Memo al artık ipleri eline 1 gol bekliyorum bugün senden mümkünse frikik![]()
Memo al artık ipleri eline 1 gol bekliyorum bugün senden mümkünse frikik![]()
#11Yattara | 97 Tellioğlu
inanılmaz faydasız adam. sahada ne yaptığı amacı belli değil.
Önce TRABZONSPOR
Aslında oyun anlamında değişen çok bir şey yok ama uzaktan şutlarıyla duran toplarında ciddi bir düşüş var...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Son maca göre bugün cok daha iyi oynadi.
Kendisi sahada oldukça, Trabzonspor'un akıcı bir oyunu sahaya yansıtması ve gol atması her zaman zor olacaktır. Takıma zarar verdiğini düşünüyorum. Duran top ve şut etkinliği de düşüşte. Kenara çekilirse takımda yükseliş görülecektir.
Mesele iyi veya kötü oynaması değil, oyununun yapısı bizim için sıkıntılı.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Oyun içi asisti olmayan bu konuda kendini geliştirmeyen sadece kendine oynayan bi adam oldun çıktın be Ekici..
Bizim adimiza sahanin en iyisiydi de eslik eden adam olmayinca sonuc normal..
Okay kesilip Onazi ile geride kullanilmali..
El freni
“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Acilen sozlesme imzalamiyor ayagina hazir da talipleri varken satilmali.Yahu adami gornuyormusunuz rrsmen kendine istatistik pesinde,2.Burak Yilmaz vakasi.Bu adam durdukca bu takim santrafor forvet ogutmeye devam eder,bir tane kilit pas gol pasi yok.
Teşekkürler. İşte budur. Adam oyunu resmen kilitliyor. Bizim takıma Mario Gomez gelse teneke bağlanıp yollanır.
Cardozo ekstra bir adam olduğu için 2 maçta 1 gol ortalaması tutturdu, o da form tutamadığı için saçma goller falan kaçırdı, sakatlık da olunca kadrodaki yeri sarsıldı.
Mario Gomez de gelse ancak Cardozo kadar atar, resmen santrafor öğütüyoruz. Güzel tabir.
Şu Muhammet Beşiktaş'a gitse 20 golü rahat var.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Kisileri haddinden fazla abartmaya bayildigimiz icin uzun bir sure bu arkadasa en ufak bir elestiride bulunmak neredeyse suç gibiydi.Les bi takimda digerlerine nazaran biraz daha iyi gorunmesi biraz umut olmustu ama adamin bu takimin parcasi olmak gibi bir derdi yok.frikik olacak da aga 10 frikikten 1ini atacak diye bekleyecez.
Tavirlar ve vucut dili bana selcuk'u hatirlatiyor .onun gibi kacacagi da simdiden belli.
Konu ESER tarafından (13.09.2016 Saat 09:31 ) değiştirilmiştir.
1 var, 3 mac yok.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Ay sonuna kadar sözleşme yeniledi yeniledi yoksa kadro dışı bırakılması taraftarıyım
Yok öyle beleşe gitmek
Sorunu tamamen mental.
~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Takım yeni,Hoca yeni olduğundan ve yeni bir kadro yeni bir sistem kurulduğundan uyum ve istikrar en önemli ve en kısa sürede halletmemiz gereken sorun olarak karşımıza çıkıyor doğal olarak.Bu gibi durumlarda takımda daha önceden bulunan ''yıldız'' statüsündeki oyuncuların elini taşın altına koyması gerekli ve önemlidir.Uyum ve sistem sancıları yaşanırken bu eski yetenekli camiaca sevilen adamlar takım için gerekli olan heyecanı ateşlemeyi hırsı sağlayan adamlar olmalı ve takımı peşinden sürüklemelidir.Bu isimler Şu anda Trabzonspor da en başta kaptan Onur ve Mehmet Ekici dir.Ancak bunu şu an göremiyoruz.Mehmet in üzerine düşen çok iş var.Bunu yapmalı. Onur ve Mehmet daha arzulu istekli ve öncü olmalılar.Onların suskun bıkkın ve etkisiz olması takımın bütünleşmesini ve mental anlamda hazır olmasını geciktiriyor.
ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Sakallari niye kestin la.
On numara değil sekiz numara oynamali. Hatta kanat bile oynayabilir.
Dallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
3 haftadır söylüyorum, takımın temel sorunu Ekici.
O bölgedeki adam üretken olacak arkadaş, bi kilit pas at, bi asist yap, bi adam kaçır bi şey yap!
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Eğer sahada fişek gibi mücadele eden bir takım görmek istiyorsak, o söz konusu takımın profiline ekicinin profili uymuyor.Tamamen bireysel görüyorum ekiciyi,bilmiyorum Almanya'da da mı böyleydi?
Yorumlar ilginç. Çok şey beklendiğinden midir nedir, her maç gömülüyor. Osmanlı maçında defansif anlamda en etkili en hırslı isimlerden biriydi. Zaten spiker de istatistiği verdi, 3 haftalık süper ligde bir maçta en çok ikili mücadele kazanan adam oldu.
Ofansif anlamda da birşeyler yapabilen tek adam Ekici'ydi. Top kontrolü üst düzey, dribbling'i takıma göre üst düzey. Topu ileriye taşıyor bir şekilde. Ondan başka da 3. bölgeye top getirebilen görmedim, 2-3 pozisyonda Castillo'nun yaptığı ekstra işleri saymazsak. Bizim sağ kanadımız yok. Forvetler Muhammet ve Suk'tan şu ana kadar hiçbir verim alamamışız, ofansif zayıflığımız için hala Ekici'nin sorumlu tutulması çok saçma. Hem Ekici eskisi gibi bencil de oynamıyor, bir iki rakip eksilttikten sonra topu hemen sol kanada Güray'ın önüne bomboş bırakıyor. Güray ise cılız bir ortayla topu rakibe hediye ediyor. Mevzu bu. 3 haftadır bu pozisyonlardan onlarca izledik.
Bu seneki performansı üzerinden konuşuyorum, Durica ile birlikte takımdaki en iyi, en çok güvendiğim adam Ekici. Castillo da çok kaliteli, ekstra iyi işler yapıyor ama devamlı değil, maç içinde kopuk kopuk yaşanıyor bu pozisyonlar.
yattara tribününde maç izlemiş çocuk
FİFA 17 En iyi frikikçiler
1-Pirlo
2-Hakan Çalhanoğlu
3-Miralem Pjanic
4-Dimitri Payet
5-MEHMET EKİCİ
6-Lionel Messi
7-Memphis Depay
...
Mehmet sana hala çok güveniyorum sırtla artık takımı..
#11Yattara | 97 Tellioğlu
O rezil zeminde topu sirti dönük alıp dönmeye cesaret eden tek oyuncuydu. Gereğinden fazla eleştirildi. Mücadelesinde bir sorun yok. Oyunu yönlendirme konusu genel olarak bir sorundu, oyuncu tipi ile alakalı. O yüzden kaddouri transferi önemliydi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)