Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer yapilmazsa sampiyonluk gelir mi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Transfer yapilmazsa sampiyonluk gelir mi?

ARA TRANSFERDE TRANSFER YAPILNAZSA SAMPIYONLUK BEKLENEBILRI MI?
    Trabzonluysan övün
    Degilsen itaat et

Transfer ile ilgili bir konu yok mu?
    keyif adamı ..

Yorum

Evet var... Bu konuyu "Transfer yapilmazsa sampiyonluk gelir mi?" seklinde degistiriyorum. Bundan sonra baslik açarken o konuda daha önce açilmis baslik var mi diye kontrol ederseniz seviniriz arkadaslar...
      "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Bu kadro ile sampiyonluk gelir mi[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Impossible is nothing.
        keyif adamı ..

Yorum

bencede [img]smileys/smiley5.gif[/img]
          Edited by: tulin
          KALBIM SENSIZ ATMIYOR DÜNYA SENSIZ DÖNMUYOR
          TRABZONSPOR

Yorum

yukaridaki yaziyi ben bi yerden hatirliyorum ya haydi hayirlisi

Yorum

bu kadroylada sampiyonluk gelir. ama transfer yapilirsa sadece 2-3 hafta önceden garantileriz o kadar.

tulin arkadas sadece 'bencede[img]smileys/smiley5.gif[/img]' yazmissin ama sayfanin yarisi dolmus yazini düzelt istersen.

Yorum

sampiyonluk çok çok zor olur... çünkü ezikler yakinda avrupa'ya nanay yapiyo... o zaman bütün çirkeflikleriyle lige yogunlasacaklar... son haftalarda bize sadece fiziksel açidan degil,daha da önemlisi psikolojik açidan hazir,yipranmamis bir sürü futbolcu lazim olacak...

eger son 10 haftaya 10 puan farkla girersek bütün adamlarimizi satsak da olur [img]smileys/smiley17.gif[/img]paflarla idare ederiz... ne de olsa pek önemli maçlarimiz kalmiyo fb maçi falan kaliyo bi tek [img]smileys/smiley36.gif[/img]

ALLAH'IM SEN BU HAFTA SONU YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜR YARABBIM!Edited by: yattara11
                [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

oluruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
                  Ölüm Ölüm Dedigin ne Dirki GÜLÜM ben senin icin YASAMAYI göze almisim

Yorum

oluruzzz...

sampiyon olacaksak, transfersiz de oluruz...

Yorum

Taraftarin nabzini tutan çok güzel bir anket sorusu aslinda bu. Ayni soruyu aktif anket olarak bordomavi.net anasayfasina da yerlestirdik, oylarinizi bekliyoruz arkadaslar. Bakalim taraftar ne düsünüyor transfer konusunda...

http://www.bordomavi.net/bmn/default.asp
                      "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

evet !!!
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Kis sartlari geliyor bizim THIJS herhalde bu sartlarda oynarsa yeni bir transfer yapmis gibi olacagiz. fb nin BREZILYA'lilarida kis sartlarinda üsüyecekleri için eksilecekler ve biz sonunda SAMPIYON OLACAGIZ....

Saygilarimla
                          TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

yazdigi bir çok konuya katildigim özçilingir abiye burada muhalefet etmek istiyorum.. aurello da brezilyali ama yazi kisi yok adamin.. bir zamanlar da lange için kisi beklemistik.. iyi oyuncunun yazi kisi olmaz.. thijs i bekleyenler daha çok bekler diye düsünüyorum.. siradan belçikali transferlerden vazgeçtigimiz an iyi transfer yapariz diye düsünüyorum.. thijs in suçu yok ki.. adam belçika ligine göre iyi olabilir ama bizim ligde oynayamiyor iste.. ve thijs için adem, ibrahim gibi genç yeteneklerimiz oynamayacaksa hemen gitsin bence.. dedigim gibi thijs in suçu yok.. biz ondan fazla seyler bekledik.. ama kerpiçle Süleymaniye kurulmuyor iste..

selamlar
                            #7 King of Kings

Yorum

bence transfer sart su an için kadromuz iyi olabilir ama Allah korusun herangi bir sakatlik yada cezalimiz olursa çok zor durumda kaliriz

Yorum

Çalışıyor...
                              X