Sayfa 6 Toplam 109 Sayfadan BirinciBirinci ... 4 5 6 7 8 16 56 106 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2707 adet sonuctan sayfa basi 126 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: E-Bilet (Passolig)

bariskaratas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Cengiz Çubukcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit senin önerin ne? arkadaşlar durum tespiti değil sizden çözüm önerisi bekliyorum ....
    kart çıkartılsın. buna itirazım yok.
    ama bunu bir banka ile ilişkilendirmek seyirciyi iyice yolmanın yeni yolu.
    tff özel uçaklara gezmeye ayırdığı paranın yarısına yapsın bir kart.
    hatta 5-10 tl alsın ilk kart ücreti olarak.
    neyse geçti artık ama bunlardan. bu öneriyi konuşmanın manası yok.
    sırf tff ve banka para kazansın diye kluplere de birazcık verilip bu yol seçilmiş.
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Cengiz Çubukcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Problem bursa başlıyor zaten yiğit, biz maça özgürce gitmek istiyoruz ama birileri şiddete başvurarak bizim bu özgürlüğümüzü elimizden alıyor...ben bu uygulamanın beleşçi tribün gruplarını da engelleyeceği için kısmen başarılı olacağını duşunuyorum

iyattara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

passolig iletişim hattını aradım, ''Trabzonspor taraftarıyım , seneye passolig kartımla başka takımların maçını izleyebilir miyim '' dedim, cevap ''eğer evsahibi kulüp izin verirse izleyebilirsiniz'' oldu...kısacası kuralı esnetmişler...
    Bu konuda ilginç bir durum var. Takım tutmuyorum diyip kart alınca ne olacak? Maddi açıdan daha uygun. Hem de Trabzonspor taraftarına yasaklanan maçlar olabilir, mesela deplasman cezası alırsak bizim kartlarla o maçlara girilmez ama takım tutmuyorum diyip alınan kartlarla girilebilir gibi gözüküyor.
    Bu takım tutmuyorum diye alınan kart normalde maddi manevi daha mantıklı duruyor. Sadece kulüp para kazanamıyor anladığım kadarıyla.
    Ben kart almayı düşünüyorum mecburiyetten. Ama bizim kartımızı mı alsam takım tutmuyorum diyip mi kart alsam kararsızım açıkçası.

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Ceyhun Dündar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı iyattara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda ilginç bir durum var. Takım tutmuyorum diyip kart alınca ne olacak? Maddi açıdan daha uygun. Hem de Trabzonspor taraftarına yasaklanan maçlar olabilir, mesela deplasman cezası alırsak bizim kartlarla o maçlara girilmez ama takım tutmuyorum diyip alınan kartlarla girilebilir gibi gözüküyor.
    Bu takım tutmuyorum diye alınan kart normalde maddi manevi daha mantıklı duruyor. Sadece kulüp para kazanamıyor anladığım kadarıyla.
    Ben kart almayı düşünüyorum mecburiyetten. Ama bizim kartımızı mı alsam takım tutmuyorum diyip mi kart alsam kararsızım açıkçası.
    Sanırım takım belirtirsek para takıma gidiyor.25 tl nin bir kısmı.
    Belirtmezsek direk federasyona.
    Takım belirtmeyip sonra hiçbir maça gidememe durumuda olabilir.
    Takım ben takım tutmayan istemiyorum derse!..

iyattara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ceyhun Dündar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım takım belirtirsek para takıma gidiyor.25 tl nin bir kısmı.
    Belirtmezsek direk federasyona.
    Takım belirtmeyip sonra hiçbir maça gidememe durumuda olabilir.
    Takım ben takım tutmayan istemiyorum derse!..
    Doğru diyorsun olabilir. Bizimkilerde kulüp para kazansın diye sadece Trabzonspor'un kartını alanlar girebilir filan derse ortada kalabiliriz. Ama öteki türlü adım gibi eminim bir ceza filan yedik diyelim kasımpaşa başakşehir maçlarında filan, ev sahibi tarafına da giremeyiz bizim kartlarla ama tarafsızları alırlar gibi geliyor. Biraz daha netleşirse bu konu ona göre alıcam bende.

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

alitemelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

belki bilgi olarak işe yarayabilir. başvuru formundan sonra hangi kartı seçeceğini soruyor. kartları tanıtıyo bi bakıma.

3. Kart ve Takım Seçimi Yapınız
    Kart tipleri arasından tercihinizi yapınız. Sonrasında taraftarı olduğunuz takım veya diğer takım kartları arasından dilediğinizi seçiniz.
    PASSOLİG Kredi Kartı. Kredi kartı limiti dahilinde alışveriş ve nakit çekim işlemleri yapabileceğim, maç bileti alabileceğim, harcamalarımla kulübüme katkı sağlayacağım, anlaşmalı şehirlerde ulaşımda kullanılabileceğim bir PASSOLİG Kredi Kartı istiyorum. (Yıllık 25 TL)

PASSOLİG Banka Kartı. Hesabımdaki parayı kullanarak alışveriş yapabileceğim, 7/24 hesabımdaki paraya ulaşabileceğim , maç bileti alıp, anlaşmalı şehirlerde ulaşımda da kullanabileceğim bir PASSOLİG Banka Kartı istiyorum. (Yıllık 25 TL)

PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart. 18 yaşın altındayım veya sadece para yükleyerek bilet satın alabileceğim ve belirli işlemleri yapabileceğim, anlaşmalı şehirlerde ulaşımda da kullanabileceğim bir PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart istiyorum. (Yıllık 25 TL)

Muhammet YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ

Alıntı alitemelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki bilgi olarak işe yarayabilir. başvuru formundan sonra hangi kartı seçeceğini soruyor. kartları tanıtıyo bi bakıma.

3. Kart ve Takım Seçimi Yapınız
    Kart tipleri arasından tercihinizi yapınız. Sonrasında taraftarı olduğunuz takım veya diğer takım kartları arasından dilediğinizi seçiniz.
    PASSOLİG Kredi Kartı. Kredi kartı limiti dahilinde alışveriş ve nakit çekim işlemleri yapabileceğim, maç bileti alabileceğim, harcamalarımla kulübüme katkı sağlayacağım, anlaşmalı şehirlerde ulaşımda kullanılabileceğim bir PASSOLİG Kredi Kartı istiyorum. (Yıllık 25 TL)

PASSOLİG Banka Kartı. Hesabımdaki parayı kullanarak alışveriş yapabileceğim, 7/24 hesabımdaki paraya ulaşabileceğim , maç bileti alıp, anlaşmalı şehirlerde ulaşımda da kullanabileceğim bir PASSOLİG Banka Kartı istiyorum. (Yıllık 25 TL)

PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart. 18 yaşın altındayım veya sadece para yükleyerek bilet satın alabileceğim ve belirli işlemleri yapabileceğim, anlaşmalı şehirlerde ulaşımda da kullanabileceğim bir PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart istiyorum. (Yıllık 25 TL)
    Başvurumumu yaptım bekliyorum
    Konu Muhammet YILMAZ tarafından (01.08.2014 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Trabzonspor Kongre Üyesi

AhmetG. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Standart Ynt: E-Bilet (Passolig)

Avrupa maçlarına girmek için bu kart geçerli mi acaba. Yoksa satışı başka türlü mü yapılacak.

Üstte ki yorumlara katılıyorum. Madem güvenlik vs sağlayacak diyor kart için neden banka ile ilişkilendiriyorsun olayı. Rant her yerde.
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Sefer A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa

Alıntı bariskaratas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amaç para ya da kar olmasa neden kredi kartı ya da banka kartı yapsınlar?
    taraftar kart gibi kart çıkartırsın tc no ile. Herkesin resmi olur. kontrol edersin vs. Ama kredi kartı çıkardın mı elinde saatli bomba.
    sana her türlü kazığı yedirirler kredi kartıyla.
    Aynen bu kart olaylari kazigin habercisidir her zaman
    Ben acayip karsiyim bunlara, öyle ki, kredi kartim bile yok sadece para çekme kartim var, tamam yanimda her zaman az çok para bulundurmaliyim kartla ödeme yapamiyorum ama olsun, kart cart part ne bu yaa, sonra borçlan sonra her ay kesinti oydu buydu suydu, gerek yok
    hele bu passolig meselesi beni aglatacak resmen yaa, ben o stada passoligsiz girmenin çaresini bulmaliyim arkadas.....
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Çakıroğlu İhsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Edit..
    Konu Çakıroğlu İhsan tarafından (02.08.2014 Saat 05:17 ) değiştirilmiştir.
    aynen aynen

Peleray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

adam dozer cemil demiş şenol güneş demiş ama passolige başvuru yapmış o da güzel keşke o insanları biraz anlasaydınız da öyle sevseydiniz trabzonsporu. girmeyin 1 sene stada arkadaş maç günleri stadın etrafında olun illa o heyecanı yaşamak istiyorsanız.
    bursa, karşıyaka taraftarının bildirilerini bulun okuyun.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
    A Love..Lİke No Other

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Cengiz Çubukcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bu başlığın canlanması ne yazık ki 2 transfere bakar lig başlasın görüşürüz...

Yasin T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Peleray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam dozer cemil demiş şenol güneş demiş ama passolige başvuru yapmış o da güzel keşke o insanları biraz anlasaydınız da öyle sevseydiniz trabzonsporu. girmeyin 1 sene stada arkadaş maç günleri stadın etrafında olun illa o heyecanı yaşamak istiyorsanız.
    bursa, karşıyaka taraftarının bildirilerini bulun okuyun.
    Gerçekten şu sisteme lanet olsun. Birileri cebine indirecek diye çektiğimiz eziyete bak. Ben de bu passolig konusunda çok kararsızım. Üç senedir Trabzon'dayım kaçırdığım maç sayısı üç veya dörttür. Almayayım diyorum ama Trabzonsporsuz da nasıl yaparım onu da bilmiyorum.
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

erolizmts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

arkadaşlar şiddet , küfür nasıl önlenecek? var mı önerisi olan?
    Eğitim/eğitimli insan.
    O da bizde mevcut değil. Eğitim sistemine bakınca yakın gelecekte de zor görünüyor.

Passolig kartının amacı da futbolda şiddeti önlemek değil. Amaç ticari vurgun ve Akp'ye sermaye aktarmak. Sonuçta bu kart için ihale yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Hangi şirketler, hangi bankalar bu iş için ihaleye çağrılmış mesela, var mı bilgisi olan? Ben güvenilir bir kaynak pek bulamadım. Hani ben Aktifbank'ın bu derece işin içine girebilecek kapasitesi, sermayesi, birikimi var mıydı da bu işe girebildi onu dahi bilmiyorum. Kaç şubesi var bu bankanın bilen var mı? Diğer yandan sistem hakkında kamuoyu, kulüpler, taraftarlardan görüşler alınmış mı? Madem amaç şiddeti önlemek, bunun için yaptıkları bir çalışma olmuş mu? Üniversitelerden, hocalardan, spor yazarlarından görüş alınmış mı? Yani sormuşlar mı biz bu sistemi getiriyoruz nasıl olur diye? Yoksa dikte mi etmişler? Evet, dikte ettiler. Zorla alacaksınız diyorlar. Çünkü dertleri, dinleri imanları para. O bankaya borçlanacaksın arkadaş diyorlar. Yılda 1 maç izleyecek olsan dahi o kartı alacaksın. Alternatifim yok deyip vurguna boyun eğeceksin. Aslında boykot bu adamları yola getirirdi ama biz henüz o kültüre o eğitime ve bilince sahip bir millet değiliz.
    Konu erolizmts tarafından (03.08.2014 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Ali Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Ligin açılmasına yakın passolige karşı durulan tavır azalacaktır. sanırım dönüş yok bu işten.
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Nereden
    İstanbul

Beyler takim tutmuyorum secenegini isaretlesem her takimin macina gidebilir miiym?
    aynen aynen

Nereden
    İstanbul

2mac icin passolig mi cikaricaz
    aynen aynen

Nereden
    İstanbul

Takım Tutmuyorum / kısmını seçince diğer takımların maçlarına da gidebilecek miyiz? Sistemi pek bilmiyorum ama Trabzonspor'u seçersek sadece Trabzonspor maçlarına gidebiliyorduk heralde ?

Murat Engin Akyüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Murat' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı alihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takım Tutmuyorum / kısmını seçince diğer takımların maçlarına da gidebilecek miyiz? Sistemi pek bilmiyorum ama Trabzonspor'u seçersek sadece Trabzonspor maçlarına gidebiliyorduk heralde ?
    Ben üzülerek takım tutmuyorum seçeneğini işaretledim, Ankara'da olduğum için ara sıra Gençlerbirliği'nin maçlarına gidiyorum, bu maçlara gitmeye devam etmek istediğim için kartımı o şekilde aldım. Takımların ilerde bu konularda şu-bu takımın passoligine sahip kişilere satış yapmıyoruz gibi bir politikası olabilir, belki takım tutmuyorum şeklindeki passolige bile bilet satmazlar, bunların işi hiç belli olmaz. Neyin ne olduğunu bilmeden aldık kartı, hayırlısı bakalım.

Takım tutmuyorum şekilndeki kartlara kombine yükleniyor mu acaba, benim en çok merak ettiğim bu.

Murat Engin Akyüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Kombine satışları ne durumda bilen var mı?
    "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

DeAgLeMaNyAq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı alihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Passolig yöneticilerin söylediğine göre bir takıma ait kartınız olsa da başka maçlara girebileceksiniz. Yani onların söylemine göre ilk günlerde ortaya atılan her maça gitmek için takımsız passolig kartı almak gerekmiyor. Ama bunun uygulama şekli biraz soru işareti insiyatifi de biraz kulüplere bırakılmış gibi. İstanbul takımlarının diğer takımlı passolig kartlılara bilet satmama hakkı var ama seyirci kaybı olmasın diye bunu uygulamayabilirler. Daha önceleri taraftar kart uygulamasında olduğu gibi ilk başta kulübe ait passoligleri olanlara bilet satışı olacağı, kalan bilet olduğu takdirde diğer passolig kartlı kişilere de satış yapılacağı söyleniyordu. Bunun yanında bir de bilet transfer olayı var ki buna da kulüpler karışamıyor. Yani sen de Trabzonspor kartı var. Bursaspor da sadece Bursaspor'lu passolig kartlılara bilet satacağını duyurdu. Bu durumda Bursaspor passolig kartlı biri üzerinden bileti alıp kendi passolig kartına bileti aktarabiliyorsun...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Adem Akyüz' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Avrupa Ligi maçlarında bu kart geçerli mi?

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı A.Akyüz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupa Ligi maçlarında bu kart geçerli mi?
    Hayır bu TFF'nin uygulaması.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Adem Akyüz' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Yiğit Gayretli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır bu TFF'nin uygulaması.
    İyi o zaman. Bu sene bir kaç maça gidebileceğim demekki

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)