Dün bence takımımızda iyi performans sergileyen futbolcularımızdan birisiydi![]()
Dün bence takımımızda iyi performans sergileyen futbolcularımızdan birisiydi![]()
Hucum hattinda topla alisverisleri iyi olan birisini almamiz lazim ozaman jaja cok daha iyi olur...Teofilo kalsaydi iyi olurdu...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Tepeden tirnaga topcu. Guc desen var, surat desen var, fizik desen var, pas, calim, sut var oglu var. Tesekkurler Sadri baskan, takimimiza boyle bir oyuncu'yu kazandirdigin icin.
"Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
jaja çok iyidi maçda hele bi pozisyon vardı top auta çıktı sanmıştım nasıl yetişip aldı o topu anlamadım azmi yeter gs maçı sonrasında İNŞALLAH jajajajajja diye güleriz![]()
![]()
Jaja Brezilya milli takımında görev alabilece kapasiteye sahip . Kendi özelliklerinde dünyanın en iyi 20-30 futbolcusundan biri .
Ayrıca doğru organizasyon ile Avrupa çapında genç futbolcu (tam yaşında demek daha doğru olur) transferinin hayli mümkün olduğunu gösteren , önemli bir kilometre taşı olabilir .
Konu Serdar A tarafından (02.11.2010 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.
18 yayının çevresine daha yakın oynamalıdır.
Pas organizasyonu 1.derecede JAJA yapmamalıdır..Burak ve Umut forveti ile oynayınca ve Engin Baytar'da sahanın muhtelif yerlerinde deli danalar gibi koşunca Jaja'ya alan kalmadı ve defansa daha çok yardım etme gereksinimi duydu Jaja'yı bir ALEX gibi düşünerek faydalanma yoluna erişmeliyiz.
Maç kondisyonu tamam g.s düşünsün artık.
Takımın tam olarak bir parçası haline gelmesi,devamlılık problemini aşması ve var olan yeteneklerini tam olarak sahaya yansıtması biraz zaman alacak.Tabi yeterli gayreti gösterirse.
Çok özel yeteneklerle donatılmış bir oyuncu.Tam forvet arkası özellikleri olan futbol literatüründe Second Striker olarak tabir edilen bir oyuncu.Bu takıma kazandıranlar gerçekten büyük iş başardılar.
Colmandante
bildiğin rivaldo, hakikaten tarzları aynı, Jaja gerçekten son yıllarda yaptığımız en iyi transfer.
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Galatasaray maçında bir gol bekliyorum Jaja'dan![]()
Şöyle uzaktan çaksa pazar günü..ne güzel olurdu..olacak olacak inşallah![]()
Hastayim la sana Jaja Coelhoooo!
Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Ukraynada cektigi sert ve isabetli sutlarini henüz izleyemedik.
Bunu sezon basinda ciddi bir hazirlik dönemi gecirmemesine bagliyorum.
Fizik gücünü arttirdiginda cok daha iyi olacaktir,su haliyle bile verimli oldugunu söyleyebilirim.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Jaja'da bir sorun mu var acaba? 2 gündür takımla antrenmana çıkmıyor...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Sakatlığı ciddi mi ? Gs macında oynayamama gıbı rısk var mı ?
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
bjk-Porto maçlarından sonra Hulk herkesin hayalinde bir yer edinmiştir.
Bence Jaja'nın Hulk'dan fazlası var, eksiği yok.
şenol hoca vazgeçmemeli devamlı oynatmalı,gerçekten fark yaratan bir oyuncu..
///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Jaja Gs maçında bize çok lazım olacak. Bazen böyle maçlarda takım kitlenebiliyor. Jaja'nın kitleneceğine ihtimal vermiyorum.
45 metreden akıl almaz bir goooolll. Trabzonspor'un Brezilyalısı![]()
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Galatasaray'a Colman'ın tek golü yetmez en az iki fark olmalı2. gol için jaja en uygun adam
![]()
son demiştin amma son değil bu maharet...
geç de olsa yerini bulacak adalet...
bir tebessümünde aniden bu gözyaşım diner!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)