Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

40.Yıl Formamız olsun bari!...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 40.Yıl Formamız olsun bari!...

Arkadaşlar ben 40.yılımızda kurucularımızdan tutun da tarihimizdeki efsanevi oyuncuları ve başarılarımızı hatırlatacak şık bir klasik (ÇUBUKLU!) forma talep etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Tahminimce tasarımı güzel olursa her birimiz bu manevi değeri de olan formayı alır giyeriz saklarız hatıra olarak. Biliyorum henüz "çubuklu" formamız bile raflara gelemedi ama biz ses çıkarmassak bu idareci kardeşlerimizin böyle bişey akıl edeceği yok.

Buradan Kulübe sesleniyorum:
    Yapın süper bir 40.yıl Hatıra forması alın hepimizden 40-50 neyse
    Hem Kulübümüze, aşkımız TRABZONSPOR'a para kazandıralım hem de manevi değeri olan birer formamız olsun.

Naçizane görüşlerim bunlardır, sürç-i lisan ettiysek affola.
    Görüşleriniz doğrultusunda bi kampanya yapılabilir diye düşünüyorum....
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

güzel bir düsünce.. millet derbi galibiyetlerine özel forma atkı tişört yapıor satıor bizimkiler bir 40 yıl forması yapsa bari..
    '' Futbol basit bir oyundur... Fakat en zoru futbolu basit oynamaktır. ''

Yorum

Harika bir fikir. Allah ömür verirse 60 sene sonra bu tarihi formayı giyip 100. yıl hatıra forması giymiş torunlarımızın çocuklarının elinden tutup sokakta gezmenin keyfine doyum olmaz.
      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Eğer forma kaliteli bişey olursa harika bi fikir..
        7
        TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!

Yorum

40. yıl forma model önerisi

40. yıl için çubuklu formalarımızla birlikte satışa sunulabilir. ilk yıllardaki ipli formalarda olabilir.

Bir öneri daha: Formalar efsane futbolcuların sırt numaralarıyla satışa sunulsa
          Ali Kemal, Hami, Turgay, Fatih Tekke, Şota

Bir endişem de şu; daha normal formaları yetiştirememişken bunları yetiştirebilirler mi acaba? ( yılbaşında satsalar mesela )
          Bizimkiler en iyisi 100.yıl formalarının siparişini versinler şimdiden, anca yetişir
          En son a f s tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 14:42.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Çok İyİ Fİkİr GerÇekten 10 Yil Sonra Da 50. Yil Formasi Yaparlar

Yorum

walla yapsınlar almassam ne olayım...

Yorum

her sene forma güzel olsada olmasada alıyorum çıkarsınlar yine alırım
                -1461 TRABZON-

Yorum

Bakın aslında en güsell fikir en son şampiyon olduğumuzda giyilen formayı tekrar satışa çıkarsalar. Üzerimizde bi uğursuzluk var belki tekrar giyersek o formayı kaldığımız yerden devam etmeye başlarız tekrar...Ne desinizzz

Yorum

40. yıl formasını istemek için biraz geç kaldık. 96 yılında felan isteseydik gelecek ay Puma ile beraber satışa çıkardı belki.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

doğru 40 yıl formaları yapılmalı daha yeni çubuklu forma yetişmedi bu nasıl iş

Yorum

bence olacaksa şimdikilerden farklı bir forma olmalı.cubuklu olursa ne anlamı olabılır.meslea ılk formamaıza benzeyen veya baska bır anlamı olan.

Yorum

Bence bu yönetim bunuda es geçecektir çünkü 40. yılımızın kuruluş yıldönümü bile kutlanmadı.Formayı eğer çok büyük baskı yerlerse yapabilirler.O da yine BNM sayesinde olacak gibi görünüyo.
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

yapsalar nolacak taaa gayseri yapar bizimkiler yapmaz şuraya bak yaa dandik gayseri bile bizden 5 göynek üstün top oynuyo yazıklar olsun bu takıma utanmayacazmı o formayı giymekten

Yorum

Bu yönetim mi yapacak bunu?!?! Güldürmeyin adamı...

Bu yönetim döneminde ilk defa kulübün kuruluş yıldönümü kutlanmadı; ne forması, ne kırkıncı yılı!!!

Yorum

Çalışıyor...
                              X