onur -boss-papa-belkalem-ishak-medjani-ekici-constant-yattabare-waris-cardozo
onur -boss-papa-belkalem-ishak-medjani-ekici-constant-yattabare-waris-cardozo
Ben Kuzeyin Oðlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanýn Baþkenti! Ben TRABZONUM, BÝZ TRABZONSPORUZ!!!
Kulup tur duzenleseysi gidecektim ama kendi imkanlarýmla gitmem zor. Insallah kazanýp kupaya iyi bir baþlangýç yaparýz.
gruba deplasmanda alýnacak üç puanla baþlamak harika olur
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.
Ýþte Trabzonspor'un yeni Yattara'sý... >>> http://bit.ly/ZmlwD7
Can Karyaðdý @Can_Karyagdi61 1 dk. Ve Cardozo takýmla birlikte...
Þükür, takýmla çalýþmaya baþlamýþ
.
son maclarinda Jaja santrfor`du , 90 dk oynamis ama toplamda golü yok, 5 mac yapmis.
Metal - Dnipro 2:5 (0:2) Bruno Gama diye bir Dnipro`lu ilk 3 golle hattrick atmis.
Ne kadar gücsüz veya düsüste görünsede Rostov gibi kalitesiz bir ekip degil. Dnipro macin sonucu haric hep tek gol ile maglup veya galib olmuslar. SIKINTILI bir sürecteler, burasi kesin.
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Üç açýdan avantajýmýz var....
1-Maç kýþ mevsiminde oynanmýyor. oynayýp geçeceðiz kurtulacaðýz bu buz torbasý yerden....
2-Metalist kötü günlerini yaþýyor çok kolay gol yiyorlar. bu hafta 5 yediler arkalarýna atýlan hertop tehlike oldu...
3-Bu tip turnuvalarda ilk maçýn deplasmanda olmasý avantajdýr oyuncular daha rahat oynar kendilerini daha iyi gösterirler....
Ne mutlu Türk olana deðil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karþýsýnda kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Metalist 3 puan
Legia 3 puan
Lokeren 3 puan
Metalist 3 puan
Lokeren 1 puan
Legia 1 puan
14 puan ile lider olarak tamamlarýz. Metalist zayýf anýný çok iyi deðerlendirmemiz lazým.Ne kadar metalist zayýf olsa da Avrupa Ligine yine asýlacaktýr. Metalistten alýnacak 6 puan bizi lider olarak tamamlar. Yenemesek de 1 puanla tamamlarýz puanlarýn birbirine yakýn olacaðýný bir turnuva olacaðýný düþünüyorum.
Metalist Kharkiv - Trabzonspor maçýný Norveçli Tom Harald Hagen yönetecek.
Beraberliðe razýyým da bi sakatlýk olmasa.Oyuncular saðlam döner umarým.
Yunus Emre Sel @yunusemresel 10 dk.
Hoca sabah idmanýnda bir hareketi istediði gibi yapamayan cardozo yu sert þekilde uyardý
...6 Aralýk 2015...
Takvim yapraklarýnda "Trabzonspor'un Hacýosmanoðlu Ýþgalinden Kurtuluþ Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
--------------Onur----------
Bosingwa--Belkelam-Papa-Ýshak
----------Medjani---------
----Ekicii-----Constant----
Yatabare-----------Waris
---------Cardozo----------
Çok hoþuma gitti bu kadro![]()
Büyüksün Vahid Hocam
Çok güzel bir sezon bizleri bekliyor renkdaþlar ...![]()
jaja bizi üzmez ins bu mac. gerci eskisi gibi degil göbek möbek acayip olmus. ama yine de belli olmaz dikkat etmek lazim. normal sartlarda yenebilecegimiz bir takim lakin hazir olmayisimiz ve sakatlarin coklugu sebebiyle beraberlik kokan bir mac.
____________________Onur____________________
Bosingwa_____Papadoloupos___Belkalem______Musa
Sefa______Ekici__________Constant_________Yusuf
_____________Cardozo____Waris________________
bu kadro ile cikmaliyiz. papadoloupos un yerine Medjani de oynayabilir.
Dehþet'ül Vahþet
![]()
...Senin gücün , karanlýðý yýrtacak...
Onur,Bosingwa,Papa,Belkalem,Musa,Medjani,Salih,Con stant,Sefa,Waris,Cardozo
biraz geç olacak ama þu yoluda deneyebilirsiniz
normal bi uydu alýcýsý ile (bisskey menüsü açýlabilen bi makine olmalý) maçý türksat yayýnýndan þifresiz izleyebilirsiniz bunu 1 georgia kanalý içinde yapabilirsiniz o da þampiyonlar ligi ve avrupa kupasý maçlarýný yayýnlýyor ...
digitürk makinesi bu iþlemi yaptýrmýyor bildiðim kadarý ile
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)