A Milli Futbol Takımı'nın 11 Ekim'de Moldova ile yapacağı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçı ile ilgili yorumlarınız buraya....
A Milli Futbol Takımı'nın 11 Ekim'de Moldova ile yapacağı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubu maçı ile ilgili yorumlarınız buraya....
bu maçı rahat alırız biz 3te 3 yaparız
grubun kolay maçlarından biri . maçı alırız kesin gibime geliyor . ama bu sefer doğru düzgün kadro kursun fatih terim de doğru düzgün maç izleyelim .
14/08/1996 Türkiye 2-0 Moldova
27/03/1999 Türkiye 2 -0 Moldova
08/09/1999
A-MİLLİ
AVRUPA KUPASI
GRUP ELEME 2000
Mustafa Denizli
MOLDOVA
1 -1
02/09/2000
A-MİLLİ
DÜNYA KUPASI
GRUP ELEME 02
Şenol Güneş
2 -0
MOLDOVA
06/10/2001
A-MİLLİ
DÜNYA KUPASI
GRUP ELEME 02
Şenol Güneş
MOLDOVA
0 -3
20/08/2003
A-MİLLİ
ÖZEL
Şenol Güneş
2 -0
MOLDOVA
Konu isaret parmagi tarafından (07.10.2006 Saat 23:20 ) değiştirilmiştir.
Grubun kolay maçlarından ama yinede dikkate değer...
moldova hiçbirzaman çok kolay bi takım olmadı. euro 2000 elemelerinde deplasmanda berabere kalarak baraj oynamak zorunda kalmıştık. dikkatli olursak alacağımıza inanıyorum
moldova cok kolay bi takim degil . Akilli oynarsak aliriz .
ÖLÜMÜNETRABZONSPOR
evet çok kolay bı takım deyıl moldova ama terım doğru kadroyu çıkarırsa moldova engelınıde aşar ve ilk etapta hedeflenen 3 maçta 9 puan hedefi gerçekleşmiş olur
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Çok kapanırlarsa bana zorlanacakmışız gibi geliyor.İnşallah kazanırız.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yarınki 90 dakika sonunda umarım puanımız 9 olur.![]()
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
eğer adam gibi kadro kurarsa fatih terim bence farklı alırız bu maçı
------------------rüştü-------------------
hamit--- servet--- gökhan zan--- i.üzülmez
---------------- m. aurellio-----------------
sabri----------------------------- arda
-----------gökdeniz--tuncay-------------
-----------------hakan şükür---------------
Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
maçın sonunda terimin kelleyi alcam galiba
evet bu maçada aynı kadro ıle çıkacakmış terım ama bu maçta bence çift forvetle çıkması gerekırdı ama terım orta sahayı kalabalık tutup gol yollarına o şekılde gıdecekmiş maçı alsında hangı kadro ıle çıkarsa çıksın yeterkı 3 puan alalım bu maçta
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
ya bu maçı kazanamazsak zaten avrupaya falan gitmeyi haketmiyoruz da ya şöyle eskiden oldugu gibi güzel bir maç seyredemiyoruz.
İzleyecek yıldızımız yok.Eskiden sergen vardı ünal vardı oğuz vardı hatta bizim abdullah vardı rıdvan vardı insan onları izlemeye doyamıyordu.Pat diye bi hareket yaparlardı ertesi günün sohbet konusu belli olurdu..
şimdi ise:
- maçı izledinmi akşam
-he izledim 1-0 kazandık
-iyi oldu
.....
.....
-ceviz yersin!!!
-yok ben çay içiiim
bu kadar maç ertesinde milli maç konusmuyoruz artık.daha doğrusu hiç bir maç sonrasında maçta şöyle oldu böyle oldu konuşmaları yok artık. kazandıkmı kazandık okadar..
ol sebebten Yattara gibi futbolcuları öpüp başımızın üstüne koymalıyız..Onlar futbolun tuzu biberi..Eğer dünya futbolu bu eksen üzerinde ilerlemeye devam ederse ben çocuklarıma futbol seyrettirmiyecegim.zaten zannetmiyorum futbolu seveceklerini
bu maci mutlaka almaliyiz, böyle firsat bi daha fazla gelmez; sonraki mac Mart' ta. O zamana kadar bizim lehimize güzel seyler gelisebilir...
ULUSOY ONAYLADI
Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta TAKA ya yaptığı özel açıklamada A.Aker sdatın da milli maç oynanacağını müjdeledi.Avrupa şampiyonası grup eleme maçlarından birini Trabzon’a almak için başkan Haluk Ulusoy’a teklif getirdiklerini belirten İbrahim Usta “Başkanımız Teknik Direktör Fatih Terim ile görüşerek A.Aker’i uygun gördü ve onayladı.Bu da bizi çok mutlu etti”dedi.Bu maçın Mart 2007 de Malta olacağı belirtildi. Öte yandan A Milli futbol takımımız Avrupa futbol şampiyonasında bugün Almanya da saat 21.00’da Moldova ile karşı karşıya geliyor.
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Nasıl olacak o iş ya yalan haber yada yanlış yazılmış Maltayla zaten sahamızda oynadık biz cezamız nedeniyle seyircisiz Almanyada oynadık Martta yanılmıyosam Norveçle oynuyoruz o maçıda Trabzona vermez bu istanbul ezikleri
KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Dakika 30 ve Hakan Şükür ün ayağına top değmiş mi? yalan olmasın bir defa değdi.... yazıklar olsun ya...
Bu adamın fazla mı ahını aldım ne?yinede yok.... yakınta torunu ile aynı takımda oynayacak... aha penaltıdan ikinci golüde attı... valla vicdan azabı çekmeye başladım
![]()
Saban Hattrick yapti. 3:0
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
Ah Gökdenzi kaçırma bea ya... yine hakan şükür attı...ama ardaya verdi golü.... Gökdenziden ikinci yarı gol istiyoruz............zzz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)