Kazanamazsak avrupa hayal olur sonraki haftalar cok zorlu maclara cikacaz.Onur,Bosingwa,Mustafa,Aykut,M.Akbas,Bource anu,Özer,Malouda,Olcan,Yusuf,Emre.
Avrupa yolunda mutlaka kazanmamiz gereken bir mac ama zor olacagi kesin.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."
Kazanamazsak avrupa hayal olur sonraki haftalar cok zorlu maclara cikacaz.Onur,Bosingwa,Mustafa,Aykut,M.Akbas,Bource anu,Özer,Malouda,Olcan,Yusuf,Emre.
Alýrýz herhalde bu maçý 1 farkla bekliyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
......................onur........................ .....
bosigwa.......aykut......mustafa........mustafa
..................colman........alex.............. ......
olcan............................................. ..yusuf
.........................özer..................... ........
............................emre.................. .......
Emre'nin hattrick'i var bu maçta. Yazýn bi kenara.
Sadece 1 puan gerideyiz UEFA icin...............
ONUR
BOSINGWA MUSTAFA AYKUT YUSUF
OLCAN BOURCEANU ZOKORA ÖZER
ADRIAN
EMRE GÜRAL
YEDEKLER: MALOUDA-HENRIQUE
Galibiyetle sonuçlanmasý gereken bir maç. Avrupa için 3 puan þart. Henrique'yi ve Zeki Yavru'yu 18 de bile görmek istemiyorum.
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Hakem faciasý yaþamayýz inþallah![]()
BordoMavi.Net Forum Kurallarýna aykýrý bir mesaj veya kullanýcý gördüðünüzde, Kullanýcý Panelinde bulunansekmesine týklayarak ilgili mesajý raporlamanýzý sizlerden rica ederiz.
Ýlk yarý ki maçta pisi pisine yenilmiþtik..
Umarým yine o þekil olmaz.
3 puan sart...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
pisi pisine yenilmedin.
yenilmeyi hak ettin ve yenildin. pisi pisine yenilmek, çok iyi oynadýðýn bir maçta 2 ya da 3 topun direkten döner, rakip oyuncular çizgiden çýkarýr, rakip kaleci çok iyi þutlar kurtarýr ve böyle kaybedersen pisi pisine yenilirsin.
Oysa böyle bir durum yok. sen 2-0 öne geçiyorsun ve bu skordan maç veriyorsun.
Bunun adý kepazeliktir, rezilliktir. 2-0 dan maç veren takým yenilgiyi hak eden bir futbol oynamýþtýr
Son 3 maçýnda galip gelmiþ, Eskiþehir deplasmanýnda da 1-0 öndeler. Iþimiz zor olacak.
Ýlk yarýda oynadýðýmýz maç aklýma geliyor da midem kalkýyor sinirden.
Allah bir daha öyle bir maç yaþatmasýn bize...
Hamiþ
Hami ile oynanan her maçta hakem faciasý ile puan veriyoruz. Ancak bakýyorum da bizim hak yedirmez baþkan piyasalarda gözükmüyor. Dün akþam baktým balkonda da yoktu. Acaba neredeydi o saatte merak ettim...
2011 yýlýnda þike yoktur diyen namussuzdur...
Gençler çok dengesiz bir takým.3 ihtimalde var maçta
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
ya herru ya merru evinde yeneceksin arkadaþ.
Rakip samsun ladikli sifo mehmet ..
Yine kök söktürecek bize adi herif.
Attýðýmýz 2 golün karambol olduðunu düþünmüyorum.
He sahadaki futbolcularýn hepsi mükemmel mi oynamýþtý ? Hayýr.Ama bu demek olmuyorki bütün oyuncular rezildi kepazeydi.Bu þekilde tüm 90 dakikayý çürütmek çok yalnýþ olur.
Ayrýca ben birazda teknik taraftan karambole, þanssýzlýða uðradýðýmýzý düþünüyorum.
Kesinlikle "Bu taraftan" pisi pisine yenildik.
gosso ve jimmy yok bu avantajý iyi kullanmak lazým ki ben kazanacaðýmýzý düþünüyorum gs maçýna kadar içerde kazanýrýz bence..eskisatýlmýþ ve erciyes maçlarýndan da 4 puan alýrsak avrupaya gideriz ki 51-53 arasý alan katýlacak gibi en ciddi rakip eðer fikstür avantajýný deðerlendirebilirse karabük gözüküyor..
gol atabilirsek inþallah kazanýrýz....
Trabzon bir aþk hikayesi deðildir.
Trabzon Aþktýr gerisi hikayedir.
Son 4 maçta 12 puan yaptýlar.
Üstelik Ladik'li Þifo bize çok bileniyor. Bu adamý bu kez gollerle ve 3 puanla susturmalýyýz.
UEFA için artýk birer birer deðil üçer üçer puanlar kazanmalýyýz.
TRABZONSPOR, TÜRKÝYE’NÝN BAYERN MÜNÝH'ÝDÝR.
Jean Marie Pfaff
1-0 olsun bizim olsun maçlarýndan biri. Avrupa'ya gitmek istiyorsak bu maçý kayýpsýz geçmeliyiz
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
Adamlar 4'te 4 ile geliyorlar Avni Aker'e.
Yaþamak Direnmektir!
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)