Bir federasyon başkanı düşünün tuttuğu takım(!)ın şampiyonluk töreninde futbolcularla kucak kucağa sarılacak çak mak yapacak sanki kendi o kulübün başkanıymış gibi. Sonra bu tuttuğu takım ligde en çok penaltı atan takım olacak. Bu penaltılar da maçın sonucuna ve puan kazanımına direk etkileyecek. Sonra dün caza sahasında hakem 10 metre mesafeeden hem de kesitten Japon vatandaşın Eski Antalyalı Karga'ya sumo güreşi yapmasına izin verecekte 30 metreden Şabanın ayaklarını Mercimeğe dolamasına penaltı çalacak.Aralarında nasıl bir ilişki kurabiliriz bilmiyorum.Ama ligde ortak renkleri sarı olan iki kardeş takımın başbaşa bırakılma tezlerine bizim kurban edilmemize yönetimi bilmem de bu taraftar sessiz kalmaz.Dünkü maçta da ona buna cart diye sarı kartı çeken orta sahanın en çok koşan belki taraftarın pek sevmediği ama geniş(!) kadromuzda alternatifi olmayan kaptanımıza da aynı tarifeyi uygulayan hakemin de belki bir bildiği vardır....Neyse sayın(!) yönetim biz burada yazarız da dünkü puan kaybıyla şampiyonluk yolunda daha çok önem kazanan Gay-se maçında hakem hatasına(!) kurban gitmeyelim hafta içi çıkında kamuoyunu uyarın efendim...