Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbolcularımız ve Antremanlar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Futbolcularımız ve Antremanlar

Kac senedir Trabzonsporumuzun gerek Gurbet'de gerek izinde Trabzon'da oldugumuz zaman Maclarini ve Antremanlarini izliyoruz hem canli hem TV basinda. Her bakmamizda 3 kisi üc ileri üc geri kosuyor. Biliyorum Spor Haberlerini sunan Kameracilar bir kac dakika görüntü kayidediyor buda Futbolcular kosarken oluyor. Ama ben izinde oldugum zamanlar Tesisleri gidip Antremanlari izlerim genelde. Ne dogru dürüst sut calismasi, ne Frikik calismasi nede Korner vs. calismalari görüyorum. Hep ayni tas ayni hamam. Bizim Futbolcular kendilerini gelistiremiyorlar veya Antremanda uygulanan Programlar yüzünden kaynaklaniyor bu. Örnek Hüseyin ne sut cekebiliyor nede dogru düzgün bir pas verebiliyor. Hüseyini hic orta yaptigi bir Mac gördünüz mü Allah askina. Sacede Hüseyin degil bir baska örnek ise Gökdeniz kac Gol firsatlarini degerlendiremedi. Kaleci ile karsi karsiya kaliyor sonunu hepimiz biliyoruz. Hic kendi kendine düsünmezler mi bu acigimi kapatmak icin extra bir calisma yapayim veya kendime özel bir program uyguliyayim. Ama nerdeeeee??? Her Hafta Macta ayni problemleri yasiyoruz bitmek bilmiyor sorunlar nedense ???
    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

• Antremanlar nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bahsettiğin sorunlar doğru.Özellikle Gökdeniz'deki problemi hocalar görmüyor mu merak ediyorum.Kaç senedir aynı.Karşı karşıya kaldığı zaman artık yerimden bile kalkmıyorum izlerken nasılsa kaçıracak diye.

Yorum

güzel tespit, aynı şeyleri hasan 3.ye söylemiştim haklısın dedi başka bir şey demedi
      idmanlarda serbest idman adında bir bölüm olmalı belki aynı özellikleri geliştirmek isteyen futbolcular grup oluşturup birlikte çalışabilirler gerçi altyapı eğitimleri bu yönde olmalı ve oradan tam anlamıyla futbolcu olarak çıkmalılar, nedense altyapımız alarm veriyor
      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

leekens hamiye özel baraj getırtmıstı çalışmasında oyuncu sakatlanmasın dıye.hamı ters ayagını ve sert vuruslarını calısarak yaptı.

bundan damı ders almadılar.

Yorum

işte benim yıllardır söylediğim şey.bu adamlar idman denen şeyi sadece koşu zannediyo.ya bunlar daha orta yapamıyo pas yapamıyo.şut çekemiyo neden idmanda bunlar yapılmıyo.cevap hiçbiyerde yok
          inadına TRABZON
          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

Maç içinde ki dizilişten sonra
            Antreman Programına da geçtik
            Taraftarlarımız gittikce ilerleme kaydediyor

Eh mutlaka bir gün sıra Taraftarlığa da gelicek
            bu başlık en az 150 mesaj alır
            tv den görülen 30saniyelik haberlerle antreman eleştirmek ekolüde başlamış oldu Trabzonsporda
            Yaşasın!!

Yorum

doğru bunları hocaların ve futbolcuların görüp el birliğiyle düzeltmeleri lazım

Yorum

çok önemli bir konu. ben de ne zaman tv deki görüntüleri seyretsem özellikle şenol güneş dönemlerinde futbolcular gülerek el topu oynuyorlar. açıkçası gerçek idmanlarda ne oluyor bilmiyorum ama şu bir gerçek ki idman çok şey değiştirir. taktik teknik bunların işin biraz da hikayesi. sahada güçlü kalan koşan maçı koparıyor. bu açıdan geçen ziya doğan döneminde kondisyonumuzda ilerlemeler olduğunu gözlemiştim. bir de fb idmanlarını tv de gördüğümde acaip kondisyon hareketleri yapıyorlar. mesela bellerine lastik gibi bir şey takıp duvara bağlayıp onla koşmaya çalışıyorlar falan.

Yorum

bu konuda ziya doğana rakip tanımam en kral idmanı yaptırır.
                  KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maç içinde ki dizilişten sonra
                    Antreman Programına da geçtik
                    Taraftarlarımız gittikce ilerleme kaydediyor

Eh mutlaka bir gün sıra Taraftarlığa da gelicek
                    bu başlık en az 150 mesaj alır
                    tv den görülen 30saniyelik haberlerle antreman eleştirmek ekolüde başlamış oldu Trabzonsporda
                    Yaşasın!!
                    Herkesin kendi görevini layıkıyla yerine getirmesi lazım sana katılıyorum ama yine de aksini iddia eden bir arkadaş var mı diye merak ediyorum bu idman konusunda.Yani hayır Trabzonsporlu futbolculara gayet güzel idman veriliyor diyebilecek biri var mı?
                    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

iyi idman yapıyorklar,basına taktik idamını yansısın yani,
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

ziya dogan varken ben böyle bisey düsünmem!
                        Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ...................tv den görülen 30saniyelik haberlerle antreman eleştirmek ekolüde başlamış ..........!!

bence olay bundan ziyade 25 yasına gelmıs bır kanat oyuncusu hala adam gıbı orta yapamıyosa,yada gökdeniz hala kaleci ile karşı karşıya kaldığında %60-70 başarı gösteremiyosa,

demek ki idmanlarında bir eksik vardır.

Yorum

İlk olarak BOZOHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu konuda ziya doğana rakip tanımam en kral idmanı yaptırır.
                            bencede...

(UEFA)

Yorum

gerçekten düşünülmesi gerekilen bir konu... ben bununla ilgili bildiğim en basit 2 örneği vereyim....

van hojdonk genç yaştan beri frikik yeteneğini kazanmak, ve kazandıktan sonra da geliştrmek için her idmandan sonra 1 saat frikik çalışması yaparmış...

kezman, sol ayağını kullanamadığı için sağ ayağını genç yaşta bilerek sakatlamış ve uzun süre hep sol ayağıyla pas şut çalışması yaparak sol ayağını geliştirmiş... elbette oyunculara ayağınızı kırın demiyourz da yani bunlar örnek olacak davranışlar...
                              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Çalışıyor...
                              X