bayrama daha var ama nese bende herkesin bayramini kutlarim aslinda bayram 20 kasimda
Ramazan Bayraminin ülkemiz ve tüm islam alemine hayirli olmasini diler bayraminizi kutlarim.
Hep birlikte nice bayramlara...
bayrama daha var ama nese bende herkesin bayramini kutlarim aslinda bayram 20 kasimda
Bütün arkadaslarimin ve degerli ailelerinin Ramazan Bayramini yürekten kutlar, bütün hayatinizi bayram nesesi içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Sevgilerimle.
ben de herkesin bayramini kutlarim.bu arada "kutsal" topraklara inmeme 4,5 saat kaldi.Alemin krali geliyor....geliyor....geliyor...
herkesin bayrami kutlu olsun diyecem ama ben aslinda özgür kardesimin dedigi gibi 20 kasimdaki bayrami kutlamayi tercih ederim
Ramazan Bayrami Bütün Dünyadaki Kardeslerimiz
icin hayirlara vesile olup Mübarek Olsun insaAllah...
BMN ailesi olarak hepimizin ve tüm din kardeslerimizin bayrami mubarek olsun.
ewt.. bayram yaklasti... umarim gönlünüzce geçer bu bayram..
bayramlar bayram ola diyorum...
BMN ailesinin Ramazan Bayramini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim.
Çocuklar gibi sen olasiniz arkadaslar iyi bayramlar...
tum bmn ailesi,trabzonsporlularin ve trabzonspor camiasinin bayramini kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim
BMN ailesinin ve tüm islam aleminin ayrica trabzonspor camiasinin bayramini kutlarim.NICE BAYRAMLARA..
Mubarek Ramazan Bayraminin tüm islam aleminde hayirlara vesile olmasini yüce Allahtan niyaz ederim.
Mc_Genc Nickli Üyeden Alıntı
herkesin bayramini kutlar daha nice bayramlara kavusmanizi Allahtan niyaz ederim
Tüm Arkadaslarin Mübarek Ramazan Bayramini kutlarim.Sadece Bayramlarda degil her zaman hosgörülü olmak dilegiyle.
Mübarek Ramazan bayramini en içten dileklerimle kutlar...Bütün BMN üyelerine hayirlar getirmesini Cenab-i Allahdan niyaz ederim...
Saygilarimla...
Çeyrek asir önce... uzatmali çocuklar, yeniyetme delikanli adaylari iken... yasadigimiz tüm bayramlari tek tek hatirlayabiliyor, bir yandan da Anadolu Ihtilali\'nin, o ilk sampiyonluklarin tarifsiz onurunu ve sevincini yasiyorduk...
Sonralari nice bayram geldi geçti kendi halinde yasamlarimizdan. Lakin, geregince iyi kullanamadik galiba zamani, yeterince destek olamadik birbirimize.
Bugün... o günlerin, yetmislerin çocuklari, delikanlilari... bizler... eskilerini çok net hatirlayamasak da, her gelip geçen yil, yeni yeni bayramlar yasiyoruz, ayri köselerin tenhaliklarinda... Ilginçtir... Artik, yasadigimiz tüm sampiyonluklari tek tek, en ince ayrintisina kadar hatirliyoruz da, bir yenisini yasayamiyoruz, bir türlü...
Bayramlar en çok çocuklar içindir... Onlara yasama sevincini daha derinden ögretmek için... Çocuklarimiza, bizlerin yasina geldiklerinde, gözleri hala parlayarak hatirlayacaklari sampiyonluklar yasatmak için sadece bayramlarda degil, her gün birbirimizi hatirlamak, birbirimize destek olmak zorundayiz, en çok da ... Birimiz hepimiz, hepimiz TRABZONSPOR için... Hepimiz gelecegimiz, çocuklarimiz, onlarin bayramlari için... FIRTINA, IHTILAL, EFSANE... ve sonra yine bayram, yine bayram, yine bayram... Hepimize MUTLU BAYRAMLAR...
......................Doç.Dr.Hakan KULAÇOGLU................
Allah razi olsun Hakan abi. Seni çok seviyoruz. Yüce Rabbim size daima zihin açikligi versin. Tüm dileklerinize gönülden katiliyorum.
bayraminiz mubarek olsun
Bütün BMN ramazan bayrami mübarek olsun ve nice bayramlara kavusmasina vesile olsun. Allah sevdiklerine dünya da ve Ahirette kavustursun
bayraminiz mubarek olsun
Ramazan bayraminiz mubarek olsun.
arkadaslar tüm trabzonsporlularin ve bmn ailesinin ramazan bayramini kutlarim....haftaya fenerin de bayramini kutlamak dilegiyle[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Cümleten iyi bayramlar
Tüm islam aleminin ve sizlerin bayrami mübarek olsun
IYI BAYRAMLAR...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)