Bugün birden aklýma takýldý: "Bizim takýmýn penaltýcýsý kim?" Bilen veya antrenmanlarý seyredenlerden gören var mý?
Ya da "falancanýn atmasý daha doðru olur" þeklinde görüþü olan?
Acaba içime mi doðdu? Ýspanya'da bir penaltý mý kazanacaðýz?
Bugün birden aklýma takýldý: "Bizim takýmýn penaltýcýsý kim?" Bilen veya antrenmanlarý seyredenlerden gören var mý?
Ya da "falancanýn atmasý daha doðru olur" þeklinde görüþü olan?
Acaba içime mi doðdu? Ýspanya'da bir penaltý mý kazanacaðýz?
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öðrencileri þike yapmadý."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastýn gönül tahtýma a sultâným, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
marcelinhodur herhalde o olmazsa szymekdir
marcelinho,,,yattarada olur aslýnda
sacma soruMARCELINHO tabiii almanya da penalti kacirdini hic görmdeim!
Bu senede hic penalti bizim lehimize düsmedi!!!
Haciosmanoglu ISTIFA
Yattara olsun
"-Ben ALLAH'ýn adaletine inanýyorum.." Onur Recep Kývrak!
hele bir penaltý olsunda![]()
![]()
![]()
marcelinho olmalý bence
-1461 TRABZON-
kesinlikle yattara olmalý. o olmazsa da marcelinho olmalýdýr. gerçi bizim takýmýn ne yapacaðý belli olmaz. hatýrlarsanýz hüseyin bile penaltý atmýþtý bi zamanlar. allah o günleri bir daha göstermez inþallah![]()
Tek Büyük TRABZONSPOR !!!
Trabzonspor'un bu sene penaltýcýlarý Musampa, Marcelinho, Yattara, Ersen Martin, Murat Ocak
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Marcelo Dos Santos...
bi dünya penaltýcý var birisi atar iþte
bence pen altýyý kimyaptýrdýysa o vursun ... baskette olduhu gibi
__________________SÜRMENE'LÝ______________________
gese'den baskasina penalti yokmus bu sezon ligde, ondan bosuna oylama yapmayin![]()
marcelinho
inadýna TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
marcelinho da bizdeki vuruþlarý heran fikrimi deðiþtirebilir
bence marcelinho.. þu anki formu penaltý kaçýrmasýna sebep olmaz elbette... adam iyi vuruyor allah için...
VERENA (KIRANKAÞ)
Hami'den sonra, bütün duran toplarda olduðu gibi penaltýlarda da sýnýfta kalmýþ vaziyetteyiz. Ben þahsen takip ettiðim antrenmanlarda penaltý, serbest vuruþ, yan top, pozisyon çalýþmasý falan görmedim. Penaltýcýmýzý kimse fark etmesin diye basýna ve taraftara kapalý olarak yapýlan idmanlarda çalýþma yapýldýðýný da duymadým. Teknik heyetimizin sadece penaltýlara deðil, duran toplara önem vermesi gerektiðine inanýyorum. Marcelinho konusuna gelince: Almanya'daki penaltý ve serbest vuruþ referanslarý iyi ama ben þahsen solak bir oyuncuya penaltý kullandýrtmanýn risk olduðunu düþünüyorum.
Konu poetricus tarafýndan (24.09.2006 Saat 23:47 ) deðiþtirilmiþtir.
penaltýmý o ne demek.çýkartamaým bi türlü.Þu gazsarayýn her hafta attýðý beleþ gollermiydi yoksa.
Özkan SÜMER
pardon atamadýðý diyecektim.
Özkan SÜMER
bence marcelinho
Siyasetin "bizden olduðu sürece" yer aldýðý, karþýda olduðu zaman "siyasete bulaþtýðý" büyük kulüp/taraftar camiasý Trabzonspor
Marcelinho
Szymkowiak
Yattara
Ersen Martin
Umut
ilk 5 penaltýyý atmalý bence
![]()
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasýnda baþlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)