güzel bir düsünce.. millet derbi galibiyetlerine özel forma atkı tişört yapıor satıor bizimkiler bir 40 yıl forması yapsa bari..
Arkadaşlar ben 40.yılımızda kurucularımızdan tutun da tarihimizdeki efsanevi oyuncuları ve başarılarımızı hatırlatacak şık bir klasik (ÇUBUKLU!) forma talep etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Tahminimce tasarımı güzel olursa her birimiz bu manevi değeri de olan formayı alır giyeriz saklarız hatıra olarak. Biliyorum henüz "çubuklu" formamız bile raflara gelemedi ama biz ses çıkarmassak bu idareci kardeşlerimizin böyle bişey akıl edeceği yok.
Buradan Kulübe sesleniyorum:
Yapın süper bir 40.yıl Hatıra forması alın hepimizden 40-50 neyse
Hem Kulübümüze, aşkımız TRABZONSPOR'a para kazandıralım hem de manevi değeri olan birer formamız olsun.
Naçizane görüşlerim bunlardır, sürç-i lisan ettiysek affola.
Görüşleriniz doğrultusunda bi kampanya yapılabilir diye düşünüyorum....
Trabzonspor bir çember gibi, her noktasında başlayan ama asla bitmeyen - Dik oyna
https://twitter.com/HalitOF
güzel bir düsünce.. millet derbi galibiyetlerine özel forma atkı tişört yapıor satıor bizimkiler bir 40 yıl forması yapsa bari..
'' Futbol basit bir oyundur... Fakat en zoru futbolu basit oynamaktır. ''
Harika bir fikir. Allah ömür verirse 60 sene sonra bu tarihi formayı giyip 100. yıl hatıra forması giymiş torunlarımızın çocuklarının elinden tutup sokakta gezmenin keyfine doyum olmaz.
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Eğer forma kaliteli bişey olursa harika bi fikir..
7TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!
40. yıl için çubuklu formalarımızla birlikte satışa sunulabilir. ilk yıllardaki ipli formalarda olabilir.
Bir öneri daha: Formalar efsane futbolcuların sırt numaralarıyla satışa sunulsa
Ali Kemal, Hami, Turgay, Fatih Tekke, Şota
Bir endişem de şu; daha normal formaları yetiştirememişken bunları yetiştirebilirler mi acaba? ( yılbaşında satsalar mesela )
Bizimkiler en iyisi 100.yıl formalarının siparişini versinler şimdiden, anca yetişir
Konu a f s tarafından (18.06.2007 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir.
Çok İyİ Fİkİr GerÇekten 10 Yil Sonra Da 50. Yil Formasi Yaparlar
her sene forma güzel olsada olmasada alıyorum çıkarsınlar yine alırım
Bakın aslında en güsell fikir en son şampiyon olduğumuzda giyilen formayı tekrar satışa çıkarsalar. Üzerimizde bi uğursuzluk var belki tekrar giyersek o formayı kaldığımız yerden devam etmeye başlarız tekrar...Ne desinizzz
40. yıl formasını istemek için biraz geç kaldık. 96 yılında felan isteseydik gelecek ay Puma ile beraber satışa çıkardı belki.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
doğru 40 yıl formaları yapılmalı daha yeni çubuklu forma yetişmedi bu nasıl iş
bence olacaksa şimdikilerden farklı bir forma olmalı.cubuklu olursa ne anlamı olabılır.meslea ılk formamaıza benzeyen veya baska bır anlamı olan.
Bence bu yönetim bunuda es geçecektir çünkü 40. yılımızın kuruluş yıldönümü bile kutlanmadı.Formayı eğer çok büyük baskı yerlerse yapabilirler.O da yine BNM sayesinde olacak gibi görünüyo.
Bir Gün Mutlaka!!
yapsalar nolacak taaa gayseri yapar bizimkiler yapmaz şuraya bak yaa dandik gayseri bile bizden 5 göynek üstün top oynuyo yazıklar olsun bu takıma utanmayacazmı o formayı giymekten
Bu yönetim mi yapacak bunu?!?! Güldürmeyin adamı...
Bu yönetim döneminde ilk defa kulübün kuruluş yıldönümü kutlanmadı; ne forması, ne kırkıncı yılı!!!
Eğer baskı yapılacakasa bunu idari kadrodan bazı arkadaşlarla beraber organize etmeliyiz.
Her ne kadar BMN üyesi olsak da BMN ismini kullanarak bir eylem yapılacaksa adminlerin dahil olması, en azından fikir belirtmesi gerekiyor bence.
Gerek,rse parasını peşin ödeyerek bile yaptırabiliriz, yeter ki 40.yılımıza yakışır bir forma olsun.
Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışsın.
Biz mahalle takımı değiliz, 40 yılda başardıklarımız az değil bunlar tüm yurda duyurulsun simgesi de bu forma olsun...
Trabzonspor bir çember gibi, her noktasında başlayan ama asla bitmeyen - Dik oyna
https://twitter.com/HalitOF
çok güzel olur valla markasız reklamsız dar kesim tam eski yıllardaki gibi
Allah aşkına adamlar daha çubuklu formaları piyasaya süremedi de biz birde 40. yıl forması mı yapmalarını bekleyeceğiz. Ben çubuklu formamı sırtıma geçireyimde hayırlısıyla...
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Murat
Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
gercekten cok guzel bir fikir. Nike zaten hollanda mill formasini nostalgik ama modern bir sekilde yapti. Bize 40. yil icin oyle birsey yapsalar gercekten sahane olur ama bilmuyorum yaparlarmi. Aslinda Nike sponsorcumuz olsa daha iyi olurdu. Barcelona'nin bu seneki formalari cok guzel. Burdanda hemen yonetime seslenmis olayim!
Nike gercekten cok super yapar formalari. aklimda oyle guzel duruyor ki
40. YIL forması harika bi fikir gerçekten çıkarırlarsa almayan febe li olsun
40 yıl diye baslasınlar 100.yılda hayatta kalanlarımız alır formaları.
Mükemmel bir fikir... Gerçekleşirse harika olur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)