ARA TRANSFERDE TRANSFER YAPILNAZSA SAMPIYONLUK BEKLENEBILRI MI?
ARA TRANSFERDE TRANSFER YAPILNAZSA SAMPIYONLUK BEKLENEBILRI MI?
Transfer ile ilgili bir konu yok mu?
Evet var... Bu konuyu "Transfer yapilmazsa sampiyonluk gelir mi?" seklinde degistiriyorum. Bundan sonra baslik açarken o konuda daha önce açilmis baslik var mi diye kontrol ederseniz seviniriz arkadaslar...
Bu kadro ile sampiyonluk gelir mi[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Impossible is nothing.
Edited by: tulin
bencede [img]smileys/smiley5.gif[/img]
yukaridaki yaziyi ben bi yerden hatirliyorum ya haydi hayirlisi
bu kadroylada sampiyonluk gelir. ama transfer yapilirsa sadece 2-3 hafta önceden garantileriz o kadar.
tulin arkadas sadece 'bencede[img]smileys/smiley5.gif[/img]' yazmissin ama sayfanin yarisi dolmus yazini düzelt istersen.
sampiyonluk çok çok zor olur... çünkü ezikler yakinda avrupa'ya nanay yapiyo... o zaman bütün çirkeflikleriyle lige yogunlasacaklar... son haftalarda bize sadece fiziksel açidan degil,daha da önemlisi psikolojik açidan hazir,yipranmamis bir sürü futbolcu lazim olacak...
eger son 10 haftaya 10 puan farkla girersek bütün adamlarimizi satsak da olur [img]smileys/smiley17.gif[/img]paflarla idare ederiz... ne de olsa pek önemli maçlarimiz kalmiyo fb maçi falan kaliyo bi tek [img]smileys/smiley36.gif[/img]
ALLAH'IM SEN BU HAFTA SONU YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR YARABBIM!Edited by: yattara11
oluruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
oluruzzz...
sampiyon olacaksak, transfersiz de oluruz...
Taraftarin nabzini tutan çok güzel bir anket sorusu aslinda bu. Ayni soruyu aktif anket olarak bordomavi.net anasayfasina da yerlestirdik, oylarinizi bekliyoruz arkadaslar. Bakalim taraftar ne düsünüyor transfer konusunda...
http://www.bordomavi.net/bmn/default.asp
Kis sartlari geliyor bizim THIJS herhalde bu sartlarda oynarsa yeni bir transfer yapmis gibi olacagiz. fb nin BREZILYA'lilarida kis sartlarinda üsüyecekleri için eksilecekler ve biz sonunda SAMPIYON OLACAGIZ....
Saygilarimla
yazdigi bir çok konuya katildigim özçilingir abiye burada muhalefet etmek istiyorum.. aurello da brezilyali ama yazi kisi yok adamin.. bir zamanlar da lange için kisi beklemistik.. iyi oyuncunun yazi kisi olmaz.. thijs i bekleyenler daha çok bekler diye düsünüyorum.. siradan belçikali transferlerden vazgeçtigimiz an iyi transfer yapariz diye düsünüyorum.. thijs in suçu yok ki.. adam belçika ligine göre iyi olabilir ama bizim ligde oynayamiyor iste.. ve thijs için adem, ibrahim gibi genç yeteneklerimiz oynamayacaksa hemen gitsin bence.. dedigim gibi thijs in suçu yok.. biz ondan fazla seyler bekledik.. ama kerpiçle Süleymaniye kurulmuyor iste..
selamlar
bence transfer sart su an için kadromuz iyi olabilir ama Allah korusun herangi bir sakatlik yada cezalimiz olursa çok zor durumda kaliriz
orta sahaya oyunu yönlendirebilen transfer sart gibi gözüküyor ama bu özellikteki oyuncu nereden ,nasil bulunur bilmiyorum.
Çok sart oldugunu düsünmüyorum. Zaten devre arasinda gelecek oyuncunun takima uyum saglamasi arkadaslik kurmasi kaynasmasi falan pek faydali olmaz. Zaten devre arasinda satisa sunulan futbolcularin da kalitesini tartismak gerekir. Alacaginiz oyuncu ya sorunli biri oldugu için satiliyordur yada iyi futbolcu olmadigi için. Dertsiz basimiza dert almayalim derim.
Tabi dört dörtlük bir transfer yaparda bu futbolcuda hemen takima uyum saglayip iyi futbol oynarsa bunada kimse hayir demez. Ama kabul etmek lazim ki bu da bir kumardir. Riski çok olur. Degermi bilmem. 20 yillik hasret terazinin diger kefesinde dururken düsünmeden geçemiyor insan...
transfer yüzünden avrupadan elendik bidahakine dayanamayiz .
hep ayni 11 alternatifleri yok (türkiye kupasi, lig , milli maç , antreman) ne bu herifler ne yapsin ama bir 10 numero yada güzel bir forvet bu takimi saha kaldirir
Iyi bir forvete vede orta saha oyuncasina ihtiyacimiz var.Ama transfer olmazsa sampiyon olamayiz degil onlar sadece alternatif için iyi olur.Ne olursa olsun TRABZON SPOR bu sene sampiyon olacak bunu hiç bir sey hiç bir sekilde engelleyemiyecek.
bu kisitli kadroylan buraya kadar gelen takim sampiyon olmasinida bilir.![]()
transfersiz de sampiyon oluruz..Bence ileriye dönük transfer politikasi yürütmeliyiz,öncelikle su gereksiz yabancilardan kurtulmaliyiz.yerlerinede adam gibi yabanci düsünmeliyiz ama tabiki uzun arastirmalar sonucunda ve mümkünse yurt disindan..
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Insaallah...Insaallah...ozcilingir Nickli Üyeden Alıntı
impossible is nothing but very hard[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Oluruz oluruz..
OLuruz da, söyle rahatça olmak için transfer yapsak da fena olmaz.Yani,
Fazla futbolcu göz çikarmaz!!!
Ilginç ama mantikli...(Yattara ya da bi çözüm...)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)