Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hüseyin Zenit'e gidiyor mu?

  1. #1
    lakerta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.05.2005
    Nereden
    Bursa
    Yaş
    42
    Mesajlar
    401

    Question Hüseyin Zenit'e gidiyor mu?

    Ligin 5'inci haftasında Trabzonspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Ziya Doğan, 2'nci yarıda oluşturmak istediği takım için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.



    Sezon başında yönetim ve takımın eski antrenörü Lazaroni tarafından alınan yeni oyuncularla sezonu sürdüren Ziya Doğan'ın sık sık, “Elimdeki kadro yeterli“ açıklamalarına rağmen ara transferde en az 3 oyuncuyu takıma katmayı planlamaya başladı.

    Özellikle orta sahaya ve sağ kanada takviyeler yapmayı düşünen Ziya Doğan için en büyük soru işaretinin Hüseyin'in Fatih Tekke'nin oynadığı Zenit Petersburg'a transferi olduğu öğrenildi.

    AYMAN VE İBRAHİM AKIN

    Hüseyin'in ayrılması halinde boşluğu eski futbolcusu olan Gençlerbirliği'nden Ayman'la kapatmayı düşündüğü belirtildi. Ziya Doğan'ın ayrıca sağ kanada da Beşiktaş'ta mutsuz günler geçiren, ayrıca Tigana ile yıldızı bir türlü barışmayan İbrahim Akın'ı düşündüğü öne sürüldü.

    MARCELİNHO TALİBE BAĞLI

    Ziya Doğan'ın Trabzonspor'daki ilk döneminde takımın en istikrarlı oyuncularından olmasına rağmen takımın eski antrenörlerinden Halilhodziç tarafından gönderilen Emrah Eren'i almak için de girişimlerde bulunacağı kaydedildi. Doğan'ın bu arada iyi bir talip bulunması halinde Marcelinho'yu da gözden çıkarabileceği ifade edildi.

    ZENİT HÜSEYİN'DE ISRARLI

    Fatih Tekke'yi renklerine bağlayan Zenit Petersburg'un Hüseyin'in transferi konusunda ısrarlı olduğu bildirildi. Fatih'in transferinden sonra Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'tan istediği Hüseyin için olumsuz yanıt alan Zenit, geçen hafta içinde yeniden Trabzonspor'la temasa geçti.

    HÜSEYİN TEKLİFE SICAK

    Zenit'in kararlı tutumu ve 4 milyon euroya kadar çıkardıkları bonservis bedeli karşısında kararsız kalan Başkan Nuri Albayrak'ın önümüzdeki günlerde transferi için Hüseyin'le de bir görüşme yapacağı öğrenildi. Kaptan Hüseyin'in de Zenit'in teklifine sıcak baktığı belirtildi.

    www.internetspor.com
    HERYERDE YILDIZ VARDIR AMA AY BIR TANEDIR.....

  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Üyelik tarihi
    23.08.2004
    Mesajlar
    680

    Standart

    İbrahim Akın'ın oynadığı kanatta yığılma var, paf takıma mı alacağız İbrahim'i? İnsan biraz destekli sallar. Hadi sağ bek olsa neyse. Hüseyin işi ise bence bir hayal

  3. #3
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    Yönetim Kurulu
    Berat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.09.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    7,424

    Standart

    Arkadaşlar transfer konuşmak için henüz erken değil mi? Belki yönetimin Hüseyin'i satmaya niyeti olabilir ama onlar da şu atmosferde transfer konuşulmasını istemediklerini sanırım şu açıklamayla beyan etmişler;

    Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Rusya'nın Zenit kulübünün Hüseyin Çimşir transferini görüşmek için bir yetkilinin İstanbul'a gönderdiği ve başkan Nuri Albayrak ile bir görüşme yaptı haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı..

    Medyada yer alan, Fatih Tekke'yi sezon başında transfer eden Rusya'nın Zenit kulübünün bu kez de Hüseyin Çimşir transferini görüşmek için bir yetkilinin İstanbul'a gönderdiği ve başkan Nuri Albayrak ile bir görüşme yaptığı haberine Trabzonspor'dan yalanlama geldi.

    Konuyla ilgili görüştüğümüz Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, böyle bir görüşmenin söz konusu olmadığını ve Hüseyin Çimşir'i kesinlikle satmayı düşünmediklerini söyledi.
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •