Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

K. Karabükspor 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu! | STSL 21. Hafta

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yunus yıldırıma neredeyse düdük astıracaklar bir maçta yaptıkları yüzünden. şimdi bunun ne farkı var? nefret ettim arkadaş ya şu ülkeden yeminle.
    Ben de bunu anlamıyorum..sikebahçenin tartışmalı maçlarından biz her yıl 8 10 tane yapıyoruz kaç penaltımızı vermiyorlar..iho gibi bir başkanın olursa tabi bizimkiler gündeme gelmez..
    Bu arada pisliktv spikeri dalga gecti resmen varımızı yogumuzu ortaya koymusuz

Yorum

• ya abi ben anlamıyorum ya son dakikalara skor 2-2

önce emre faul olan pozisyonu alıyor kaleye vuruyor faulümüzü yiyor

sonra yusuf dar açıdan jankoya atıcagına kaleye vuruyor kafayla...

hakem desen zaten penaltıyı yiyor maç boyunca karabükü tutuyor...

Ulan allah belanızı versin bizim derdimiz bize yeter ya bide şu hakemler felan gelmesin üstümüze..

Yorum

• kim ne derse desin bu takımda 3 tane adam gibi topcu var Onur-Olcan-Emre. gerisi ozellikle yabancılar bosidursun bekte ama gerisi sil baçtan temizlik şart oğlu şart. artık satılırsa zarar ederiz olayına bakılmamalı yoksa takım küme düşünce hiçbirşeyin anlamı kalmaz.
        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• 2. gol kapak oldu Karabük Taraftarina. O acidan sevindim..

..
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bennce Olcan kendini yere atti, orda.
            Öyle atmamı olur kardeşim karabüzüklü resmen ayağını Olcan'ın önüne siper ediyor net penaltı bunun lami cimisi yok.

Yorum

• Bunlar abdest alırken 2 agızza 4 buruna mı veriyolar.
              You Will Never Walk Alone
              Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne çok gökdenizimiz varmış öyle...
                hocam futbol bu hale geldi . bakıyorum çevreme herkes şu bilmem kaç gol atsaydı şu kadar kazanacaktım yok bilmemne belediysepor beni yatırdı abuk subuk hale geldi futbol

Yorum

• puanında falan değilim o tribündeki her bağıran it eniğine acı şekilde girsin o gol bundan kelli dost düşman iyi biline unutma bunları ey trabzon taraftarı

Yorum

• Ligin en kötü top oynayan takımıyız. Bedavadan 1 puan aldık.

Colman'ın uyuşuk futboluna daha ne kadar katlanacağız.

Koca takımda orta alanda adam eksiltebilen bir adam yok.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bennce Olcan kendini yere atti, orda.
                      Ne kendini yere atması yüzde yüz penaltı izlemedin galiba.
                      2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Şeker gibi 1 puan.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Olcan kendini yere attı diyen tiplerde var ya söyleyecek söz yok,açın gözünüzü ve iyi izleyin pozisyonu.
                          KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                          Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sahipsiz Trabzonspor...
                            kesınlıklı oyle

Yorum

• beyler birisi skoru yazsın ama sakin ce yeminle 2. katta camın önündeyim .........
                              Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...

Yorum

• su oze donus falan hikaye olcan onur adam gibi adamlar bu mustafa yumlu kadir trabzonluysa ben olmuyorum arkadas bundan sonra trabzonlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X