bugün osasunayla mac oynayacagiz ve seyircisiz bir stadyumda. ne sahadaki futbolcular ne sehirdeki onbinler ne de televizyonlari basinda ki milyonlar bu mactan alinabilecek azami keyfi alabilecek! ve bütün bunlarin sorumlusu ilk oneleme macinda rakip seyirciye ve sahaya su sisesi ve benzeri yabanci madde atan taraftarimiz!
bugun onlarin cikip kendiliklerinden bizlerden özür dilemesini beklerdim ancak görüyrum ki kimse orali degil ve hatta hic kimse bu konuyu dillendirmiyor bile!
simdi ben bir trabzonspor taraftari olarak benim elimden seyircisiyle birlikte tur icin bir maca cikma sansini yakalimis trabzonsporu seyretme sansimi alan insanlardan hesap sorma hakkim var mi bunu bilmek isterim ? bu arkadaslarin bazilarinin da bu sayfaya uye olduklarini varsayarak ve onlara soruyorum; ne gecti elinize! elin kibrislisini denize mi doktünüz o siseler ve yabanci maddelerle! gelecek macta da yapacak misiniz aynisini?
baska bir cözüm yolu yok mudur siyasi hesaplasmalarinizin ve bireysel ezikliginizin?
sizler yüzünden bugün o stadyuma giremeyen taraftarimiza karsi birazcik dahi olsa bir sorumluluk hissi duyuyor musunuz?
umuyorum ki bu ceza bircok taraftarimiza ders olur ve futbolun pet siselerle taslarla degil guzel oyunla kazanilabilecegini zamanin birinde onlarda ögrenirler...
biryandan yöneitimin olaganüstü cabasi ve dostluk örnegi diger yandan kendini gelistirememis insanlarin sebep oldugu bir ceza! bizim iki yüzümüz olmamali! bizler nasil bir trabzonspor var diyorsak biricik trabzonsporun da dogru, insanca davranislar sergileyen, sportmen davranislar sergileyen taraftar profili olsun ...
bir dasha sahamizin kapanmamasi ve ceza almamamiz dilegiyle...