Yayın bilmiyorum ama sanırım yine Web TV verecek..
Hakem : Hakan Ceylan
İlk yarı ki Maç Sonucu : 1461 Trabzon 1 - 1 G.Antep BBSK
Başarılar...
İnşallah 3 puan..
Yayın bilmiyorum ama sanırım yine Web TV verecek..
Hakem : Hakan Ceylan
İlk yarı ki Maç Sonucu : 1461 Trabzon 1 - 1 G.Antep BBSK
Başarılar...
İnşallah 3 puan..
su macta bari kazma kaleci oynamasa 4 macta son dakika yedigimiz gollerler Bora yüzünden baya puan kaybettik adam 30 yasinda ya biraz tecrübeli olmali ama nerde Kubilay ne kadar tecrübesizse Bora ondan bile beter, gecensene en azindan 1461 maclarindan zevk aliyorduk simdi oradanda almiyoruz ne yazik ki 2 takimin hocasi koskaca 0 ama yinede olumsuzlara ragmen 3 puan aliriz
Bu kafa ile galibiyet zor.
Eski kullanıcı adım:Nurver
Deplasmanda çok kötü oynuyoruz. Galibiyet zor.
GAZİANTEP BB
68. TOLGA ÖZGEN, 4. CİHAN CAN, 9. ABDULLAH HALMAN, 11. RAMAZAN ALTINTEPE, 15. MURAT KAYALI, 17. SİNAN ÖZKAN, 23. SERDAR DELİKTAŞ, 27. İBRAHİM FERDİ COŞKUN, 55. MAHMUT BOZ, 85. AZUKA IBOBO IZU, 90. UFUK BUDAK
Yedekler
58. ONUR BULUT, 3. FERİT CÖMERT, 5. ERCAN ÇAPAR, 8. ALİ SAKAL, 21. VEDAT BUDAK, 34. ERHAN ŞENTÜRK, 94. İSA AKGÖL
1461 TRABZON
1. BORA SEVİM, 2. GÖKSU ALHAS, 5. BERK NEZİROĞLULARI, 6. HASAN BATUHAN ARTARSLAN, 11. BARIŞ MEMİŞ, 15. MEHMET KURUOĞLU, 82. OKTAY DEMİRCAN, 21. MEHMET SIDDIK İSTEMİ, 23. AYTAÇ AK, 25. EMRE TORUN, 61. SAVAŞ YILMAZ
Yedekler
66. KUBİLAY ANTEPLİOĞLU, 4. OĞULCAN GÖKCE, 8. ALİ KEMAL BAŞARAN, 12. SHAIBU YAKUBU, 28. MERT ERDOĞAN, 19. TORRIC JEBRIN, 99. TEOMAN SAFA ERKAN
Kadro bu Bora cok basarili olduguicin hala kalede Hoca!!nin insallah son maci olur. Koskoca Trabzonspor takimin basinda 2 korkak hoca var inanilacak gibi degil
Yakubu,Savaş ve Oktay transferleri niye yapıldı anlamak mümkün değil
Bu kadarmı yanlış transfer politikası olur bi takımın. Teknik direktör desen oda olmamış
Halman güzel faul aldi. Tam tehlikeli bölgeden.![]()
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Gol olur![]()
Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
ortasaha merkez müdahele lazim.jebrin lazim.baris sönüktü.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Bora sakatlandi. Ulan diye diye indirdiniz adami asaga...![]()
Bora cok kotu bir kaleci malesef. Hic guven vermiyor
"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Mehmet kirmizi...
Mehmet ikinci sarıdan kırmızı yedi sanırım..
Son dakika golü yemeyelim.Alışığız çünkü.
Eski kullanıcı adım:Nurver
maç 0-0 bitti
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)