Ilk kez bir baslik acmis oluyorum bu sekilde
Ts Club hic satisini arttirmak icin bir sey yapmaz mi?
Tamam eski formalar 25 Ytl de kim alir bundan sonra.
Puma ile anlasmamiz sadece Forma mi.? Neden bu anlasmada Tshirt sort Krampon hatta top yok.Hala Klasik ubuklu formalarimiz satista bile degil.
Birde neden musterinin ilgisini cekecek vadeli yada kredi kartina taksitli satislar yok. vade farki alinip peki ala bu yapilabilir.Kampanyalar neden yok.
Gelelim sitemize
Bir site bu kadar mi bastan sagma yapilir.
Puma formalari haric bir bakin formalarin izleme resmine.adam nerde ise kucuk resmi Photoshop ile orantisiz buyultup rasgele koymus. Yani ayip. Formalarin ayrica hem on hemde arka resmi olmali
dahasida var.
Su szymkowiak yazisina bir bakin. Turkce dersen turkce degil? Koskoca klubun sitesinde yapilacak hata mi. Tiklayin su resme bir
http://www.trabzonspor.com.tr/img/header01_img04.jpg
Kisaca site tasarim tam bir rezalet. Yani ne zamandir ilgimi cekiyor yazmadim. Ama bu sitede Ts Club un satis politikasida Trabzonspor a yakismiyor. Hemen Ts Club e yakisir yeni bir site yapilip musteriye hicte hitap etmeyen TsClub sorumlusu kim ise onun isine son verilmeli.
Ha ben bir de Trabzonspor tarihi kitabi Efsane Hami sota golleri cd leri gibi yayinlarda beklerdim.Tabiki urunlerin sadece resmini degil kitapsa sayfa sayisi baski kalitesi gibi bilgiler ile Urunde ise daha aciklayici bilgiler beklerdim.