Bazý arkadaþlar maç baþlýðýnda bu olaydan bahsederlerken Bask bölgesine özgü bayraklarla pkk bayraðýný karýþtýrmýþ olabilirler diye düþünüyordum ama sanýrým bayrak bölücülere ait..
Trabzonspor'u golsüz geçen maç sonunda eleyen Osasuna taraftarlarýndan çirkin davranýþ. Ýspanyol taraftarlar tribünde PKK bayraðý açarak çirkin yüzlerini gösterdiler...
TERBÝYESÝZ ÝSPANYOLLAR!..
UEFA Kupasý birinci tur rövanþ maçýnda Trabzonspor'u evinde konuk eden Ýspanyol takýmý Osasuna tribünlerinde hemde Trabzonspor'un kale arkasý tribününde açýlan bayrak Ýspanyollarýn gerçek yüzünü ortaya çýkarttý..
Ýspanyol seyirciler Trabzonspor kale arkasýnda bölücü terör örgütünün bayraðýný açtýlar..
UEFA Yetkilileri ve Ýspanyol kulübünün yetkililerinin olaya müdahale etmemesi dikkat çekti
Bizde olsa saha kapatýlmýþtý çoktan !
Konu XhAn tarafýndan (29.09.2006 Saat 01:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Bazý arkadaþlar maç baþlýðýnda bu olaydan bahsederlerken Bask bölgesine özgü bayraklarla pkk bayraðýný karýþtýrmýþ olabilirler diye düþünüyordum ama sanýrým bayrak bölücülere ait..
Güçlülerin Ýktidarýna Karþý; Trabzonspor!
Þereften yoksun insanlarýn ........aðzýmý bozmayým gene
"Ben TRABZONSPOR kaptanýyým, baþka kaptanlarýn arkasýnda sahaya çýkmam." Dozer Cemil
Küfürün alasýný hak eden bu insan kýlýklý dallamalara küfür ederek forumun düzenini bozmayalým.Biz tepkimizi koyalým,ceza gelecektir..!
Ne mutlu Türküm Diyene..!
Maç esnasýnda Tv yayýnýnda Türk bayraðý gözüküyordu orda dijital olarak..
Bi Trabzonlu Türk evladý da , Gökdenizidir, umutudur , ömeridir.... gidip , çekip alamadý mý onu ordan?
Trabzonlu dedin mi gidecek , çekecek , alacak , yere atacak onu....
Bizde onu havaalanýnda binlerce kiþi karþýlýcaktýk...
maçýn ilk 5 dakikasý içerisinde bir pankarta büyük harfler ile KÜRDÝSTAN yazýyordu ama sonra sanýrým kaldýrdýlar
"Çalýþmadan, öðrenmeden, yorulmadan rahat yaþamanýn yollarýný aramayý alýþkanlýk haline getirmiþ milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ýt ürür kervan yürür
ispanyollarýn bunu akýl etmesi zor, birkaç bolucudur buyuk ihtimal.
Aralarýna karýþmýþ hainledir. Fakat bizim yöneticimiz kalkacak diyecekki. Böyle böyle bir durum var. Ýndirttirin. Nerde...
Ama bask bölgesinden baþka birþey beklenmez...
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Osasuna bask bölgesinin takýmý oldugundan bu bölgenin özerkligi için mucadele eden eta örgutu yine bizde kendince böyle bir mücadele verdigini düþünen bir örgutle benzer amaçlar güttügünden kýsaca ortak bir yanlarý oldugundan bu pankart ordaký eta örgutu uyeleri tarafýndan acýlmýþ veya pkk lýlar tarafýndan acýlmýþsa buna bu saydýgým nedenlerden ötürü ispanyollar tarafýndan göz yumulmuþ olabilir. Ama kesinlikle dogrudan veya dolaylý etayla bir baglantýsý oldugunu düþünüyorum
bende bu serefsiz görüntügü ariyordum sagol basta. Hadi Uefa gercek yüzünü göster bakayim. Bizi ilk macta masa basi oyununla seyircisiz oynattin. bakalim bir terör örgütünün bayragini astiran bir takima ne ceza verecek.
Kendileriyle bu itler arasýnda bað kuruyorlar.
Pankart vardý. ........ Özgürlük diye. Yanýnda BASK la ilgili birþeyler de yazýyordu ama okuyamadým tam olarak.
Burada hata yönetimde.
Bunlar kalkmazsa maça çýkmayýz diyeceklerdi.
Durumu anlatacaklardý. Hemen kaldýrýlýrdý bence.
Gerekirse de maça çýkýlmazdý. Bazý þeyler tur atlamaktan daha önemlidir.
Yönetim inþallah bundan sonra, böyle þeylere dikkat eder.
Bizim çektiðimiz, adamlýðýn bedeli...
Bu iþ uzar burada bitmez. Yetkililer gerekeni yapmalý. Sadece futbol yetkilileri deðil, siyasi büyüklerimiz de gerekeni yapacaktýr.
Hamsilerin gözyaþlarý denizde gözükmez.
Önceleri bilmem nereye özgürlük yazýlý pankartla birlikte açýlmýþtý o paçavra,sonra pankart kaldýrýldý (veya kaldýrtýldý).Bu iþin peþinin býrakýlmamasý gerekir.eta veya ira (örneðin) bayraklarý bizim tribünlerimizde yer alsa maruz kalacaðýmýz muameleyi düþünemiyorum bile.
Bu sadece Trabzonspor veya Trabzonsporlularý deðil tüm ülkeyi ilgilendiren bir mesele.Þimdi topyekün tepkimizi koymazsak gelecekte korkarým ki daha cüretkar davranmaktan cekinmeyecektir bu haysiyet yoksunlarý.
Federasyon,dýþiþleri bakanlýðý ve tüm sorumlular göreve...
Konu eys_61 tarafýndan (29.09.2006 Saat 02:06 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: reklamý olmasýn xxlerin
Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladý"7"
Arkadaþlar pankartý tam yazmayýn.
Ýtlerin reklamý olmasýn.
Aþýrý hassasiyet olarak algýlayabilirsiniz ama, asýlan þeyden bayrak olarak bahsetmeyelim.
Paçavradan baþka birþey deðildir.
vay terbiyesizler rezil bunlar bidaha türkiyeye nasýl geleçekler bunlar ayýp be
Bir terör örgütünün süprüntü paçavrasý Ýspanyol stadýnda asýlýyor ve bunun hiç bir yaptýrýmý yok mu Allah aþkýna? Bu ne rezilliktir böyle ya.
Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
Murat
Ýspanya'da büyük bir bölünmüþlük var. Deportivolu'larýn tribünlere Türk bayraklarý çekmesi Basklý'larýn kafasýnda yer etmiþ olabilir. Sonuçta özgürlük mücadelesi adý altýnda teröre destek veren bir toplumun böyle tahrik edici bir olaya kalkýþmasý þaþýrtýcý deðil, ama alçakça olduðu kesin..
Öncelikle, bu terbiyesizliði bizim yöneticilerimizden birinin görüp müdahale etmesini beklerdim ama koskoca ilk yarý devamlý o paçavrayý görmek zorunda kaldýk. Neyseki 2.yarý show tv o bölüme Türk bayraðý yansýttý. Þimdi önemli nokta þudur; bu paçavrayý asan bir kaç þerefsiz mi yoksa bu iþte tribünlerin, yetkililerin veya Ýspanyol polisinin rolü var mý? Koca tribün "kurdistan pkk" diye baðýrdýðýna göre bu iþe kalkýþanlar 3-5 kiþi deðil. Ýspanya bildiðim kadarý ile 3'e bölünmüþ bir ülke. Bask ve Katalan'lar Ýspanya bayraðýný reddeden gruplardýr. Bu tipte insanlardan böyle bir rezalet açýkçasý beklenir.
Þenes Erzik biraz adamsa bu iþi cezasýz býrakmamalýdýr...
Maymun her yerde maymun!..
“Her kim kendini kýymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
ispanyollar bu konuda az bilgi sahibidir bence... ama bizimkilerin uyanýk davranmasý gerekiyordu... o pankartý maçýn ilk baþlama vuruþunda ben de gördüm...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamýna hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sýrasýnda- bunu açýklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsýlýr ve tartýþýlýr. Tefrika (ayrýmcýlýk, nifak) yaratmýþ olurlar. O nedenle dikkatli olmalarýný tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralýk 1933)
feneri "ampül" aydýnlatýr ancak "güneþ" kendiliðinden ýþýk verir !
yöneticilerimiz nasýl tepkisiz kalýr anlamam. gerçi ikinci yarýnýn sonlarýna doðru kalktý galiba pankart ama maç esnasýnda yada en azýndan devre arasýnda müdahale edilip kaldýrtýlmalýydý. uefadan da ceza meza gelmez bu þerefsizlere bak görün ha
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)