Konuyu tam anlayamadik kardes. Youla'nin Trabzonspor'a katkisi ne olabilir? Fatih, Gökdeniz, Yattara vs desen anlariz da... Mantikli bir cevap verirsen basligi silinmekten kurtarabilirsin [img]smileys/smiley2.gif[/img]
tüm yorumlarnizi bekliyorum
Konuyu tam anlayamadik kardes. Youla'nin Trabzonspor'a katkisi ne olabilir? Fatih, Gökdeniz, Yattara vs desen anlariz da... Mantikli bir cevap verirsen basligi silinmekten kurtarabilirsin [img]smileys/smiley2.gif[/img]
bu basligi görünce dedim herhalde youla yi biz aldikta haberim yok [img]smileys/smiley2.gif[/img]
çakir abi baslik için 50 mesaji siniri geldi piskopat 50 mesjai doldurdu napicagini sasirdi herhalde [img]smileys/smiley36.gif[/img]
reis çakir baslikta bir eksiklik oldu farkindayim youla yi alirsak diye olacakti ........
Yok yok geçen seneki kupa finalinde saga sola saldirarak çok komik hale düsmüstü..Gülmüstük.Böyle bi faydasi olabilir.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ayrica bizim maçta böyle davranislar yapan bir yamyami takimda istemiyorum..
Siz farkli düsünebilirsiniz tabi..
Bitiriciligi 0 olan birini takimda görmek[img]smileys/smiley5.gif[/img]
youla yerine skoko daha faydali olur bence.hem oyun kurucumuz yok iste.
Öyle ?erefsiz adamlara ihtiyac?m?z yok
gençlerdeyken fenere gol atarsa katkisi olur,baska sekilde olmaz...Bir de bizim Rus pazarina gelirse verdigi giris parasi küçük bir katki olabilir tabi...Ne isimiz olur kardesim youlayla,kimi kesecek takimda?
youla trabzonspora hiç bir katkisi olamaz.. o anca oynadigi yerde oynar...
Is yapmaz o adam [img]smileys/smiley5.gif[/img]
bencede...gençler bi sene çosyu oda çostu..simdi fissssssssssssssssssssss....söndü...agustine bak ayni oldu zaten...[img]smileys/smiley19.gif[/img]biraz farkli durum ama olsun biise yaramaz youla...bize orta saha lazim...oynu degisitirecek..
Adam gençlerde takir takir atiyor, bize gelince Agustine gibi olur EMINIM. Bize yaramaz cavcavin hormonlu, kazik fiyatli çiftlik topçulari.
BENCE SU AÇIDAN IYI OLUR.ALLAH GÖSTERMESIN FATIH SAKATLANDI DOGRU DÜRÜST ALTERNATIFI YOK.SADECE ALTERNATIF AÇISINDAN IYI OLUR. AMA SU AÇIDAN KÖTÜ OLUR.YOULA GIBI OYUNCULAR BÜYÜK TAKIMI KALDIRACAK OYUNCULAR DEGIL.DIKKAT EDIN YOULA BÜYÜK TAKIMA KARSI TOP OYNADIGINDA FAZLA HAREKET EDEMIYO.AMA BULSUN GOFTIDEN BI TAKIM ATIN YOULANIN ÖNÜNE TOPU ORTASAHADAN INSIN KALEYE YAPSIN GOL.BENCE YANLISSS.BÜYÜK TOPÇUYSAN BÜYÜK TAKIMLARADA GOL ATMASINI GOLÜ BIRAK IYI OYNAMASINI BILECEN.BENCE YOULA SU HALIYLE TAKIMA YARARDAN FAZLA ZARAR VERIR.
youla bence trabzonspora katki gosterir cunku fatif in yerine konulabilecek bir oyuncumuz yok cok yoruluyordur ona ve trabzona hem hiziyla hem performansiyla katki saglar mustafa sana katilmiyorum
katkisini tartismak yersiz olur ama cavcav 5 milyondan asagi birakmaz onu... cavcavin kitabinda paradan baska bisey yazmaz
ya alakasiz bi topic bence bu...Youla'yi Trabzonspor için düsünmek yannlis olur, ortada böyle bisey yok, olmasina imkan da yok....Youla sizce bize gelir mi?...Youla'yi Cavcav 4-5 milyon dolardan assagi satar mi? Trabzonspor Youla'ya o kadar para verebilir mi? Ya da para olsa bile vermeli mi?...Bu Youla nerden çikti anlamis degilim...
-Youla , Trabzonspor taraftarinca sevilmeyen bir futbolcudur diye biliyorum...
-Youla'nin Trabzonspor ile hiçbir alakasi yok su an...
-Ilhan Cavcav , Youla'yi satmayip bu kadar bekledigine göre aklinda tilkiler vardir.Çok yüksek bir fiyata Bizans takimlarina satar herhalde...
-Youla'yi bende hiç sevmem.Türkiye Kupasi maçindan bugüne...
Ha Trabzonspor'a gelirse o zaman tartisiriz...Ki su an ne klübün gündeminde , ne Ilhan Cavcav'in gündeminde ne de Trabzonspor taraftarinin gündeminde böyle birsey yok...
Topici görünce "Allah Allah Youla aliniyor herhalde benim haberim yok" dedim.Arkadaslar bizimle alakasi olmayan bir futbolcu için "Trabzonspor'a katkisi?" ne diye topic açmak ne kadar mantikli?
Al simdi bende "Rooney'in Trabzonspor'a katkisi ne?" yazayim.Varmi böyle bir topic.Daha dikkatli olalim lütfen...Edited by: Magnolia
BordoMavim Nickli Üyeden Alıntı
evet bence de ..
Biraz daha mantikli konular seçelim topic acarken arkadaslar
aynen sana katiliyom hemsoMc_Genc Nickli Üyeden Alıntı
konu bence de alakasiz ama,
Youla Trabzonspora yaramaz. yeteri kadar forvet var. Ben söyle zor maçlari kaldirabilecek kaleci istiyorum ve tabii ki topu ayaginda tutan bir beyin....
Asil bunlar gelirse ne olur?
ya tavuk bo.undan tarlaya hayir gelirmi de youla nin bize katkisi olcak.baslik anlamsiz
Youla enteresan gerçekten....
Bence alakasiz bir konu degil çunku gerçekten alakasiz olsaydi bukadar cevap yazan olmazdi, demekki alakaliymiski insana normalde alakali gelen konulardan daha fazla yorum yapilmis...
Kisacasi alakali bir konu bence...
vallaha bi transfer durumumu var diye topice girdik girmi?ken de yazal?m dedikagantha Nickli Üyeden Alıntı
alakal? olmak buysa bence de alakal?
elimizde patlardi o oda
[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)