CDtOLkXTR3I 45.saniyede yaptığı bilek hareketleriyle Umut ve Teo'dan farklı stili olduğunu gösteriyor...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
İnanılmaz iyi bir transfer. Transfermark 7.5 milyon euro gösteriyor değerini.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Jaja şov başlasın
hayırlı olsun Trabzonuma bide liverpoolu geçersek süper olur
Ya ya ya, Ja Ja Ja...
Hosgeldin.
Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
yönetim gönlümüzü (kısmen,gecikme nedeni ile) aldı...
''Birinciysen birincisindir, ikinciysen hiçbir şey..''
adam kupa maçında 2. golden sonra şok olmuştur heralde. 61.dakika şovu vardı ve bu durumdan bihaber jaja hemen akabinde gol gelmesinden sonra ulan bunlar kahinmi gol geleceğini nerden bilip okadar sevinmişler diye düşünmüştür)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)