Voleybol takımımız 5 haftada 4 galibiyet alarak ligde kalıcı olacağını göstermiş oldu.....
Tebrikler kızlarımıza.....
Kadınlar Voleybol Ligi 5 Haftasında Deplasmanda Çanakkale Bld'yi 3-2 Yendik Ligde 5'inci Sıradayız
Voleybol takımımız 5 haftada 4 galibiyet alarak ligde kalıcı olacağını göstermiş oldu.....
Tebrikler kızlarımıza.....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Kadınlar Voleybol Süper Kupa Maçında Kendi Evimizde Eczacıbaşı Vitra'ya 3-0 Mağlup Olduk Rövanşını İstanbulda Oynayacağız
Yarın 13:00'te Burhan Felek'te Galatasaray'la oynuyorlar, orada olabilirim.
Düzeltme: Gidemiyorum. Artık Yeşilyurt maçında semtimize geldiklerinde izleriz.
Konu Oğuz ZEYTİN tarafından (28.11.2014 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Takım kapımızın dibine kadar gelmişken gidip destek vermemek olmaz.
Gurbetçi Gençler.
Ben de gideceğim, Burhan Felek'te görüşmek üzere...
Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Galatasaray maçı yarım saat sonra NTV Spor'da.
Bu wang hiç servis karsıyalamiyor suanlik kötü gidiyoruz..
3-0 yenildik, son sette geri döner gibi olduk ama olmadı, Wang'ı hiç beğenmedim, kilo fazlası var gibi.
Bir de Galatasaray maçında Fenerbahçe'ye küfür ederek İdmanocağı'na iki uyarı anonsu yaptırdılar, inşallah maddi bir cezası olmaz.
Şu Fenerbahçe paranoyaklığını ne olur bırakın be kardeşim, takıma zarar vermekten başka bir işe yaramıyor işte.
Gidemedim maalesef.Fener'e küfür edilmesi de tam bir saçmalık.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
İdmanocağı ligin sekizinci haftasında kendi sahasında Nilüfer Belediye'ye 3-1 yenildi ve altıncı sıraya geriledi.
Maalesef Ligin 14 Haftasında İdmanocağı Kendi Sahasında Şikecilere 3-1 Yenildi Ve 6 Sıradaki Yerini Korudu Haftaya Rakip Beşiktaş Maç Deplasmanda
Takım, bugün saat 16.00'da Akatlar'da Beşiktaş'la oynuyor. Beşiktaş antrenör değişikliğinden sonra ilk maçında, geçen hafta Galatasaray'ı deplasmanda zorlayarak (ki biz Galatasaray'a karşı Burhan Felek'te varlık gösterememiştik) 3-2 kaybetti.
Beşiktaş ligde sondan ikinci sırada olsa da antrenör değişikliği ve geçen haftaki performanslarını düşündüğümüzde maçın zor geçeceğini düşünüyorum. Bu nedenle herkesi bugün saat 16.00'da Akatlar'a bekliyorum.
Not: Salon, 4. Levent metrosuna yürüme mesafesinde.
Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Şuan Vakıfbank maçı başladı. Maç Ntvspor'da..
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Vakıfbank çok kuvvetli bir takım, haliyle yeniliyoruz 2. Maçta da. 3-0 bitecek. Var olmamız bile keyif verici ama seneye daha başarılı olmamızı bekliyorum. Benim gözlemim boyumuz kısa sanki, smaçları güçlükle atıyoruz ve çoğu fileye takılıyor.
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Klasman Grubunda Şu Anda 5 Puan İle 2 Sıradayız Eğer 2 Olursak Seneye Cev Cupa Katılıyoruz 1 Sırada Bursa B.B Var 7 Puan İle Şu Sıralarda Sarıyer Belediyesi İle Oynuyoruz Setlerde Durum 2-0 Öndeyiz
Klasman Grubunda Sarıyer Belediyesini 3-0 Yendik Puanımız 8 Oldu Ve Nilüfer Belediyesi Bursayı 3-2 Yenince Lider Olduk Bugün Bursa B.B İle Oynayacağız Bugün 16:00'da 3-0 3-1 Veya 3-2 Dahi Kazansak Son Maçlara Lider Gireceğiz
Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi Klasman Etabı 2. Devre müsabakaları, bugün (3 Mayıs) Antalya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan 3. ve son maçlarla tamamlandı.
Bugün oynanan karşılaşmalarda alınan sonuçlar ve Klasman Etabı müsabakaları sonunda oluşan puan durumu şu şekilde:
İdmanocağı – Nilüfer Bld.: 1-3 (25-23, 21-25, 18-25, 21-25)
Sarıyer Bld. – Bursa Büyükşehir Bld.: 1-3 (18-25, 25-23, 16-25, 22-25)
Bu sonuçların ardından, Bursa Büyükşehir Bld. Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi’ni beşinci sırada tamamlarken, İdmanocağı altıncı, Nilüfer Bld. yedinci, Sarıyer Bld. ise sekizinci oldu.
2014-2015 sezonunu beşinci sırada noktalayan Bursa Büyükşehir Bld., 2016 Bayanlar CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Challenge Kupası’na katılmaya hak kazanırken, altıncı İdmanocağı ise Bayanlar Balkan Kupası’na katılma hakkı elde etti.
Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi’nde 2014-2015 sezonu sıralaması şu şekilde oluştu:
1. Fenerbahçe Grundig
2. VakıfBank
3. Eczacıbaşı VitrA
4. Galatasaray Daikin
5. Bursa Büyükşehir Bld.
6. İdmanocağı
7. Nilüfer Bld.
8. Sarıyer Bld.
9. Çanakkale Bld.
10. İlbank
11. Beşiktaş
12. Bakırköy Bld. Yeşilyurt
Balkan Kupasi'nin gecmisine baktim. Genelde Turk takimlari sampiyon olmus. Detaylarini bilen bir dostumuz bizleri aydinlatirsa iyi olur.
2014 yılında erkeklerde Maliye Milli Piyango kadınlarda da İlbank kazanmış bu kupayı.
2013 yılında erkeklerde Fenerbahçe Grundig kadınlarda da Beşiktaş kazanmış bu kupayı.
2012 yılında erkeklerde İBB kadınlarda da İlbank kazanmış bu kupayı.
2011 yılında erkeklerde Cluj kadınlarda da Nilüfer Belediye kazanmış bu kupayı.
Konu Murat' tarafından (13.05.2015 Saat 10:28 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)