Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Bu Kadar Kötü Futbola Raðmen Niye Durumumuz O Kadar Kötü Deðil?

maxim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Standart Bu Kadar Kötü Futbola Raðmen Niye Durumumuz O Kadar Kötü Deðil?

Arkadaþlar uzun zamandýr forumda, twitterda orda burda gördüðüm hemen herkes hocaya, futbola, takýma sallýyor. Yanlýþ anlaþýlmasýn çoðuna ben de katýlýyorum eleþtirilerin.

Peki sizce biz neden çok rezil durumda deðiliz? Ligde zirvede deðiliz ama felaket bi puanýmýz da yok. Avrupa desen malum, rekor kýrdýk, ülke tarihine geçtik...Bugün bakýyorsunuz Ajax'ý geçtik, hazýrlýk turnuvasý da olsa, onlara da hazýrlýk bize de hazýrlýk, ideal kadroyla oynamadýk zaten 1461 takýmý oynuyor nerdeyse...

Yani ben anlayamýyorum cidden bu kadar fazla þans, tesadüf olur mu? Bir de mesela hoca iyi oynatabilse biz ne durumda olurduk acaba?

Görüþlerinizi merak ediyorum bitirirken bir de tahmin yapayým, Onur mu yoksa temel sebep?
    Bir lokma ekmeðe,Bir yudum su içmeye,
    Yine de þükretmeye, Razýysan gel benimle..

Adem Akyüz' - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    31

Çok basit.. Çünkü kalemizde ONUR RECEP KIVRAK var..

Muhammet YILMAZ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazýð

Alýntý A.Akyüz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Birde kompakt futbol var tabi
    "Batmayacaðýna inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen deðil,inanabilmendir."

Öznur61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    27

Standart Ynt: Bu kadar kötü futbola raðmen niye durumumuz o kadar kötü deðil?

Alýntý A.Akyüz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kýsa ve net.
    Onur olmasaydý çoktan küme düþmüþtük bence

ophius - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    40

avrupada gerçekten bir baþka oynuyor takým
    mesela deplasmandaki lazio maçýndaki kontrollü futbolu türkiyede deplasmanlarda oynasak bu kadar maðlup olup rezil olmazdýk
    avrupadaki baþarýnýn temel nedeni bence bu ve tabiki nispeten grup aþamasýna kadar olan takýmlarýn bizden kat ve kat zayýf olmasý

türkiyede ise
    deplasmanda zaten galibiyetimiz bir tane onlardan bahsetmeye gerek yok
    kendi evimizde
    erciyes maçýný onur aldý, eskiþehir maçýný yine onur
    4-0 aldýðýmýz maçý bile penaltý ve penaltý sonrasý dönen topu kurtaran onur aldý maçý
    bu üç maçtaki puan kazançlarýmýzý bile düþünürsek yani bunlar olmasa þu an bu konuyu açamazdýn
    yani bence sebep onur yani en azýndan türkiyede puan durumundaki yerimizin sebebi
    特拉布宗冠軍

OÐUZHAN061 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gümüþhane
    Yaþ
    32

-Futbol takýmýnda saðlam bir forvet olaydý bu kadar eleþtiri almazdý.
    -Asýl eleþtiriyi hak eden yönetim kurulu ve baþkandýr.Onlardan nasibini malesef MRA ve Futbol takýmý alýyor.
    -Ve tabiki kalede Onur var

Courage - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Ya Onur müthiþ performans sergiliyor ve bizi ayakta tuttu (ki %100 doðru)

Ya da futbolumuz o kadar kötü deðil ki durumumuz henüz vehamet aþamasýna gelmedi ( %25 doðru )
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduðunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Nereden
    Ankara

Onur.
    Kayýp Geçmiþin izinde...

Ozzyfast52

umitçebi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Onur büyük etken..
    Avrupadaki konsantrasyon la türkiye liginde oynasak daha iyi olurdu evet ama þunu atlýyoruz..Hakemler avruadaki hakemler deðil maalesef..
    Ligin son haftasýnda gs maçýna hiçde fena baþlamamýþtýk..Ayný Avrupadaki gibi kontrollü oynuyorduk ama saolsun maçýn hakemý çogu takdýr hakkýný gs den yana kullanp adamlaýn garantý kýrmýzýlýk pozýsyonlarýna sarý býle vermeyýp ýký uç golluk ozýsyonumuzuda faul dýye kesýnce ýbre adamlara dondu..Tabýký trabzonsporsan hakemýde yeneceksýn ama eldeký kadro ya haksýzlýk etmemek lazým bu kadro daha adýl hakemler ve býrazdaha konsatre oyun ýle ýkýncý yarý çok daha fazla puan toplar..

Emre ÖZTÜRK - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Güney Amerika
    Yaþ
    34

Ýki sebep sayýlabilir.

Kalemizde Onur olduðu için kötü durumlarda deðiliz.Çok maç kurtardý Onur.

Ýyi bir forvetimiz olmadýðý ve defansif oyun sergilediðimiz için takým bize aþýrý kötü geliyor.Saðlam bir forvetimiz olsa yada daha ofansif oyun sergileyebilsek taraftar tepkisi daha az olurdu
    Dallas Mavericks
    .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

kudu_89 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun
    Yaþ
    35

forvetle isin cozulecegine inananlara hayret ediyorum. pozisyon yasamiyoruz ki golcu eksikligi olsun. 3 tip forvet var elimizde zaten.

zafer6161 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    44

trabzonsporun,durumu,ilk,2,hariç,herzaman,kötüdür, ,,durum,þuanda,kötününde,kötüsü..............
    Ne Olmuþ Þampiyon Olamadýysak,,,
    Hayallerimizi Satmadýk'ya,,,

worldmaster - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Diyarbakýr
    Yaþ
    36

Standart Ynt: Bu kadar kötü futbola raðmen niye durumumuz o kadar kötü deðil?

Bence fena durumda degiliz. Sukretmeyi bilmeli. Hersey de guzel oyun degil bence. Takim galip gelince bi sekilde mutlu ediyor bu bizi. Guzel oynayalim da yenilelim lafi bence efsane.
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

bordox - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý worldmaster Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bence fena durumda degiliz. Sukretmeyi bilmeli. Hersey de guzel oyun degil bence. Takim galip gelince bi sekilde mutlu ediyor bu bizi. Guzel oynayalim da yenilelim lafi bence efsane.
    Ayrýca her sezonun kendince bir hikayesi vardýr,bu dönemde paramýz yok ve 1461'in meyvelerini alýyoruz.Hocamýz da dahil bir projenin sonucunda bir þeyler elde ettik.Bu Neden taraftarlarýmýz bunun heyecanýný yaþamýyorlar halen anlayabilmiþ deðilim.
    Amatör ruh,profosyonel düþünce
    Ýnsanlarýn yaþamasý için gerekli olan üç þey;Hava,su,DEMOKRASÝ

Guidetti - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýçel
    Yaþ
    31

Alýntý bordox Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ayrýca her sezonun kendince bir hikayesi vardýr,bu dönemde paramýz yok ve 1461'in meyvelerini alýyoruz.Hocamýz da dahil bir projenin sonucunda bir þeyler elde ettik.Bu Neden taraftarlarýmýz bunun heyecanýný yaþamýyorlar halen anlayabilmiþ deðilim.
    aynen 1461 de olmasa aç kalacaðýz resmen.

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr poetricus - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Baþlýðý görünce ben de merak ettim, sahi niye deðil?
    Trabzonspor'dan bahsediyoruz, orta sýralara oynamayý gelenek haline getirmiþ herhangi bir Anadolu takýmýndan deðil. Daha ne kadar kötü olabiliriz? Ha, yýllar önceki gibi, yine kümede kalmaya oynayabiliriz.

Sýradanlaþtýk, iliklerimize kadar sýradanlaþtýk, daha ne kadar kötü olabilir ki?
    Konu poetricus tarafýndan (30.01.2014 Saat 00:12 ) deðiþtirilmiþtir.

Muhteva - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balýkesir
    Yaþ
    36

Basit bir gerekçeyide ben sunayým tutanýmýz çok iyi ama atanýmýz kazma(Henri) olunca puan kayýplarý kaçýnýlmaz oluyor..

Emre yaptýðý çýkýþla bu açýðýmýzý kapatacak diye çok umutluyum birde yönetim sürpriz yapýp forvet transferini gerçekleþtirirse ikinci yarý çok daha farklý olabiliriz..

Diðer bir husus defans olgusu sadece Mustafan'ýn baþarýlý performansý ile yürümeyecek kadar hassas bir yapý ileri ikili ve geri ikili olarak defans dörtlüsün'ün sürekli birbirini takip edip yardýmlaþmasý gerekiyor bunu rayýna oturtabilirsek çok daha farklý görünüme kavuþabiliriz..

must61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Ligde 19 maç sonunda liderle aramýzda 16 puan fark var.

Kupada Balýkesir'e yenilerek elendik.

Her maç ýzdýrap futbolu izleyip olur da Onur ekstrem iþler yaparsa puan koparabiliyoruz.

Avrupa'da müthiþiz hikayesi de 3-5 köy takýmýný yenmekten ibaret.Tabiki lige nazaran farklý bir motivasyonla oynuyoruz ama en ciddi rakip olan Lazio'ya dahi iyi oynadýðýmýz ilk maçta son 10 dakikada 2 gol yiyip beraberliði verdik.

Bu mudur iyi durumda olmak ?

Yada daha doðrusu bu mudur Trabzonspor'un iyi durumu ?

Gerçi teknik direktörü ,6.lýk hedefiyle oynayan,Akhisar'dan 3 yedikten sonra iyi oynadðýný dile getiren takýmýn taraftarý için evet fazlasýyla iyi durumdayýz.Müthiþiz hatta.
    #Dik oyna

Çakýroðlu Ýhsan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Alýntý must61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ligde 19 maç sonunda liderle aramýzda 16 puan fark var.

Kupada Balýkesir'e yenilerek elendik.

Her maç ýzdýrap futbolu izleyip olur da Onur ekstrem iþler yaparsa puan koparabiliyoruz.

Avrupa'da müthiþiz hikayesi de 3-5 köy takýmýný yenmekten ibaret.Tabiki lige nazaran farklý bir motivasyonla oynuyoruz ama en ciddi rakip olan Lazio'ya dahi iyi oynadýðýmýz ilk maçta son 10 dakikada 2 gol yiyip beraberliði verdik.

Bu mudur iyi durumda olmak ?

Yada daha doðrusu bu mudur Trabzonspor'un iyi durumu ?

Gerçi teknik direktörü ,6.lýk hedefiyle oynayan,Akhisar'dan 3 yedikten sonra iyi oynadðýný dile getiren takýmýn taraftarý için evet fazlasýyla iyi durumdayýz.Müthiþiz hatta.

Agzina eline saglik su duruma iyi demememiz lazim..

Size iyi gelen durumun aciklanasi; Avrupadaki takimlar cok kotuydu ve ligde ki her takin birbirinden puan kopariyor..Bir dr arkadaslarin yazdigi gibi Onur faktoru..
    aynen aynen

maxim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Görüþ bildiren arkadaþlara teþekkür ederim,

Yalnýz þunu ayýralým, ben takýmýmn durumuna iyi demiyorum zaten. Sadece oynadýðýmýz futbol ve maçlarda düþtüðümüz durumlara kýyasla ayný oranda ligde ve avrupada kötü deðiliz diyorum. Mesela ligde 3-4 maç kazansak ilk 2-3'te yer alacaðýz. Bunun sebebi diðer takýmlarýn kötülüðü de olabilir.

Ayrýca oynadýðýmýz oyundan daha fazla puan aldýðýmýz çoðu kiþinin ortak görüþü. Bu da sanýrým Onur'dan kaynaklanýyor en çok.
    Bir lokma ekmeðe,Bir yudum su içmeye,
    Yine de þükretmeye, Razýysan gel benimle..

pirana61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    47

lig berbat ondandir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)