Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İşte Dünyanın Sonunun Başlangıcı!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İşte Dünyanın Sonunun Başlangıcı!

Aşağıda son zamanlarda internetten tüm dünyaya yayılan 11 eylül saldırısı (düzmecesi) nın bir begeseli var izleyin, zaten biliyorduk dediğiniz kulaktan dolma bilgileri karşılaştırın ve televizyon izlerken siyasilerin açıklamalarını beyanlarını artık çok daha dikkatli takip edin! Bu komplo DÜNYANIN SONU GELDİ DEDİRTECEK !!!

0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

izliyorum abi enterasan
    Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

basindan beri serefsiz amerikanin oyunu bunlar o ikiz kulelere carpan ucaklar ve digerleri hepsi amerikanin oyunu...
      diger ulkelere girmek icin herseyi yapar bu manyaklar gerekirse karilarini bile kullanirler isleri icin pislikler!
      İnsan ol evlat!

Yorum

sonuna kadar katılıyorum
        dünya nın üzerindeki en büyük bela
        abd
        Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

daha baska filmlerde var, cogunu gordum. Ama dunya ne yapiyor ? Butun liderler kuzu gibi sesi cikmiyor

Yorum

belgeseli hazırlayan amerikalının kendi vatandaşlarına ve tüm dünyaya seslenmesi aynı zamanda bunu çoğaltarak linkler vererek tüm dünyayla paylaşın demesi işin güzel tarafı, demekki kendi içlerinde de insalıktan kopmamışlar var abd derken bu insanlarıda düşünmek gerek
            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

1 tane ABD yok
              Abd nin şahinlerinin dışpolitikasına bakarak Tüm abd yi böyle değerlendirmemek lazım
              Genel itibariyle kurucular acısından Baksan abd tamamiyle özgürlükçü içine Kapanık bir toplum
              ama 1.ve 2.dünya savaşında eski Kıta her şeyi eline yüzüne bulaştırınca Abd artık okyanuslarla çevrili ülkesinin kendisi için sınır olamayacağını anlamış oldu

Yorum

kardeşim teşekkürler ediyorum paylaşımın için...bilmediğimiz basına lanse edilmeyen neler warmış neler...
                BİR CÜMLE KURAMAYACAK KADAR KISA, BİR KELİMEYLE TARİF EDİLEMEYECEK KADAR UZUNUM!!

Yorum

Komplo teorileri oldukça fazla.. Kimse gerçeği bilemeyecek belki. Ancak şu bir gerçek ki 11 Eylül saldırıları ile dünya düzeni 1815 viyana kongresi 1914 1. dünya savaşı ve 1945 2. dünya savaşından sonra 4. defa değişmektedir. Sınırlar tekrar belirlenmektedir. Konseptler tekrar oluşturulmaktadır.

Yorum

Abd nin yıkılması yakındır arkadaşlar merak etmeyin belki kimse inanmıyor ama Abd de Sovyetler birliği gibi olacak...

Yorum

yanılmıyorsam belgesel skyturk te yayınlandı ama Türkiye de yeterince yankı uyandırdığını sanmıyorum.özgür(!) basın neden ilgilenmedi acaba???
                      Her daim TRABZONSPOR!
                      Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                      "7"

Yorum

Çok ilginç ve çok korkunç bir ülke kendi çıkarı için kendi vatandaşını gözünü kırpmadan öldürüyor

Yorum

İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yanılmıyorsam belgesel skyturk te yayınlandı ama Türkiye de yeterince yankı uyandırdığını sanmıyorum.özgür(!) basın neden ilgilenmedi acaba???
                          Medya aydın doğan dansözünün elinde çünkü.Ve kendisi azılı masonlardandır.
                          Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Medya aydın doğan dansözünün elinde çünkü.Ve kendisi azılı masonlardandır.
                            forza doru sölüyorsun kardeşim..show tv yide aldılar...basın özgür değil..yanlı....bunlarla ne işleri olsun..magazin magazinn...başka bişey yok..burada bu konuyu açan arkadaşıma tekrara teşekkür ediyorum
                            BİR CÜMLE KURAMAYACAK KADAR KISA, BİR KELİMEYLE TARİF EDİLEMEYECEK KADAR UZUNUM!!

Yorum

bu videonun aynısını 11 eylülde skyturkden izlemiştim çok begendşm gerçekten bazı şeyleriin gerçek olmadıgını birbir anlatmış herkezin izlemesini tavsiye ederim
                              "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X