Evet Galatasaray'ı ezdik sra ankaragücü'nde.
yorumlar gelsin...
benim tahminim:
0-4
Evet Galatasaray'ı ezdik sra ankaragücü'nde.
yorumlar gelsin...
benim tahminim:
0-4
ucmayalim hemen bukadar bu mac bes bese 3. macimiz olacak ve kondisyon sorunumuzu sagir sultan duydu yani 1-0 olsun bizim olsun
Bencede uçmaya gerek yok.Gol atacağımıza eminim,gol yemiyeceğimize emin olduğum kadar benim skorum 2-0 olur.
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
2-1 olur bence ama eger osasuna macindan moralimiz bozuk dönersek(allah korusun) ummadigimiz biside olabilir bence
ayda yılda bir defa maç izleme şansı yakalıyorum ankarada o da pazartesi.... bu ne şansızlık ya...
çok büyük ihtimal yeneriz... ankaragücü çok kötü bir tek ceyhun biraz oynuyor ... gerçi bu takım bize ters geliyor ama olmaz alacagız maçı .. üst üste 3 4 maç almamız şart tam havaya girmek için
arkadaşlar maç kaçta olacak belli mi?
Maçın Pazartesi'ye alınması bizim için avantaj. Perşembe'den sonra yorgun bir şekilde Ankara'ya gitmemiz bizi etkileyebilirdi...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
gs.yi yendik.. artık bu gazla seri yakalamamız gerekiyor ama arada osasuna maçı var bu maçı atlamayalım
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
ooo maç ankarada süper oldu süper . inşallah kazancaz maçı ama zor maç olabilir kondisyon sorunundan dolayı . maçlar ard arada gelio .
önce osssssasunayı tokuyalım
elbet sıra angaraya gelir
önce ossasuna var.bu maçı alırız diyorum ama bu ankaragücüde bize biraz ters geliyo o yüzden onada bi 5 atsak fena olmaz![]()
inadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
evet osasuna maçından sonra maçı pazartesıne almaları guzel oldu sahaya daha dınç çıkacagız ve bu moralle ankaragucunude devıreceğiz
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
arkadaşlar ben bu hafta içi oynanan fortis türkiye kupasında Elazığspor-Ankaragücü maçını stadtan izledim elezığspor, ankaragücüne sahayı dar etti ankaragücü 2 pozisyon buldu o da gol oldu elezığ acimiliğine yansın bir çok pozisyonu harcadı.
Ankaragücü benim izlediğim gibi oynarsa bu sene işi çok zor TRABZONUMUZ çok rahat yener bu takımı
yalnız maçta bir şey dikkatimi çekti tek.dir. hikmet karaman ile eski fb'li ilker takımı çalıştırıyor ve ilker protokol tribününde kulaklık vasıtısıyla hacaya sürekli takım hakkında bilgi veriyor buna da dikkat etmek gerek diye düşünüyorum
ama yinede biz favoriyiz
Osasuna maçının yorgunluğu olacak takımda. Puan kaybı olabilir. Ama içimden 1-2 geçiyor. Umut çoşacak gibime geliyor![]()
FxY
Kısmet olursa gitmeyi düşünüyorum maça
İstanbul'dan kalkıp da...
Trabzon'da olup cimcimeleri tepelediğimiz maça gitmeyen cimrilere inat..
zor maç olabilir
çok iddalı konuşmamak lazım....
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Bence a.Gücü sahaya çıkmasın hükmen yenilsinler yoksa yine yeneceğiz.![]()
Bir Gün Mutlaka!!
1-0 olsun bizim olsun osasuna maçı da var 28'inde hadi uşaklar göriyim sizi...
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
konya tarzı bi maç olacak... yatacak ankaragücü savunmaya, ecel terleri dökcez gene... ama inşallah bu sefer çok daha iyi oynayacağız ve galip geleceğiz...
VERENA (KIRANKAŞ)
osasuna macina bagli
Haciosmanoglu ISTIFA
ossasuna maçıyla alakası yok bence biz ossasuna maçında zaten çok yorulacaz ankara maçında kimse çok ii futbol beklemesin
ankaraya trabzondan otobüs kaldırılacaksa listenin başına beni yazın.
"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Ankaragücü bize ters cikiyor diyenleri anlamiyorum ben, ankaragücü bize nezaman ters cikti ya her sene onlari maglup ediyoruz.
Bence maci rahat aliriz, Ankaragücü zaten cok berbat bi futbol oynuyor,
bu mactanda üc puanla ayriliriz ve yolumuza devam ederiz.
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)